![]() |
Quote:
magyarul a top 50%-át?:P a mardék 50 crazy és én:P nekem meg a szinten van elég orim h minden fenti orim mellé van legalább nem 3 hanem 4 másik, ha érted mire célzok |
Quote:
|
Quote:
értsd már meg, hogy a 90nap a Dben csak minimális változást hozna... az orilétszám pedig mindenképpen korlátozva kellene hogy legyen, ha nem is 1re, de egy bizonyos számra... én a 10et, egy klánnyit támogatom, amig nem látok meggyőzőbb javaslatot |
fb 10
szirén 5 ákos 3 miki 4 ricsi 1 race 1 roon 1 never 1 evil 2 arden 2 szork 3 kp 8 lion 1 asy 1 google 1 kiru 1 zsoké 2 polyp 2 beni 3 aúú 6 bari 1 Z 5 ancsa 3 goold 1 crazy 54 én 32 ali 1 nono 1 zozo 1 válassz kit üssek le:P |
Quote:
szóval nem értelek, ughy látom mintha össze mosnád a 2 dolgot |
race 1
ez már lopi 1-re változott azóta:) |
Quote:
Hulla, sztem vagy elég okos ahhoz, hogy kifundáld miként legyen... pl te többször irtad hogy leforgatnál orikat, akkor kérdem én, ezt más miért nem tudja megtenni? vagy a bebontást :( |
nekem a 32-ből 9 lefordul, és még azon kívül 150 orim van határ alatt és határon őrként
|
Quote:
Az egésznek az lenne az értelme hogy a D böl vallami értelmeseb dolog szülesen mint ami most. |
most csak egy példa...
Szirénnek miért van szüksége 5 db soksoksok ezer hekis orira? mert szép? ok, de közben a többiekkel tol ki :( (ne vedd személyeskedésnek Szirén, nem annak szántam) |
All times are GMT +1. The time now is 06:23. |