Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Burning 06-19-2008 19:56

a baj az volt, hogy mostanság nem az emberi kapcsolatok, hanem a másik csesztetése, szidása, megsértése ment egyes helyeken...az más kérdés, hogy én inkább kivágtam volna azokat, akik ezt megtették.

Elme 06-19-2008 19:59

Ati sok változtatás tetszett a hódítóban és sok nem
általában nem szoktam szólni - amikor utoljára szóltam az összes országom írásjogát megvontátok:P - de nem is ez a lényeg
akárhogyan csűröd-csavarod a dolgot, ezzel a fórumosdival tényleg erősen korlátozod azt, hogy új emberekkel ismerkedjen meg bárki a hódító közösségén belül
és hidd el nagyon sok embert ez tart itt elsősorban és nem a játék
- mocskos a világ? én sem fogok tisztálkodni mától!
szerinted ez a megoldás?
tényleg sajnálom, hogy így gondolod és nem értem miért kell a kollektív büntetés elvét alkalmaznod

kakasapó 06-19-2008 20:00

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 180847)
a baj az volt, hogy mostanság nem az emberi kapcsolatok, hanem a másik csesztetése, szidása, megsértése ment egyes helyeken...az más kérdés, hogy én inkább kivágtam volna azokat, akik ezt megtették.

Semmi kifogásom az ellen, h repüljön aki nem tud viselkedni.. ez természetes:)
DE! Aki normálisan viselkedik azt miért kell ettől az élménytől megfosztani?
Továbbra sem értem.. hmm.. és nem fogadom el, h itt az új rendszer. Ez nem ugyanaz...

-Hiena- 06-19-2008 20:01

Elolvastam. Nem csak azt, hanem az összes hozzászolast is ebben a témaban. Éppen azert törlöm az orijaim. Megmondtad. Amit megmondasz az úgy van és kész. Mindenki mehet ahova akar. Panasznak helye nincs.
Tudom, hogy meg fogom bánni de azért törlök, nehogy egy gyenge pillanatomban benézzek. Így meg tudom, hogy 7 év játék után nem lesz kedvem minent elölről kezdeni.

ui: Szerintem a mellőzés fícsör tökéletes volt.

Ati 06-19-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by kakasapó (Post 180846)
Ami működik azt nem szabad megváltoztatni.

Ezzel teljes mértékben egyetértek.

Ami viszont nem működik, azt muszáj.

Croissant 06-19-2008 20:05

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 180851)

ui: Szerintem a mellőzés fícsör tökéletes volt.

De úgy ám...

Liza itt is... 06-19-2008 20:06

Ati ez így nagy nulla ami most van!
Már megbocsáss, de ha jön egy kezdő mit csinál? Bemegy a fórumra és segítséget kér, hogy hogy induljon el! És most mi lesz? Gőze nem lesz arról mit csináálon, egy idő után feladja. Ez az ami kell a játéknak? Szeretek új embereket megismerni. És most hogyan fogok?
Köszi, de ez nem tetszik... 1 hónapot kap a fórum visszaállítása. Tőlem.

Rebellis 06-19-2008 20:07

:-)
Forr a téma..
Pár nap és le ülepszik...
Történnek majd közben amik fognak...
Én mondjuk hétfőn benn az orikban csinálnék egy igen - nem- es szavazást abban,hogy kell e az új fórum rendszer vagy nem...
Mert lássuk be itt kinn elenyésző része nyilatkozgat,dicsér,szid stb...
A csendes nagy többség véleményét nem lehet tudni csak sejteni..
Persze mindenki mást sejt de inkább jó lenne tudni..
Nem ragaszkodnék a nyilvános végeredmény közzé tételéhez elég volna,ha csak Ati tudná:-)

Ati 06-19-2008 20:07

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 180847)

Anélkül, hogy ezzel bárkit meg akarnék sérteni vagy bántani, ezt a beírást szeretném megragadni. Vannak most, akik nagyon látványosan szenvednek, hogy "jajj így abbahagyják most a játékot, meg jajj úgy abbahagyják a játékot." Közben a legnagyobb ok, amit fel tudott hozni, az az volt, hogy "dehát így nem lehet másokat cseszegetni".

No erre tényleg csak gratulálni tudok, és amennyiben az illetőnek ebből áll a fórumozása, sőt a játéka, akkor szorgalmazom eme döntésében.

Érdekes játék-okok derültek ki az utóbbi pár órában.

Továbbra is azt gondolom, hogy nem normális dolog, hogy valaki csak azért fórumozik, mert de jó, lehet másokat cseszegetni.

Croissant 06-19-2008 20:12

Változatlanul nem érzem szükségességét az ilyen "fórumreformnak"... A "Mellőzés" elég jól működött...

Asszem, hogy 3 hét türelmi időt adok a játéknak...
Utána úgyis szabira mennék, mivel megyünk 2 hétre Erdélybe...

Ha a visszajövetelem után is így marad a fórum, akkor sok év után valszeg abbahagyom a játékot, pedig párezer kör VIP van néhány orimon (köztük van 6XXXX-es is, ami erősen a szívemhez nőtt, de nem fogom sajnálni)...

All times are GMT +1. The time now is 08:53.