![]() |
szóval azt mondod, hogy 10-12 ori kezdésnke? azzal el lehet döcögni? :D
szóval akkor ezeket mf-ben hagyni érdemesebb? a hadit meg összeszövizni? egyébként köszi a választ...;) |
Én hadikat akkor szoktam szövizni,mikor már nagyon kevés a célpont,pl. H-ban :)
Y-ban simán lehet minden mf-fel is egyszerre támadni,annyi az ellen.És szöviztetni az orikat mindig könnyebb és gyorsabb,mint bontani a szövit :) |
Naáht akkor elkezdtem gyártani az orikat :D
affenébeis miért kell "néhány percet várni" egy-egy ori létrehozásakor :( de nem baj, rem jót fogok játszani :D |
Egyet azért tarts szem előtt: senki sem úgy kezdi hogy egyszerre képes 100orit vinni, mégha sokan ezt hangoztatják...
Még nem láttam olyan sikeres játékost aki 100at regelt és mindet felvitte! /najó, egyet, deő régi motoros:) / |
nem is 100at akarok gyártani, csakmint mondtad, 4-5 hadi, 1-2 toli-vari, 1 termelő, 1 tekercsíró(ez mondjuk nem biztos), meg csak szórakozásból 1 hulla-kereskedő minimál védelemmel és sok bankkal :D
|
Mondjuk ne hallgass rám, egyesek szerint én vagyok a legkisebb tudással legnagyobb szájú játékos!
/magam is ezen véleményen vagyok:D / |
:D jóvvan!
akkor vmi kompetensebb egyéntől kérnék érdemi választ a kérdéseimre :D:D:D :p :p :p |
A termelőt és a tekiírót nyugodtan kihagyhatod,kezdőként feleslegesek :)
Előbb jáccogass,ütögess,aztán ha ez teccik,akkor kezdj el komolyabban :) |
okés, igaz már most TF orikban gondolkodom, mert normálban is ezzel nyomom...
vagy itt vannak olyanok Y-ban 200 hekin, akiket "le szabad nyúlni" arra hogy a kaját vagy a nyerset pótoljam... igaz azt nem tudom milyenek az árak a piacon, úgyhogy inkább nem okoskodok :( |
Kaja általában olcsó,mert én is éheztetek,nyersi meg 400 körül :)
Végülis mindenkit le szabad nyúlni :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:45. |