![]() |
Nem saját versek!
Ismét megkérnék mindenkit, hogy ha nem saját verset írtok be a topikba, akkor tüntessétek feltétlenül föl az eredeti szerzőt, a szerzői jogok védelmének, illetve a fórum készítői és fenntartói védelmének érdekében!
Köszönöm! |
Cassandra beirására találtam jegyzeteimben:
Ómen Hallgattuk a csavargók léha énekét, Soraikon átcsapott a sötét fájdalom, Kódexekben kutattuk a bölcselő tudást, Napfényt leltünk mindegyik cirádás lapon, Tollforgatást tanultunk a költőktől, a hírektől, Megloptuk a sok írást, mely évek óta érett, Kértük őket, adják a lapba zárt tudást, Hiába, mert a nép tovább plágizált. S most a papir fölött görnyedve rettegünk, hogy a lopott rímeket holnap talán mindet visszakérik... |
Már bocsássatok meg,de szerintem igen tudatlan vagyok,de mit jelent az,hogy plágizált? Ne nézzetek hülyének:)
|
Quote:
Idegen szerzőtől ellopott eredeti ötlet. Részletesebben itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Pl%C3%A1gium |
Nagyon szépen köszönöm eme információt! :)
|
Korom sötét, sötét korom,
a barlangban bandukolom. :D A fél vakság nem vészes, csak a végére leszel éhes! Egy kis séta mindig segít, egyből jobbkedvre pendetít! :) |
[quote=Ati]Korom sötét, sötét korom,
a barlangban bandukolom. :D A fél vakság nem vészes, csak a végére leszel éhes! Egy kis séta mindig segít, egyből jobbkedvre pendetít! :)[/quote Evvel a korral, ebben a korban, Barlangból kijőve, Félszemmel jól nézz körbe mert a séta végére másnak érsz éhe végére.:p |
Korom sötétből
Utad a napra vetet, Hol veszettül dörzsölöd Majd megfáradt szemed. Házak, s romok közt Kiutat nem lelve Megnevezett utcán, Dunát keresve... Kódorogsz eltévedve:D Utad végére Más étke nem lehetsz!:) |
Duna folyik fentről le,
nem leszünk mi eltéve dve. :D (Ki beszélt a szabadversről? :))))))))) |
Eltévedve
De nem elveszve Utcák közt Megkeveredve, így mentünk mi Az ismeretlenbe:D |
All times are GMT +1. The time now is 20:49. |