Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánbalépések csökkentése, klánütések könnyebbé tétele (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2286)

Gyula 09-03-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122387)
Rengeteg ötlet tetszett, ha gondolod, bogarászok köztük.
Ez a javaslat viszont egypár nagyorin kívül senkinek nem jó.

A hiba ott van hogy senkinek, ezt gondold át, jó a kicsinek és jó a nagynak is.

Synkel 09-03-2007 17:08

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 122389)
A hiba ott van hogy senkinek, ezt gondold át, jó a kicsinek és jó a nagynak is.

Ne mondd, hogy kisorit télleg zavar 140 heki leadása. Mi nem egyszer dobáltunk kisorit ki-be, aztán lefordultak, és semmi jelentős hátrányát nem látták a dolognak. Aki fordulni akar, azt nem érinti pozitívan.

Azoknak jó ez, akik eljutottak oda, hogy egyéniben közel s távol nincs senki akit üthetnének. A kicsik megoldják okosba. Leadják a földet, aztán bevernek valakit...

Princ 09-03-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by Jancsi (Post 122374)
Én még csak most fogok A ban lépni, és kérdem én tényleg ilyen veszélyt jelentenek a nagyobb országok?
...
Alaposan átnyálaztam a Súgót, de annyi infó van itt, hogy azt hiszem, hogy kezdetben meg se lehet mindet érteni.

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122381)
Sose tetszett ebben a fórumban, hogy akárki akármilyen néven regelhet, sőt akár több néven is, és nem lehet tudni, hogy egyes hozzászólások mögött ki áll...

Synkel, mondta a tag, hogy nem tud semmit se, csak a súgót látja. Ergo csak házszámot tévesztett a kérdéseivel, és nincs rossz szándéka, ne bántsd az ifjút.. :o

Synkel 09-03-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 122392)
Synkel, mondta a tag, hogy nem tud semmit se, csak a súgót látja. Ergo csak házszámot tévesztett a kérdéseivel, és nincs rossz szándéka, ne bántsd az ifjút.. :o

Majd egyszer ha annyi élettapasztalattal rendelkezel mint én, ráadásul az arcod is akkorára nő rájössz, hogy egy újonc A-s nem így beszél. Olyan ez, mint mikor a jksz-es topicokban felbukkannak 1-2 hsz-el rendelkező fórumosok, és védik a csalást...

Princ 09-03-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122394)
Majd egyszer ha annyi élettapasztalattal rendelkezel mint én, ráadásul az arcod is akkorára nő rájössz, hogy egy újonc A-s nem így beszél. Olyan ez, mint mikor a jksz-es topicokban felbukkannak 1-2 hsz-el rendelkező fórumosok, és védik a csalást...

Abban az esetben nem szeretnék túl sok élettapasztalathoz jutni..

Gyula 09-03-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122391)
Ne mondd, hogy kisorit télleg zavar 140 heki leadása. Mi nem egyszer dobáltunk kisorit ki-be, aztán lefordultak, és semmi jelentős hátrányát nem látták a dolognak. Aki fordulni akar, azt nem érinti pozitívan.

Azoknak jó ez, akik eljutottak oda, hogy egyéniben közel s távol nincs senki akit üthetnének. A kicsik megoldják okosba. Leadják a földet, aztán bevernek valakit...

Én úgy gondolom hogy minden hektár számit, nem hiszem hogy a kis orinak nem jó az hogy esetleg 50hektár helyett csak 40-et ad le.

Synkel 09-03-2007 17:15

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 122397)
Én úgy gondolom hogy minden hektár számit, nem hiszem hogy a kis orinak nem jó az hogy esetleg 50hektár helyett csak 40-et ad le.

Biztos jó neki. Csak neki nem válik értelmetlenné egy klánütés akkor se ha klánt kell váltani. A nagyoké viszont könnyen azzá válhat.

Gyula 09-03-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122398)
Biztos jó neki. Csak neki nem válik értelmetlenné egy klánütés akkor se ha klánt kell váltani. A nagyoké viszont könnyen azzá válhat.

és ez neked miért jó hogy ha a nagyoknak értelmetlenné válik?

Synkel 09-03-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 122399)
és ez neked miért jó hogy ha a nagyoknak értelmetlenné válik?

Mert akkor 10x is meggondolják, hogy egyáltalán belekezdjenek-e. És elég sokaknak ez az egyetlen esélyük

Valezius 09-03-2007 17:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122381)
Te meg röhögtetni akarsz gondolom. Nem tudom, ki vagy, de nem most léptél A-ba, és van egy sanda gyanúm, hogy azok közé tartozol, akiknek valóban származik haszna egy ilyenből, bár nem egészen úgy ahogy elővezeted magad.
Sose tetszett ebben a fórumban, hogy akárki akármilyen néven regelhet, sőt akár több néven is, és nem lehet tudni, hogy egyes hozzászólások mögött ki áll...

Off: Elég érdekes a hozzáállásod pár dologhoz. Nem tudom mi történt veled, de próbálj jobban bízni az emberekben, még az is lehet, hogy boldogabb leszel, ha enm mindig az aljas trükköket keresed.

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 122396)
Abban az esetben nem szeretnék túl sok élettapasztalathoz jutni..

Én se :)

Na kérem a pirosamat, légyszi :D
/off

All times are GMT +1. The time now is 10:51.