Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Dr Rozi rendel 05-29-2008 08:43

Egy gésa emlékiratai
A gésák belső világába tekinthetünk be, megtudhatjuk többek között, hogy lehetett valaki gésa, milyen utat kellett bejárnia. Sőt azt is, hogy bizony rivalizáltak egymással a különböző házakból való gésák, megpróbálták egymás életét megnehezíteni...
Főhősünket anyja halála után a nővérével együtt apja eladta, mert nem tudott róluk gondoskodni. A két testvért elválasztották egymástól. Különböző házakhoz kerültk, ahol gésa-iskolába jártak, hogy kitanulják a mesterség minden titkát... Szép karrier előtt állt főhősünk, amikor is elérte Japánt is a II. világháború... ekkor megváltozott minden...

Ati 05-29-2008 13:05

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 146310)
az I'm the Legend filmet. Will Smith játszik benne, hogy ő az utolsó élő ember NY-ban valami járvány után. Nappal el is van a városban, de éjjelente felkelnek a "többiek" akiket vámpírnak neveznek, de inkább zombi és azok vadásznak rá.

Lehet, hogy csak én voltam hozzá rossz hangulatban, de nekem nagyon nem tetszett ez a film. Kiszámítható tucatfilm, rossz látványtechnikai megoldásokkal, történet terén semmi újat nem hozva a hasonló filmekhez képest.

Ati 05-29-2008 13:07

Az új Indiana Jones film viszont egyszer mindenképp nézhető. Jó kis pohár is volt hozzá menüben. :D

Valezius 05-29-2008 13:19

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 177425)
Na ide el is felejtettem írni, hogy megvolt még premierkor az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. Nem volt rossz film és érdemes volt moziban megnézni. Bár kicsit többet vártam a két nagy rendezőtöl, de ez is többet nyújtott, mint az átlag mozifilmek.

Majd következik ezen a nyáron még:
- Narnia köv. része
- Wall-E
- Superhero
- Hankcock
- Hellboy II
- Kung fu Panda
- Dark Knight
- Múmia III

Akkor idén nyáron se megyek moziba :o

Phoenix 05-29-2008 14:50

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 177606)
Akkor idén nyáron se megyek moziba :o

Ha szereted az animációs filmeket, amin kidölsz a röhögéstől, akkor a Kung fu panda baromi jó :) A WALL-E inkább egy kicsit visszafogott e téren. Az aranyos, de béna robot azért megfog pár embert :)
A Superhero olyan típusú, mint a Scarry Movie filmek voltak :D
A Hancock: Na ez már kicsit furább...szuperhősös (mint manapság szinte minden film), de egy elég furcsa szemszögből mutatja meg :)

Na ide összeszedtem pár trailert:
Narnia
Kung Fu Panda
WALL-E
Hancock
Superhero
Azért remélem ezek kedvcsinálónak elég jók :)

Ati 05-29-2008 14:52

Lesz még valami, amit reklámoztak, csak hirtelen nem tudom mi a címe, sem azt, hogy miről szól... Ez alapján gondolom nem tudjátok megmondani, hogy mire gondolok... :D

Phoenix 05-29-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 177689)
Lesz még valami, amit reklámoztak, csak hirtelen nem tudom mi a címe, sem azt, hogy miről szól... Ez alapján gondolom nem tudjátok megmondani, hogy mire gondolok... :D

Milyen műfajú? Esetleg ki a főszereplő? :)

Remedy 05-29-2008 14:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 177689)

Nem az a film, amelyikben van egy neger? :)

Phoenix 05-29-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 177696)
Nem az a film, amelyikben van egy neger? :)

Szval akkor az összes amerikai film? :D

Valezius 05-29-2008 14:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 177685)
Ha szereted az animációs filmeket, amin kidölsz a röhögéstől, akkor a Kung fu panda baromi jó :) A WALL-E inkább egy kicsit visszafogott e téren. Az aranyos, de béna robot azért megfog pár embert :)
A Superhero olyan típusú, mint a Scarry Movie filmek voltak :D
A Hancock: Na ez már kicsit furább...szuperhősös (mint manapság szinte minden film), de egy elég furcsa szemszögből mutatja meg :)

Na ide összeszedtem pár trailert:
Narnia
Kung Fu Panda
WALL-E
Hancock
Superhero
Azért remélem ezek kedvcsinálónak elég jók :)

Pont ezek a filmek nem érdekelnek kicsit se :)
Talán az Indiana Jones kivétel, de azt még a tavaszhoz sorolom :)

Animációs filmnél inkább megvárom, míg TVben megy :)

All times are GMT +1. The time now is 08:09.