![]() |
A tegnapi újraindítás óta nem volt szakadás. :) Hurrá! :)
|
Quote:
Akkor mehetnek az új küldik. :D ;) :p |
Quote:
|
Quote:
És bátorkodtam elvonatkoztatva tőled más mobokat is megemlíteni. Pl kutya, medve, kereskedő, stb stb... DE belátom, tévedtem, nem kellett volna a képletedbe más mobokat is bekeverni. 9-ből 6-ra nem illik, a maradék 3-mal meg meg lehet szívatni a játékosokat. (ez pedig továbbra sem tetszik.) 2. Tökéletesen bebizonyítottad, hogy az én képletem jó. Tökéletes volt a goblinos példa! Hiszen a képletem ezt a részét is lefedi. Adott időegység alatt NEM TUDSZ annyi goblint megölni, hogy megérje, mert az adott szinten meghalsz tőle hamar. (vagy sokat kell várnod, töltődnöd!) /Az adott időegység NEM egyenlő egy darab mobbal.../ Hiszen a töltődési idő alatt nem tudsz ölni, így hiába ad a goblin durván 230 TP-t, nem tudsz belőle sokat leverni egymás után. Ergó: Nem éri meg azt ölni az adott szinten. Viszont a képletem szerint kutyát, takarítót, úrhölgyet, vaddisznót, farkast, polgárt, kereskedőt, medvét sem éri meg, mert igaz, hogy nem halsz bele, tehát folyamatosan tudod ölni őket, csakhogy van olyan mob, amit folyamatosan ölve szintén nem halsz meg. Ilyen mobok például a Giliszta, fiatal csatornalakó... Hiszen adott időegység alatt, adott szinten több TP-t szedsz össze belőlük, 1. mint a gyengébb mobokból, mert azok sokkal kevesebb TP-t adnak, mint amennyivel többet megölsz belőlük 2. mint az erősebb mobokból (jó példa: goblin), mert kevesebbet tudsz megölni belőlük, mint amennyivel több TP-t ad. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mert annak a mobnak lesz az adott tp / adott időegység aránya a legjobb, amelyikbe pont nem halsz bele, amíg játszol, és ezen a kategórián belül a legtöbb tp-t adja. :) Ejj, mi meg ezen vitatkoztunk 3 oldalon keresztül... :D :eek: :eek: pff... |
:D
Mindennek köze van a képletekhez. Annak a 9 mobnak is, és a többinek is. Hogy miért? Mert nem mindegy, hogy az adott TP mennyiséget 1 hét alatt szeded össze, vagy 3 hét alatt. Az adott időegység lehet 1 mobnyi idő is, meg a végtelenség is. :D Igazad van abban, hogy ehhez tudni kell, mennyi időt fordíthatsz fejlődésre... ha csak 1 mobnyi időd van, akkor igenis, hogy a goblin éri meg. Ha fél órád van, akkor már nem a goblin lesz ez a mob, hanem más. És igen, ezen vitatkozunk 3 oldalnyi "ideje". :D Ugyanis ha ebből kisül az, hogy mikor mit érdemes ölni, akkor ezzel segítettünk azoknak, akik ezt még nem tapasztalták meg. Ezáltal a vita hasznos, így értelmet nyer. :D |
Quote:
|
Chat-el kapcsolatos észrevétel:
Ha kikapcsolom a chat-et, nem tudok oda visszaváltani, ahol voltam... (Tehát, közösben vagyok pl., kikapcsolom, akkor nem tudok a közösre visszaváltani) Másik: Ha éppen akkor érkezik üzenet, amikor átváltok másik fajta chatre, akkor oda írja ki az üzenetet. Ha visszakattintok, megjavul, de pl elég vicces volt Elfi üzenetét látni a kikapcsolt chatfalon. :) (Ezt már többször tapasztaltam pl. közös és klánchat közti váltásnál) |
Befizettem egy vipcsomagot :) Úgy tűnik, ez működik :)
|
Mivel nagyon áttekinthetetlen a beszélgetés, ha minden egy-két témába van belesűrítve, ezért ezt a témát most zárom, és arra kérek mindenkit, hogy kérdés, észrevétel, javaslat esetén nyisson új témát. A témacímben megjelölve röviden, hogy miről szól a beírása, a beírásban pedig részletesen kifejtve azt. Ha valaki másról szeretne kérdezni, vagy más javaslata van, akkor annak új témát nyisson, ne egy olyat folytasson, ami egészen másról szól.
Így minden áttekinthetővé válik, és később is sokkal könnyebb lesz bármit visszakeresni. Köszi. |
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |