![]() |
ok a hadisok honnan tudják hogy a varázslóknál van a 4-500 milla???
Quote:
|
Quote:
Rutin. Vakon támadják be a varikat. És nyilván a tapasztalat azt mutatja, hogy gyakran jön sok pénz. A mi varink eddig mindenkit legömbözött a csoportokban, a többi varázslót is, és mi is látjuk, hogy a variknál, és egyes tolvajoknál, igencsak gyakran van pofátlanul sok pénz. |
ezt most komolyan mondod?
Te kimennél vakon egy olyan orira akiről nincs gömböd, csak azért hogy hátha fosztasz róla egy kis pénzt? (ne mf hullával gondolkozz) |
Quote:
És tényleg marha gazdagok. Tényleg nagyon gyilkos. Ők voltak azok, akik az egész 5/x-et végigölték. De szószerint, az összes erős szövit. A gyenge országokat persze kihagyták. 5/x-ben is csak tőlük féltünk. És persze most 4/L-ben is. :D |
Quote:
|
És azért egy hadivaris, csak a varikhoz nem lát be. Szóvla nem teljesen mennek vakon ám. A varist, pedig egy hadis azért beveri :)
Főleg ha mind a 3 szövitársától tud hívni segítséget... És nem is kell nagyon kitámadniuk. Bőven marad bent védelem, és ha esetleg vissza akarod kisérni, akkor még mindig rengeteg elit tud akár szembe is jönni. |
Quote:
Csak azért lát be mindenhova, mert nem tart annyi védelmet, mint a többi varis. Ennyi. Én jobban szeretném, ha nem lenne full varis, de hát ez van. :( |
Quote:
előre is köszi |
Quote:
És az Anarch?:D |
Quote:
Azt még kihagytam, hogy persze min1-ik vándor. :) Én nem hülyeségből írtam, én így látom. Ennyi. Majd más valaki, vagy igazat ad, vagy megcáfol. Nekem még nem volt anarh, sem 1A, nekem eddig a 4/L a csúcs. :D (1-ik szövim 2x fordult, a másik 1x...) Az utolsó szövim, a bátyám :D Ő se járt még ennyi hekin :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:51. |