![]() |
Quote:
amúgy a számbeírogatásnak én sem örülnék nagyon, hiába a scriptelés... viszont valami másfajta szűrést kifejezetten díjaznék :) |
Quote:
|
"De én VIP tagság esetén is szívesebben beírok időnként néhány számot a tiszta játék védelme érdekében, minthogy esetleg programok ellen játszak.
Ezért javaslom, hogy VIP tagokra is terjesszük ki az időközönkénti négyjegyű számbeírást." ez volt az eredeti felvetés, és mindenki azt mondja, hogy rossz az azonosítási időpont, javaslom az időpont eltolását, és felvetettem, hogy ha mindenki ismeri a körváltást, akkor ezt miért nem veszi figyelembe a játékba történő belépésénél szerintem a témánál maradtam + adtam egy abszurd példát, hogy miért kell azonosítani minden országot :confused: |
Quote:
Quote:
|
bocs a figyelmetlenségemért
javaslom szavazásra bocsájtani, és feltételezve, hogy nem csal, ezt a verziót fogja választani a többség |
Quote:
|
Quote:
ez lenne az utolsó amit támogatnék :o ráadásul a wapnak továbbra sem tesz jót... :( |
Quote:
Ezzel a script ugyan tud távolozni, de lebuktatja magát ha nem aonosít és gondolom az gáz számára :) Wap felületen meg nem kell csinálni semmit. Vagy ott is működnek a scriptek? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:09. |