![]() |
Quote:
|
Topsy :) teljesen nem szabad senki, mert mindennek megvannak a maga korlátai :) de igyekszem némely szempontból követni a példájukat :)
Ha pedig valaha is sikerülne őket teljesen háziasítani, azok a "valamik" már nem lennének méltók Őseik nevére. Így is épp elég baj, hogy a sokszor túl korlátozottan való tartás miatt mindenféle "hibák" terjednek el köztük. |
Barátaim Adták
20 éves koromban a zsebemben volt mindig a szocreál házicsoki aminek sokszor rózsaszin, sárga, vagy zöld színe volt és átlátszó celofánba volt csomagolva. Mivel aktivan sportoltam és buliztam rengeteget fogyasztottam el belőle.
Mindig nagyon fiatal barátnőim voltak. Egyik barátom valami ponyvaregényt olvasott ahol Truffie csokival csábitottak el kiskorú lányokat. Mivel én állandóan csokit majszoltam összetársították velem. Valószinű mivel egy olcsó kiadás volt a Truffle csokit valószínű Truffie-nak fordították. 22 éve így hívnak annyira, hogy az eredeti nevemre nem is reagálok. Sőt soxor ezen a néven írok is. Persze a kiskorú lányok elmaradoztak:D |
Legújabb tagunk: Bundáskenyér
Ez a név is találó:D Az ismerősei csak bundinak hívják:D |
Hát engem nem sokan ismernek mert igaz már nagyon régóta játszom, de a belső, meg külső forumot is csak pár hónapja használom...
előtte meg mindig mf voltam ugyhogy szövim nem volt akit érdekelne a nikkem :D aztán egyszercsak használtam forumot, és az orim neve amivel elkezdtem használni, Druidák Erdelye, és a többi orim előtte meg utána is a mostanit kívéve, Druida kezdődéssel volt :) Ez megtetszett és innen jött a Druida nikknamem amit mégcsak páran ismernek, de remélhetőleg majd megismernek többen is :) aztán vagy mégegy nikkem az meg Benji. Mert így hívnak :D |
Quote:
|
Quote:
nem erdélye hanem erdelye... mint erdő vágesz?! :D |
Quote:
S úgy is lőn : ) Barátom toldalékban mindig pontos "jé" |
bevallom először sokáig töprengtem, miért is csesztetitek, de rájöttem :D
Na de már ha ide írok: vityu: cimboráktól kaptam, a nevemből lett kirövidítve és megbecenevesítve(szép szó :D). Különös története nincs! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:09. |