![]() |
Quote:
|
Hali, igazuk van szerintem azoknak, akik azt mondják, hogy a TOP tetején lévő orik a nagyobb probléma:)
Ha mindenáron változtatnátok, inkább valami olyasmi kellene, hogy az adott szint max hekije felett lévő oriknak kopjon jobban. Nem durván, csak lépcsőzetesen, mint a morál! Lenne lépés a szint tetejéről:) Ha már írtak hasonlókat, sorry!! |
Szerintem meg kopjon a teki 200 heki alatt is, nem tom mit vacillálunk vele...
Aki akarja piacon tarja, aki nem annak kopjon, megszünik a JKSZ, megszünik a199 hekin ácsorgás, mert ugyanazt lehet elérni 250 hekin is... Nem is értem mért van ez a kiskapu benn! |
Quote:
Pont az a lényeg, hogy nem szüntetné meg a jksz-t ;) |
Támogatom, hogy emeljük meg 1 hekivel a tekik kopáshatárát.
Néha úgy érzem, hogy néhányan meggondolhatnák azt a sok okosságot amit leírnak ide piacügyben... |
Quote:
|
ami a pénz növekedését illeti, elfelejtesz egy apróságot, sok ori azért csinál pénzt, hogy aztán gyorsan haladhasson bika legényként felfelé, és ilyenkor ám huzos összegek mennek el kajára, vagy egy-egy taktikai seregelengedésre, ha szorakozni kénytelen az ember a lakitekivel. Ha azt vesszük, hogy se bánya, se bevétel, csak a rengeteg költég, akkor bizony egy-egy csoport gyors megmászása simán elvisz pár mrd-t, és ha pechje van az embernek még az 1k körig hátralevö idöben sem potolhatja legalább részben, mert a haladtában szerzett ellenségek utolérik:)
az, hogy nött a felhalmozás az 5-s szinten és a csopik topjában egy eredménnyel jár, azzal, hogy az a-ban több pénzt lehet elkölteni, és azok az összegek bizony el is költödnek, egy-egy lefokozásnál, klántámadásnál. Ami a javaslatot illeti: -engem tökre nem érdekel, mert nem érint, hogy ha 0 hekin is kopik a teki, de vannak akik önhibájukon kivül pl. tapasztalatlanságuk miatt kerülnek lejjebb, öket nem kéne még ezzel is büntetni, aki meg eddig jksz-el vagy taktikával megoldotta, hogy aláüssék(200h) hát azt az 1% ez után sem fogja érdekelni, megoldja, ezért ennél a javaslatnál még az is jobb, ha minden marad a régiben -ha már változtatunk emelkedjen a kopási határ 201 hekire a,- A határ emelkedése mindenképp csökkentené a jksz-k számát ez pozitivum, talán emiatt többen kezdenének 200 hekin tekit irni, viszont több lenne a zsákmányra váró ori is, kevesebb lenne az 50% feletti könyvtárarány talán, igy pezsgöbbé tenné a játékot. b,-ha minden marad a régiben, akkor a megbeszélt ütések ez után is meglesznek, több lesz talán az anarch(ha rászállnak a témára az adminok), de sajnos több olyan is lesz közte, ami téves áthelyezés. (márpedig egy régi játékos, aki nem kevés pénzt ölt a vipbe, ha másért nem is, ezért, tutira a falhoz vágja a gépét, és az életbe nem ül hod elé még egyszer, mint ahogy a közelmutban tapasztaltam jó néhány tulajnál). u.: tipp, ha már 200 heki alá akarsz kerülni, javaslom fedezz fel 4 hekit. emiatt kicsit feljebb kerülsz a már aktivabb orik közé, viszont a földre ütés még lefelé is, minimum 5 hekit visz:) |
Quote:
|
Még egy dolog, bár már nem emlékszem hol és mit, de ugy rémlik ati egyszer megindokolta, hogy miért is kopik már 200 hekin és nem 201-n a teki, és emlékeimben ugy él, hogy teljesen logikusan és meggyözöen hatott rám az érvelése.(ha több idöm lesz megkeresem, vagy ha valaki más tudja miröl beszélek, akkor tegye meg pls.)
persze az még a kifehérités, vagyis a jksz komolyabb visszaszoritása elött volt, ugyhogy lehet azóta ö is másképp gondolja. |
Quote:
Tehát itt ezekről a JKSZ-ekről szó sincs, és fogalma sincs, miért keverik ide ezeket a leüttetéseket egyesek. Ez a topic konkrétan a 199 hekis tekiírókról szól, akik JKSZ-szel mennek oda. Úgyhogy nem kéne büntetni azokat, akik nem emiatt vannak ott, hanem amiatt ,mert kezdők/gyengék és leverték őket oda. Nekik az az 1% emelés is érvágás. Akik meg direkt üttetik amgukat oda, kiröhögi az 1%-os kopást. SEmmi értelme, hogy 200 alatt kopjon. Továbbra is fenntartom, hogy az egész kopáshatár-rendszer 1 hekivel legyen megdobva, és kész. Az kiszűr egy rakás JKSZ-t, nem fáj senkinek, és a kezdőket sem csorbítja még jobban. (Szerintem) |
All times are GMT +1. The time now is 13:38. |