Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Andrew 08-01-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 114153)
ööö...azt hiszem nem érted a dolog másik lényegét se:o
ezek a scriptek kikerülik a számos azonosítást, tehát a scriptnek mindegy mikor kéred tőle;) az embereknek viszont nem mindegy, mert ha kv előtt 10 mp-vel nézne kv-t és akkor előjön az azonosító képernyő, akkor nem fog örülni:)

papperlapapp, ne hadarj! :D

amúgy a számbeírogatásnak én sem örülnék nagyon, hiába a scriptelés...
viszont valami másfajta szűrést kifejezetten díjaznék :)

Ati 08-01-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 114158)
tehát ne a játékban akadályozzuk a játékost, hanem az azonosítás nélküli játékban

azaz, nyugodtan nézzen távol, de azonosítsa magát, hogy hogyan, azt én nem tudom, de akkor a Legendar nem VIP-es országomnak is kérem az azonosítás mellőzését

nem is, kérem, hogy az azonosítást körváltás és távol utén csinálhassam, hogy ne akadályozzon...

BOCS de aki belép az országába, miért nem veszi figyelembe, hogy mennyi ideje van körváltásig?

Ennek semmi köze a témához, kérlek, hogy maradj az eredeti felvetésnél.

bomberhopper 08-01-2007 15:14

"De én VIP tagság esetén is szívesebben beírok időnként néhány számot a tiszta játék védelme érdekében, minthogy esetleg programok ellen játszak.
Ezért javaslom, hogy VIP tagokra is terjesszük ki az időközönkénti négyjegyű számbeírást."

ez volt az eredeti felvetés, és mindenki azt mondja, hogy rossz az azonosítási időpont, javaslom az időpont eltolását, és felvetettem, hogy ha mindenki ismeri a körváltást, akkor ezt miért nem veszi figyelembe a játékba történő belépésénél

szerintem a témánál maradtam

+ adtam egy abszurd példát, hogy miért kell azonosítani minden országot

:confused:

Ati 08-01-2007 15:20

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 114168)
"De én VIP tagság esetén is szívesebben beírok időnként néhány számot a tiszta játék védelme érdekében, minthogy esetleg programok ellen játszak.
Ezért javaslom, hogy VIP tagokra is terjesszük ki az időközönkénti négyjegyű számbeírást."

ez volt az eredeti felvetés, és mindenki azt mondja, hogy rossz az azonosítási időpont, javaslom az időpont eltolását, és felvetettem, hogy ha mindenki ismeri a körváltást, akkor ezt miért nem veszi figyelembe a játékba történő belépésénél

szerintem a témánál maradtam

+ adtam egy abszurd példát, hogy miért kell azonosítani minden országot

:confused:

Ezen, mint lehetőség, már túlléptünk:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111964)
Mielőtt elszaladna mindenki fantáziája abba az irányba, hogy véletlenszerűen ugrálna be ez az azonosítás... Tudom, hogy ha körváltás előtt, az utolsó másodpercben akarsz távolt nézni, és bejön egy ilyen számbeírogató mező, akkor mindenki kirohanna a világból, úgyhogy nem ponr ilyenre gondoltam. Amikor ráérsz, beírhatod, és utána fél óráig mondjuk tuti nem kérdezi. Úgyhogy ha kv előtt 2 mp-vel akarsz távolozni, akkor kv előtt 5 perccel beírod, és tuti nem fog közbeszólni.

(Ez persze csak hangos gondolkodás. :))

bomberhopper 08-01-2007 15:29

bocs a figyelmetlenségemért

javaslom szavazásra bocsájtani, és feltételezve, hogy nem csal, ezt a verziót fogja választani a többség

tdomo 08-01-2007 15:33

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 114170)
bocs a figyelmetlenségemért

javaslom szavazásra bocsájtani, és feltételezve, hogy nem csal, ezt a verziót fogja választani a többség

Nem csalok, de maximum akkor szavaznék rá, ha jópáran akik értenek is hozzá egybehangzóan azt állítják, hogy nincs más lehetőség.

Andrew 08-01-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 114171)
Nem csalok, de maximum akkor szavaznék rá, a jópáran akik értenek is hozzá egybehangzóan azt állítják, hogy nincs más lehetőség.

valahogy én is így vagyok ezzel
ez lenne az utolsó amit támogatnék :o
ráadásul a wapnak továbbra sem tesz jót... :(

monro 08-01-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 114169)
Ezen, mint lehetőség, már túlléptünk:

És mi van ha nem a távol elött hanem utánna kellene azonosítást csinálni?
Ezzel a script ugyan tud távolozni, de lebuktatja magát ha nem aonosít és gondolom az gáz számára :) Wap felületen meg nem kell csinálni semmit. Vagy ott is működnek a scriptek?

-Fegya- 08-01-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by monro (Post 114204)
Wap felületen meg nem kell csinálni semmit. Vagy ott is működnek a scriptek?

Monro, az a probléma, hogy minden számítógépről elérhető a wap, nemcsak a telefonodról.

monro 08-01-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 114210)
Monro, az a probléma, hogy minden számítógépről elérhető a wap, nemcsak a telefonodról.

Oks analfabéta vagyok ezen a téren sorry :(

All times are GMT +1. The time now is 03:09.