Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Szabolcsi hódosok. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2197)

Phoenix 01-20-2008 09:59

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 152848)
14 évesen ha seret ittam vóna' akkor kidobnak onnan :p

Amikor látod, hogy valami pincér, vagy valaki téged figyel, hogy mit iszol, akkor feltűnésmentesen átcsúsztatod valaki más elé a poharat :D

Cyby_ 01-20-2008 10:34

Szép jó reggelt!

elsőnek Synk szégyelje el magát,h nem jött!!!:)
Másodjára,végre találkoztam/unk Poollal ami egy élmény volt!:)Megnyugodtam,h Pool télleg olyna való életbe is mint a hódba:)De jó fej gyerek,de haverok még nem vagyunk :D
Arwyl sikeresen kicsit bebaszott,és már a fényképezögéppel mindnent fényképezett!:)
Fefe és a barinöje Dóri is élték a "bulit",de Dóri mondta,h vele sajnos többet hód talin nem fogunk találkozni,neki elég volt ennyi :D
Jah és Fefét kimostuk,h ő még csak kezdő hódítos hozzánk képest és nagyot nőt a barátnője szemében!:D
Röviden ennyi esemény történt,jah és Arwylt meg Ágit Pooolala Poolba 0-2re aláztuk :D

Pool 01-20-2008 10:37

Örülök, hogy mindenki épségben hazaért. Sajnos engem a cicccca marasztalt, mikor odaértem hozzá 1 körül, nem volt mit tennem :D:D:D

Pool 01-20-2008 10:38

Cyby, Arwyl akkor legközelebb Pesten :)

Grabi 01-20-2008 10:44

az a jó, hogy cybyn pontosan lehet tudni mennyit ivott egy este a gépeléséből. a tegnapi adag meg se kottyant neki ;)

hajrá hajrá gyertek pestre!

Cyby_ 01-20-2008 11:35

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 152884)
az a jó, hogy cybyn pontosan lehet tudni mennyit ivott egy este a gépeléséből. a tegnapi adag meg se kottyant neki ;)

hajrá hajrá gyertek pestre!

csak söröztem!

Cyby_ 01-20-2008 11:36

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 152880)
Örülök, hogy mindenki épségben hazaért. Sajnos engem a cicccca marasztalt, mikor odaértem hozzá 1 körül, nem volt mit tennem :D:D:D

smst megkaptuk,és megértjük,a cicák csak ilyenek:)

Fefe013 01-20-2008 12:09

Na, én is hazaértem:)
Sztem is jó volt, de ha mindenki jön, aki ígéri valszeg még jobb lehetett volna, mert azért néha leengedtünk egy kis időre... Aki nem jött jövő héten valszeg kapja a hadiüzit!:p:p
Poolban én se csalódtam:D:D
Örülök, h elmentem, és kicsit megismerhettem a résztvevőket, na meg így az asszony megnyugszik kicsit:D:D

ScRooL 03-08-2008 12:47

Hello. Nemrég regeltem a fórúmra és én is nyírgyi vagyok.

Arwyl szelleme 03-08-2008 18:22

Quote:

Originally Posted by ScRooL (Post 164134)
Hello. Nemrég regeltem a fórúmra és én is nyírgyi vagyok.

Sajnos már lekéstél, de csinálunk másikat, de ha lehet azt most Debrecenbe kéne. Hátha Tsobi nem nyírja ki a másik szomszédját is és letéved. :D

All times are GMT +1. The time now is 10:59.