Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 7.0 beta (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2972)

ddjjm 05-19-2008 12:53

Szerintem a Kézikönyvre gondol

Ati 05-19-2008 13:14

Quote:

Originally Posted by ddjjm (Post 175382)
Szerintem a Kézikönyvre gondol

Annak külön témák vannak, ne kavarjuk ezt ide.

Ati 05-19-2008 15:45

Az eddigi tapasztalatok alapján némi változás a számbeírások szükségességénél.

Mostantól nem kell folyamatosan beírnia a számokat azoknak, akiknél ez a szükség megjelenik, hanem csak időnként kapcsol be ez a modul néhány napra, de az esetek többségében kikapcsolt állapotban figyel. Ezzel a Kispistike-féle scriptek kiszámíthatatlanná válnak, nem lehet bízni abban, hogy lefutott és nem jön senki, vagy le se futott. Ugyanakkor a számok beírásának szükségessége lecsökken.

vityu 05-19-2008 19:19

2008-05-19 20:18:33 Távolbalátásod eredménye:

Feléd tartó seregek:
Nem észlelünk felénk tartó seregeket.
Szövetségeseid felé tartó seregek:
Nem észlelünk szövetségeseink felé tartó seregeket.

2008-05-19 19:18:33 Távolbalátásod eredménye:

Feléd tartó seregek:
Nem észlelünk felénk tartó seregeket.
Szövetségeseid felé tartó seregek:
Nem észlelünk szövetségeseink felé tartó seregeket.

Ezt tök véletlenül csináltam...:Dremélem nem kapok a nyakamra számbeírást...
:(:(

Paliking 05-20-2008 13:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175424)
Az eddigi tapasztalatok alapján némi változás a számbeírások szükségességénél.

Mostantól nem kell folyamatosan beírnia a számokat azoknak, akiknél ez a szükség megjelenik, hanem csak időnként kapcsol be ez a modul néhány napra, de az esetek többségében kikapcsolt állapotban figyel. Ezzel a Kispistike-féle scriptek kiszámíthatatlanná válnak, nem lehet bízni abban, hogy lefutott és nem jön senki, vagy le se futott. Ugyanakkor a számok beírásának szükségessége lecsökken.

Köszönöm a számbeírkáló társadalmi réteg nevében is :D télleg megszűnt

Grabi 05-20-2008 13:55

hát én a fagyasztást nem nagyon értem és kritikámat is szeretném kifejezni a felépítésével kapcsolatban.

1. miért a feljutás alatt található a súgó? értem a logikát benne h van köze hozzá, de én mégis egy teljesen új alrészbe raknám, mert nekem speciel meg kellett kérdeznem h hol van a súgóban :)

2. bonyolultnak érzem h nem az erdeti oriból kell fagyasztanom, hanem másikból. nyílván ennek is van oka h aki nem akarja csak kattingatgat összevissza az ne csináljon butaságot, de ha olyan szöveget tennél bele mint a zérónál az teljesen elfogadható lenne.

3. igazából kritikán kívül kérdésem is lenne. N-ben van egy országom, nem vipes. ezért (bár lehet rosszul tudom), de ötnaponta belépek h ne törlődjön. az országommal csak ki akartam próbálni a gyorsat, de nekem túl sok volt - még aktív koromban is -.
az országot fagyasztanám (a 7.0 béta felsorolásában lévő témában elvileg viphez lett kötve a fagyasztás, de a súgóban meg nem látok ilyen irányú feltételt). a kérdésem ehhez kapcsolódik: amennyiben törlődne az országom a nem vip tagság miatt úgy a fagyasztás alatt is törlődne-e?

Arwyl szelleme 05-20-2008 13:58

Fagyasztás:

Adott 1 db 1/A-s ori minden feltételnek megfelel, de van orim az 5/U-ban.
5/U-s orit szabira vágom, belépek az A-s oriba, feljutás menüben ráklikkelek a fagyasztásra és fordulhatok is. Így van??

