![]() |
5 kocsma???
most hany hekirol beszelunk? :-))) mert mondjuk 1000 hekin eleg sovanyka lenne...egyebkent engem nagyon idegesitene ha az oriasom lopkodjak folyamatosan tekire...eleg bosszanto tud lenni....azt ha mondjuk ezt egy mf elf teszi, 80%-os morallal be sem tudod utni, ha rendesen fel van epitve...nem azt mondom, h alakitsd at az oriasod tolissa, mert az eleg morbid lenne:-) a masik problema ha nincs eleg tolid, es beszerzel egy jo kis leprat, vagy netalan az elenfel van olyan ugyes, es ajandekba ad neked:-) szoval az oriassal eleg nehez potolni az emberhianyt, es ha zombi hijjan senkihez sem fersz be ( meg kell jegyeznem, h az emberek nagy resze korhaz nelkul jatszik) szal szepen ki lehet csinalni az oriast.... megjegyzes:egyebkent az oriast en is csiptem regebben, sot a kezdoknek leginkabb ezt a fajt ajanlanam, mert konnyu vele jatszani... |
Quote:
az idegesito az pedig az, amikor a torpedtol, vagy az orkodtol lopnak tekit. a legidegesitobb pedig amikor az elfedtol, emberedtol, vagy a felelfedtol ( na ilyet szerencsere meg nem eltem at) :) a betegsegrol meg annyit, hogy embert nem csak lopni lehet.... |
Én amióta játszom az embert, az oriast, és a törpét próbáltam. Eddig mindegyikkel sikerült a top 20ba jutnom. Tehát az oriás is jóó
|
Quote:
|
Quote:
szal tenyleg nem neztem be semmit, sot valahol mar olvastam is az oriasrol (talan a sugoban mar nem emlexem, az a franya memoriazavarom:-) Tudom IP, h te is orias-fan vagy....nem is az orias ellen akarok beszelni, mert hat annak idejen en is azzal nyomultam 5/x-ben ( nah erre meg emlexem :-D) csak arra szeretnem ravezetni a jonepet, h mi az "1 kocsmas orias" hatranya |
Nefi, mar bocsi, de olyan helyzeteket hoztal fel, amelyekben nem segit, hogy 5% kocsmad van van 5 db magas hekin :)
Vagy legalabbis en nem latok kulonbseget:) Tenyleg, ha van 5% kocsmad 1k hekin, ami 20 db kocsma, akkor az 5 db kocsmas orikat lophatod emberre, ha osszeszedtel egy jo kis betegseget :) S az tenyleg csak pl. 840-el kevesebb lo :) Hat nem tudom, en a szokasaim rabja vagyok :) S oriassal jatszom most is, nem igazan idegesit ha lopnak tekit...foleg ha egy orias lop :) Elvisz 30-40 db tekit fajtankent es lopasonkent... Aztan kap egy meszart, es meggondolja fog e legkozelebb :) Persze, az a legjobb, ha o is visszatamad, kozben lop is, mert legalabb jatszunk es van kis elet :) |
Quote:
minden helyzet fuggo....egyebkent 26 millio heki nincs, es nem is lesz szerintem:-P szal kiprobalni ezt mar nem fogjuk:-) ha jol tudom most 400K korul van a legnagyobb orszag :-P |
Nefi, legyen az 600k heki asszem... :)
ilyen 27 milla pontos orik vannak :) |
Quote:
a 4/L-es orid orias? csak mert ha igen lejatszhatjuk...hozd visszaszabirol:-) sot hogy ne legyen elonyom, en is oriassal leszek...es meglassuk, h melyik van jobban felepitve;-) |
Quote:
de ha gondolod, benezhetek, h most mekkora;-) |
All times are GMT +1. The time now is 12:59. |