Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A elf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2223)

Khazad-Dum 03-19-2009 10:42

Mit ad az élet nekem pont van 1000 hekin egy elfem. Igaz 11000 varival, de nem tudós és csak 26% tekerccsel.
De siklodjunk túl mostmár a témán. Lehet lassan topicot nyitni a varázslatok valószinüségére.

1 kör: 99 %
6 kör: 99 %
11 kör: 99 %
16 kör: 75 %
21 kör: 57 %
26 kör: 46 %
31 kör: 38 %
36 kör: 33 %

Princ 03-19-2009 13:43

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 205771)
pedig elf, elhiheted :)

Úgy értette, óriásnak _kellene_ lennie hogy csodát láss. ;p

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 205608)
ez nem is rossz de én 22% barakk helyett 20%-ra csökkenteném és a templomot 8%-ra
lehet még 5 bankot is lebontanék és templomot húznék fel abból is
10% templom elég?? (álltalánosítva kérdem)

Ha orit építek, a funkció kiválsztása után, ami a fajt meghatározza (vagy behatárolja), a faji varit nézem, hogy azt miként lehet kihasználni. Itt a fantomsereg miatt sztm teljesen fölösleges annál több templomot építeni ami ezt a mágiát meg a védelmet felrakja. 6% templommal lehet még tisztánlátásra is futja néha, ha az ember nem direkt rosszul állítja be.
Általánosságról beszélsz tehát a cseles mágus elfeket nem említem, meg a betonbunkereket akiknek mindegy hogy látják-e az íjait. És csak nézegessék ha akarják mert sokra nem mennek vele. :p

No mindegy. Végülis még nem láttam embert aki 1A-ba jőve nem körmeszakadtáig ragaszkodott volna a templomokhoz. De ha vki termelgetni akar és sokat varázsolni inkább legyen pl óriással. Feltételezem a termelés végén újrázás lesz.

Barakkból azért írtam 2%-kal többet mint toronyból, mert gondoltam hogy katonákat fogsz képezni, akiket időnként eladsz. Persze ha nem lesznek bent az íjak folyamatosan mert a klán ezt lehetővé teszi, akkor nem kell nekik külön hely. :)

szoviet t56 03-19-2009 20:08

Persze ha nem lesznek bent az íjak folyamatosan mert a klán ezt lehetővé teszi, akkor nem kell nekik külön hely. :)[/quote]

Ezt nem értem.
Eltudnád magyarázni??

Fefe013 03-19-2009 20:35

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 205798)
Persze ha nem lesznek bent az íjak folyamatosan mert a klán ezt lehetővé teszi, akkor nem kell nekik külön hely. :)

Ezt nem értem.
Eltudnád magyarázni??

Gondolom körönként van távol és a sereg v annak egy része kinn van a piacon, a gabonán is spórolnak ezzel, csak ha sereg megy rá akkor veszi be...

webesc 03-19-2009 20:55

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 205799)
Gondolom körönként van távol és a sereg v annak egy része kinn van a piacon, a gabonán is spórolnak ezzel, csak ha sereg megy rá akkor veszi be...

És emellett a morál sem romlik bizonyos felépítésű országoknál.

Khazad-Dum 03-19-2009 21:04

Én rájöttem mit akar, hogy az 1:1 barakk-torony arányon felül még legyen annyi barakkja hogy a képzés beférjen.
De felesleges, annyi pénznek mindig kell nálad lenni hogy a képzés helyére akármikor bevásárold a barakkot teljesen iíjjal vagy amivel akarod.
Remélem jól értelmeztem a szavaidat.

Princ 03-19-2009 22:14

Quote:

Persze ha nem lesznek bent az íjak folyamatosan mert a klán ezt lehetővé teszi, akkor nem kell nekik külön hely. :)
Ezt nem értem.
Eltudnád magyarázni??[/quote]

Melyik részét?

Dus 03-20-2009 05:59

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 205805)
Én rájöttem mit akar, hogy az 1:1 barakk-torony arányon felül még legyen annyi barakkja hogy a képzés beférjen.
De felesleges, annyi pénznek mindig kell nálad lenni hogy a képzés helyére akármikor bevásárold a barakkot teljesen iíjjal vagy amivel akarod.
Remélem jól értelmeztem a szavaidat.

Azért kell a plusz hely, hogyha annyi íj van a barakkba, amennyi tornyod van, azon felül legyen még egy kis hely, ahova tudsz képezni és az egységeket piacra dobni...

Khazad-Dum 03-20-2009 08:46

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 205810)
Azért kell a plusz hely, hogyha annyi íj van a barakkba, amennyi tornyod van, azon felül legyen még egy kis hely, ahova tudsz képezni és az egységeket piacra dobni...

Ö...azt hiszem én is ezt írtam.

Dus 03-20-2009 13:47

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 205811)
Ö...azt hiszem én is ezt írtam.

Igen, de a második részéből úgy vettem ki, hogy nem teljesen értetted, hogy miért jó, mert feleslegesnek gondoltad :)
Pedig egyáltalán nem felesleges, sőt...

All times are GMT +1. The time now is 09:51.