Mert:

klikkelek a fagyira, kiírta hogy orid jegelve, de a feltételnél továbbra is kí van írva hogy NEM MEGFELELŐ, mert van orim 5. szinten. Újraklikknél kiírja hogy van már orid fagyasztva, persze az 5/U-son kívül más nincs, de ezek szerint (látszik a pontlistában is) az sincs.

Miért? Hogy is van ez?

/Ez nem velem van, csak én írom be, azért nem supira, mert lehet nem hiba, csak valamit elcseszett./

Ati 05-20-2008 14:02

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 175571)
1. miért a feljutás alatt található a súgó? értem a logikát benne h van köze hozzá, de én mégis egy teljesen új alrészbe raknám, mert nekem speciel meg kellett kérdeznem h hol van a súgóban :)

Nemcsak hogy "köze van hozzá", hanem semmi máshoz nincs köze. Csak akkor fagyasztasz országot, ha útban van egy másiknak. Egyéb haszna nincs.

Quote:

2. bonyolultnak érzem h nem az erdeti oriból kell fagyasztanom, hanem másikból. nyílván ennek is van oka h aki nem akarja csak kattingatgat összevissza az ne csináljon butaságot, de ha olyan szöveget tennél bele mint a zérónál az teljesen elfogadható lenne.

Szerintem teljesen logikus, hogy ha szintet szeretnél lépni, akkor nem kell egy másik országba átmászkálnod lerendezni, hanem ott a szintlépés oldalon látod, hogy azért nem léphetsz, mert az ott még útban van, nosza lefagyasztod, és már léphetsz is.

Quote:

3. igazából kritikán kívül kérdésem is lenne. N-ben van egy országom, nem vipes. ezért (bár lehet rosszul tudom), de ötnaponta belépek h ne törlődjön. az országommal csak ki akartam próbálni a gyorsat, de nekem túl sok volt még aktív koromban is.
az országot fagyasztanám (a 7.0 béta felsorolásában lévő témában elvileg viphez lett kötve a fagyasztás, de a súgóban meg nem látok ilyen irányú feltételt). a kérdésem ehhez kapcsolódik: amennyiben törlődne az országom a nem vip tagság miatt úgy a fagyasztás alatt is törlődne-e?

Nincsen VIP tagsághoz kötve a fagyasztás, bárki használhatja.

Fagyasztás alatt is törlődik egy ország, ha a törlési feltételek teljesülnek rá.

A fagyasztásnak az az egyetlen célja, hogy egy másik országgal átmehess azon a csoporton/szinten, ahol az van. Ez nem fog megmenteni az évenkéti azonosítás szükségességétől, vagy az azonosítás hiányából eredő törléstől.

(A gyors csoportban jelenleg csak az 5. szinten vannak az 5 napnál régebben be nem lépett országok törölve, de ez nem garancia arra, hogy ez mindig így is marad.)

Ati 05-20-2008 14:07

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 175574)
Fagyasztás:

Adott 1 db 1/A-s ori minden feltételnek megfelel, de van orim az 5/U-ban.
5/U-s orit szabira vágom, belépek az A-s oriba, feljutás menüben ráklikkelek a fagyasztásra és fordulhatok is. Így van??

Mert:

klikkelek a fagyira, kiírta hogy orid jegelve, de a feltételnél továbbra is kí van írva hogy NEM MEGFELELŐ, mert van orim 5. szinten. Újraklikknél kiírja hogy van már orid fagyasztva, persze az 5/U-son kívül más nincs, de ezek szerint (látszik a pontlistában is) az sincs.

Miért? Hogy is van ez?

/Ez nem velem van, csak én írom be, azért nem supira, mert lehet nem hiba, csak valamit elcseszett./

Ezt supportra légyszi. Köszi.

Grabi 05-20-2008 14:15

nem az első és utolsó h másként látunk dolgokat, de megértettem és elfogadtam érveidet.

All times are GMT +1. The time now is 04:48.