![]() |
Quote:
Half, amit te írtál, azt nem művész filmnek nevezik, hanem katasztrófálisan gyenge filmnek...:D Pld Uwe Boll (most már jól írtam a nevét ennek a német rendezőnek), katasztrófális filmeket csinál... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
lol, milyen vita lett ebből.. úgy látszik a művészethez mindenki ért;)
|
#192 Tegnap, 19:22
Enkidu Junior Member Belépés dátuma: 06-02-13 Üzenet: 40 -------------------------------------------------------------------------------- Idézet: Eredeti szerző Half Külöben is szebb jobb lesz a világ egy picassotól?? Rengetegen látnak benne művészit és értékeset (az, hogy ti nem, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kulturálatlan barbárok vagytok, csak az, hogy nem ismeritek el azt, hogy van, akinek jelenthet). Egyszóval letett valamit az asztalra, míg te meg a többi tökös gyerek, aki leszólja, semmit. Ennyi. megmondom őszintén hogy ilyeneket nem is tennék semmilyen asztalra. még azokat a rajzaimat is kidobáltam ami sztem nem üti meg azt a mértéket amit én szeretnék.nem hat meg mekkora művésznek tartják nekem akko se lesz az.mint emlitettem nem tudok képet berakni, de kiváncsi lennék a tisztelt társaság véleményére, hogy ők mit is látnak a képen ,és mennyire érzik át a m"művész zsenialitását". lol |
Ez hogy kinek mi a művészfilm (közhely) izlések és pofonok
|
Quote:
|
valami zavar lehet itt, . sehol nem montam h csak nekem lehet igazam.
én rühellem, és ezt elmondom, megprobáltam érvelni h nekem mér nem teccik. ennyi, .akinek ez röhejes az megérdemli. |
most néztem 1 pirosat ért chrisnek, hogy én paraszt ráerőltetem másokra, (állatias megnyilvánulásommal, és rendkivül tenyérbemászo modon) azt h ugy lássa mindenki a dolgokat mint én.
namármost gondolom kedves chriss rendkivül sokat járt stilus-csiszolo orákra h ennyire tisztában van a modorosság lényegével. azonkivül, ha jol vettem ki mindenkinek ugy kell látni a dolgokat ahogy vannak, és semmi jogom a kritikai véleményemet kinyilvánitani mert nem vagyok (pl:) dali. hát csak gratulálni tudok eme bölcs meglátáshoz. a stilusom meg olyan ,amilyen. , de legalább közérthető. ám ugy láccik nem szabad egyenesen beszélni ,(ha néha kicsi t nyersen is fogalmazva) mert nem a vélemenyemet pontozzák, hanem a stilusomat. persze lehet h én irtam rossz helyre. aszittem ez 1 másik topik. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:34. |