Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Cyby_ 03-26-2006 13:19

Sziasztok !Lenne 1 kérdésem:megtámadtam 1 országot ami lett amilyen lett,de én meg akarok 1 másikat is támadni,azt megtehetem azelőtt mielőtt visszajönne a seregem vagy nem?Mert a sárga szövegre is emléxem,h ha több sereget akarok inditani akkor katt arra a szövegre,de ez a több sereges támadásra vonatkozik,vagy csak 1országgal hadakozhatok 1szerre?
Válaszokat előre is köszi

Csokibácsi 03-26-2006 13:27

Quote:

Originally Posted by Cyby_
Sziasztok !Lenne 1 kérdésem:megtámadtam 1 országot ami lett amilyen lett,de én meg akarok 1 másikat is támadni,azt megtehetem azelőtt mielőtt visszajönne a seregem vagy nem?Mert a sárga szövegre is emléxem,h ha több sereget akarok inditani akkor katt arra a szövegre,de ez a több sereges támadásra vonatkozik,vagy csak 1országgal hadakozhatok 1szerre?
Válaszokat előre is köszi

Ha hagytál otthon tábornokot és sereg is van a barakkokban, aki vele menjen, nyugodtan támadhatsz másik orit.

Cyby_ 03-26-2006 13:30

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Ha hagytál otthon tábornokot és sereg is van a barakkokban, aki vele menjen, nyugodtan támadhatsz másik orit.

Áá köszi szépen,mind2 van ugy hogy akkor megy is,kösz még1szer:)

Batu 03-29-2006 20:04

Hy mindenki! Eddig csak szorgalmasan olvasgattam a fórumot és gyüjtögettem a jobbnál jobb infókat:)
Felmerült bennem egy kérdés: Ha emberekben tartom a pénzem, akkor feljutás esetén a többletember megmarad? Pl: van 10k varinak hely ,ami fullon van, a piacon pedig 5k vari. Visszajön a piacról, feljutás gomb megnyom. Meglesz a 15k varim a 10k helyen a föntebbi csopiban?

A válaszokat előre is köszönöm!:)

Láma 03-29-2006 20:07

Mivel az első 24 körben nem paicozhatsz, így sztem lényegtelen a kérdés, mert ha meg is marad, akkor is az első körben lelépnek.

Batu 03-29-2006 20:14

Marha vagyok!:D Thx!:)

Senki 03-29-2006 21:00

amúgy minden el nem férő dolog megmarad, csak elmegy/elveszi első körváltikor :D

Sakkmester 03-29-2006 23:43

Ohho, akkor ismét tanultam egy 2 lépéses mattkombinációt itten :)
Batu tette fel a feladványt és Senki mutatta meg az 1. lépést, a 2.-ra meg rájöttem :) Szal egyáltalán nem volt lényegtelen a kérdésed Batu.

Senki 03-30-2006 07:36

Quote:

Originally Posted by Sakkmester
Ohho, akkor ismét tanultam egy 2 lépéses mattkombinációt itten :)
Batu tette fel a feladványt és Senki mutatta meg az 1. lépést, a 2.-ra meg rájöttem :) Szal egyáltalán nem volt lényegtelen a kérdésed Batu.

Te galád :D ... arra gondolsz hogy fellépsz és karavánoltatod azt a sok cuccot amit felhoztál és elpasszolod a brutál árakon szövin keresztül aki visszakaravánol? asszem ez is sátnít mert először csálén állsz a pontlistában, messze a szöviktől :cool:

Láma 03-30-2006 07:48

sztem 3 körig nem küldhetsz karavánt

All times are GMT +1. The time now is 06:53.