![]() |
oks, akkor nem szóltam, csak ezt a tp szükségletes dolgot akartam kipróbálni. tök úgy emlékszem, hogy 1 tp kell megtanulni az első képességet, 2 a másodikat, 3 a harmadikat, 5 a negyediket, és így tovább. de majd kipróbálom nullázások után :)
most pedig laptop becsuk, sör kinyit. Jó játékot :D |
Quote:
|
A kupakok élettartamát 5 napra emeltem, de szerintem akinek nincs meg a küldetése, az most simán megcsinálhatja, mert elég sűrűn felbukkannak új zsiványok a teszt miatt.
Ha lehetséges, akkor csapatostól támadjátok, hogy a tegnapi probléma ellenőrizve legyen. Köszi. |
Gee, ezek a tp szükségletek már le vannak írva valahol :)
Csak mondjuk nem eddig :p De a tanulás: 1. tanulás: 100 tp 2. tanulás: 150 tp az előzőn felül 3. tanulás: 225 tp az előzőeken felül stb. Tehát pl, hogy hármat tanulhass, 825 tp-vel kell rendelkezned... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Csak kis érdekesség: eddig 34.797 szörnyet sikerült legyőzni, és összesen 437 karakter-halál volt. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Na sikerült az egy körben több varázslást megcsinálni. Sajnos nem tudom kimásolni a log-ot, mert túl sok zsivánnyal harcoltunk. Valahogy így zajlott:
földrengés támadás támadás zsivány támadása földrengés zsivány támadása zsivány támadása zsivány támadása földrengés támadás támadás Nem maradtam ki körből és nem tudom hogy csináltam...csak kattingattam a varázslás gombra. |
All times are GMT +1. The time now is 06:24. |