Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ bejelentések mikéntje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=375)

Ati 01-03-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 62637)
olyan mint a játékon belül egy piri mondjuk fokozatokat nem tudok de én már kaptam 1 hetes pihit :)

Te nem azzal nyitottál első beírásodban, hogy micsoda szemét dolog folyik itt, mert megtámadott valakii teljesen szabályosan, és még mindig nincs anarchban... :)

Aki így nyit, annak ennyi volt a fórumos pályafutása. Ha mégis újra regisztrál, akkor a Hódítós pályafutása is ennyi volt.

Gazsy 01-05-2007 10:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 62623)
1, Az, hogy egy szövetség megtámadott, nem jksz. Ez teljesen szabályos. Nem is értem miért merült fel, hogy ebben bármi szabálytalan lenne.
2, Ha megbeszélt ütés keretén belül beengedsz valakit, az szabálytalan, ez esetben Te repülsz anarchba.
3, Ha valaki csak azért mészárol, vagy más módon akadályoz, hogy rávegyen egy szabályszegésre, akkor ez esetben ő kerül anarchba.

Bocsánat a téma újboli boncolgatásáért, de ugy érzem, hogy a 3. pont az egy nagyon tág kategória!
Ami nem világos: hány mészárnak vagy más zaklatásnak kell történnie a "zsaroló levél" után hogy az JKSZ legyen. Illetve, ha konkrétan a teljesítés módját nem írják le a levélben (mivel felmerült itt már, hogy akár lehet szabályos is egy zsarolás...) az JKSZ-e, vagy más egyéb szabálytalanság-e...
Ugyanis: a regisztrációkor ezt a kitételt kell elfogadni:

"Országod javait (beleértve a földterületet is) nem szövetséges országnak felajánlani és/vagy ilyen felajánlást elfogadni tilos."

Ebbe nem szerepel az, hogy ilyen előnyt nem lehet kérni! Szóval a kérő (zsaroló) ezek alapján csak akkor szabályszegő, ha az általa kért előnyt megszerzi (pontsabban elfogadja)???

Az is szabálytalan ha valakit csépelek egy darabig mert nem fizet?
És igy megpróbálom rávenni hogy teljesítse a kérésemet...?
vagy: ebben az esetben csak az szabálytalan ha kimerítem azt a bizonyos "csakazért ütöm mert üthetem" fogalamat???

Ati 01-05-2007 10:25

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 63465)
Az is szabálytalan ha valakit csépelek egy darabig mert nem fizet?
És igy megpróbálom rávenni hogy teljesítse a kérésemet...?
vagy: ebben az esetben csak az szabálytalan ha kimerítem azt a bizonyos "csakazért ütöm mert üthetem" fogalamat???

Ez így ebben a formában egész biztosan kimeríti azt, amiért már anarch jár.

Andrew 01-05-2007 16:48

már gondolkoztam ezen... és közben minden hozzászólásban arra vártam h vki fölvesse :D

mi van akkor, ha mint zsaroló azt mondom valakinek hogy tartson mondjuk 200 millát az orijában vagy szana széjjel szedem?
itt olyasmit nem kérek, hogy engedjen be (mert mondjuk tudom hogy beférek), csak arra ösztökélem h legyen zséje :p
mondjuk ez elég gusztustalan dolog, szóval csak elméletben érdekelne hogy szabad-e ilyet
mert eddig nekem úgy tűnt, ebben semmi szabálytalanság sincs

Dragi 01-05-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 63598)
már gondolkoztam ezen... és közben minden hozzászólásban arra vártam h vki fölvesse :D

mi van akkor, ha mint zsaroló azt mondom valakinek hogy tartson mondjuk 200 millát az orijában vagy szana széjjel szedem?
itt olyasmit nem kérek, hogy engedjen be (mert mondjuk tudom hogy beférek), csak arra ösztökélem h legyen zséje :p
mondjuk ez elég gusztustalan dolog, szóval csak elméletben érdekelne hogy szabad-e ilyet
mert eddig nekem úgy tűnt, ebben semmi szabálytalanság sincs

hát ha hadis orim van akkor lovakat ki a piacra és abból a 200 millából kibélelem az orit íjakkal :p inkább menjen a pénz íjjakba mint hogy bármennyi pénzt leszedjenek rólam :p

Andrew 01-06-2007 11:06

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 63599)
hát ha hadis orim van akkor lovakat ki a piacra és abból a 200 millából kibélelem az orit íjakkal :p inkább menjen a pénz íjjakba mint hogy bármennyi pénzt leszedjenek rólam :p

szép mellébeszélés ;)
de a szana széjjel szedés mehet ártóval is, és akkor megsütheted a bélelt íjakat :D:D:D
és ha több íj van az oriban, legalább több mindent lehet mészárolni :D

de most jobbára Atitól várok választ

Hunor a sirály 01-19-2007 19:19

"Hát ez hogy is mondjam csak , hogy ne legyen benne "csúnya szó" Így jártál, legközelebb megnézed hova mész. Belénk kötöttél, ez neked drága lesz, minimum a fosztott összeget lophatóvá kell tenned, ha ez megvan nem lesz bajod, ha nincs, akkor jobb, ha újraindulsz."
Üdv:

Ezért az üzenetért van anarch? Mert megbeszélt ütést akar tőlen kérni, hogy engedjem lopni.

Cassandra 01-19-2007 19:26

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 67194)
"Hát ez hogy is mondjam csak , hogy ne legyen benne "csúnya szó" Így jártál, legközelebb megnézed hova mész. Belénk kötöttél, ez neked drága lesz, minimum a fosztott összeget lophatóvá kell tenned, ha ez megvan nem lesz bajod, ha nincs, akkor jobb, ha újraindulsz."
Üdv:

Ezért az üzenetért van anarch? Mert megbeszélt ütést akar tőlen kérni, hogy engedjem lopni.

Ne engedd, hogy beférjen.:)
Előre tudod mit akar, készülj rá és nem árthat...

Egyébként sztem olvass kicsit vissza, szó szerint ez volt fentebb kitárgyalva, hogy ilyenkor mit lehet, mit kell tenni.:)

Ati 01-23-2007 15:40

Aki követi ezt a témát, annak fontos lehet a követlező állásfoglalás, ami elsősorban az itt felmerült kérdések tisztázására született:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1342

Dragi 01-23-2007 15:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68528)
Aki követi ezt a témát, annak fontos lehet a követlező állásfoglalás, ami elsősorban az itt felmerült kérdések tisztázására született:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1342

köszönjük :)

All times are GMT +1. The time now is 12:00.