![]() |
Az előző oldalon a 06-05-30, 12:56-kor írodott, a játékosok részvételéről szóló hozzászólásomat ismét módosítottam. De az egyszerűség kedvéért átmásoltam a játék fórumára is, hogy könnyebben nyomon lehessen követni a változásokat. Ezután, csak a játék fórumán lévő hozzászólást módosítom, ha történik valami változás!
|
Akkor már másnak esélytelen a kalandba az indulás?:(
|
Quote:
1. Milyen gyorsan tudsz megalkotni egy karaktert előtörténettel együtt? (Nem szeretném ha a játékkezdés úgy elhúzódna, hogy még évvégén se lenne semmi belőle...) 2. Tudsz-e viszonylag gyakran netközelben lenni, ha elindul a játék? Kell-e számítanunk hosszabb kihagyásokra, mikor nem tudsz a fórumra felnézni (itt nem a nyaralásra gondolok, hanem arra, hogy rendszeresen hosszabb ideig nem jársz erre)? 3. Milyen karakterrel szeretnél lenni? (Nézd meg a csapat összetételét, és a régebben beírt vallási kritériumokat, és az alapján válassz fajt és kasztot.) |
Quote:
-naponta tudok lenni fórumon....du.tól egészen éjfélig vagy tovább is..max hétvégen párszor nem de ez nem biztos -már próbálkoztam szerepjátékkal,de csak 1-2alkalmat játszottam..:( -a karakter alkotás a héten meglenne tutira mert más dolgom sincs nincs viszont: -semmilyen anyagom se,se törvény könyv se semmi.. ha bevesztek:vmilyen varázsló képességű személyiséget szeretnék... |
Quote:
(Ami anyagokat elektronikusan tudtam adni neki, azok csak kiegésztők voltak, azok alapján nem tudott volna karaktert alkotni.) |
Quote:
|
Quote:
Esetleg keresgélj a neten, hátha találsz Első törvénykönyvet, én meg körbekérdezem az ismerőseimet ismét. Egyébként mennyire ismered Ynevet? |
Quote:
mivel nem tom miről van szó...így semmennyire |
Legmélyebb tisztelettel jelkeznék a játékre amit Chris szervez :) Hétköznap sacc 8-16-ig tudok net (pénteken sajna csak korábbanig :( ) Meg 7végén 1-2x rövidre bekukk. De amijjen eccerű lélek vagyok akár nélkülem is lehet egy csomó mindent csinálni. :) Alap karakterhozzáállás: "... Szerintem, ha lekenek neki párat a fejszémmel megoldódik a dolog! :))
|
Quote:
Jelentkezés elfogadva! :) Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:01. |