![]() |
Sziasztok !Lenne 1 kérdésem:megtámadtam 1 országot ami lett amilyen lett,de én meg akarok 1 másikat is támadni,azt megtehetem azelőtt mielőtt visszajönne a seregem vagy nem?Mert a sárga szövegre is emléxem,h ha több sereget akarok inditani akkor katt arra a szövegre,de ez a több sereges támadásra vonatkozik,vagy csak 1országgal hadakozhatok 1szerre?
Válaszokat előre is köszi |
Quote:
|
Quote:
|
Hy mindenki! Eddig csak szorgalmasan olvasgattam a fórumot és gyüjtögettem a jobbnál jobb infókat:)
Felmerült bennem egy kérdés: Ha emberekben tartom a pénzem, akkor feljutás esetén a többletember megmarad? Pl: van 10k varinak hely ,ami fullon van, a piacon pedig 5k vari. Visszajön a piacról, feljutás gomb megnyom. Meglesz a 15k varim a 10k helyen a föntebbi csopiban? A válaszokat előre is köszönöm!:) |
Mivel az első 24 körben nem paicozhatsz, így sztem lényegtelen a kérdés, mert ha meg is marad, akkor is az első körben lelépnek.
|
Marha vagyok!:D Thx!:)
|
amúgy minden el nem férő dolog megmarad, csak elmegy/elveszi első körváltikor :D
|
Ohho, akkor ismét tanultam egy 2 lépéses mattkombinációt itten :)
Batu tette fel a feladványt és Senki mutatta meg az 1. lépést, a 2.-ra meg rájöttem :) Szal egyáltalán nem volt lényegtelen a kérdésed Batu. |
Quote:
|
sztem 3 körig nem küldhetsz karavánt
|
All times are GMT +1. The time now is 06:53. |