Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   M.a.g.u.s. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=32)

Chris 06-13-2006 12:12

Az előző oldalon a 06-05-30, 12:56-kor írodott, a játékosok részvételéről szóló hozzászólásomat ismét módosítottam. De az egyszerűség kedvéért átmásoltam a játék fórumára is, hogy könnyebben nyomon lehessen követni a változásokat. Ezután, csak a játék fórumán lévő hozzászólást módosítom, ha történik valami változás!

Cyby_ 06-25-2006 08:55

Akkor már másnak esélytelen a kalandba az indulás?:(

Chris 06-25-2006 11:51

Quote:

Originally Posted by Cyby_
Akkor már másnak esélytelen a kalandba az indulás?:(

Az attól függ...
1. Milyen gyorsan tudsz megalkotni egy karaktert előtörténettel együtt? (Nem szeretném ha a játékkezdés úgy elhúzódna, hogy még évvégén se lenne semmi belőle...)
2. Tudsz-e viszonylag gyakran netközelben lenni, ha elindul a játék? Kell-e számítanunk hosszabb kihagyásokra, mikor nem tudsz a fórumra felnézni (itt nem a nyaralásra gondolok, hanem arra, hogy rendszeresen hosszabb ideig nem jársz erre)?
3. Milyen karakterrel szeretnél lenni? (Nézd meg a csapat összetételét, és a régebben beírt vallási kritériumokat, és az alapján válassz fajt és kasztot.)

Cyby_ 06-25-2006 12:30

Quote:

Originally Posted by Chris
Az attól függ...
1. Milyen gyorsan tudsz megalkotni egy karaktert előtörténettel együtt? (Nem szeretném ha a játékkezdés úgy elhúzódna, hogy még évvégén se lenne semmi belőle...)
2. Tudsz-e viszonylag gyakran netközelben lenni, ha elindul a játék? Kell-e számítanunk hosszabb kihagyásokra, mikor nem tudsz a fórumra felnézni (itt nem a nyaralásra gondolok, hanem arra, hogy rendszeresen hosszabb ideig nem jársz erre)?
3. Milyen karakterrel szeretnél lenni? (Nézd meg a csapat összetételét, és a régebben beírt vallási kritériumokat, és az alapján válassz fajt és kasztot.)

amit tudok nyújtani:
-naponta tudok lenni fórumon....du.tól egészen éjfélig vagy tovább is..max hétvégen párszor nem de ez nem biztos
-már próbálkoztam szerepjátékkal,de csak 1-2alkalmat játszottam..:(
-a karakter alkotás a héten meglenne tutira mert más dolgom sincs

nincs viszont:
-semmilyen anyagom se,se törvény könyv se semmi..

ha bevesztek:vmilyen varázsló képességű személyiséget szeretnék...

Chris 06-25-2006 13:05

Quote:

-semmilyen anyagom se,se törvény könyv se semmi..ezt kérnék úgy mint Phoenix

Phoenixnek is csak úgy tudtam segíteni, hogy személyesen találkoztunk (akkor még ugyan abban a városban tartózkodtunk), és fénymásolaton átadtam neki az anyagot, mivel az Első törvénykönyv nekem nincs meg elektronikusan :( :( :(
(Ami anyagokat elektronikusan tudtam adni neki, azok csak kiegésztők voltak, azok alapján nem tudott volna karaktert alkotni.)

Cyby_ 06-25-2006 13:58

Quote:

Phoenixnek is csak úgy tudtam segíteni, hogy személyesen találkoztunk (akkor még ugyan abban a városban tartózkodtunk), és fénymásolaton átadtam neki az anyagot, mivel az Első törvénykönyv nekem nincs meg elektronikusan :( :( :(
(Ami anyagokat elektronikusan tudtam adni neki, azok csak kiegésztők voltak, azok alapján nem tudott volna karaktert alkotni.)

ház ez király...akkor tárgytalan..mert nekem is egy ismim van akinek van TK-ve de az se kemény borítós...akkor majd ha kezditek legalább nézem..és haverokkal beszélek,h kezdjünk el..nah mind1,azért köszi

Chris 06-25-2006 14:56

Quote:

ház ez király...akkor tárgytalan...

Bocsi, de ez nem rajtam múlik :(
Esetleg keresgélj a neten, hátha találsz Első törvénykönyvet, én meg körbekérdezem az ismerőseimet ismét.
Egyébként mennyire ismered Ynevet?

Cyby_ 06-25-2006 15:17

Quote:

Bocsi, de ez nem rajtam múlik :(
Esetleg keresgélj a neten, hátha találsz Első törvénykönyvet, én meg körbekérdezem az ismerőseimet ismét.
Egyébként mennyire ismered Ynevet?

az elöző hozzászólás,nem neked ment csak hangosan gondolkodtam...
mivel nem tom miről van szó...így semmennyire

VérGyöngyTyúk Z 06-28-2006 14:59

Legmélyebb tisztelettel jelkeznék a játékre amit Chris szervez :) Hétköznap sacc 8-16-ig tudok net (pénteken sajna csak korábbanig :( ) Meg 7végén 1-2x rövidre bekukk. De amijjen eccerű lélek vagyok akár nélkülem is lehet egy csomó mindent csinálni. :) Alap karakterhozzáállás: "... Szerintem, ha lekenek neki párat a fejszémmel megoldódik a dolog! :))

Chris 06-28-2006 15:09

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura
Legmélyebb tisztelettel jelkeznék a játékre amit Chris szervez

Z :) :) :)
Jelentkezés elfogadva! :)

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura
Hétköznap sacc 8-16-ig tudok net (pénteken sajna csak korábbanig) Meg 7végén 1-2x rövidre bekukk. De amijjen eccerű lélek vagyok akár nélkülem is lehet egy csomó mindent csinálni. :) Alap karakterhozzáállás: "... Szerintem, ha lekenek neki párat a fejszémmel megoldódik a dolog!

Max ha nem vagy, majd ütök én helyetted... :D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 15:01.