![]() |
Quote:
|
Alapvető felvetésében Princ arra akart rámutatni, hogy igazságtalan, hogy míg a meglévő értékeihez kap védekezés esetén szorzótényezőt az elf, addig a támadás esetén az eredményességre kap maluszt és nem pedig a sikeres támadásra.-azaz az ellenfelének nem kell ellene védekezni.
Ebből indult ki, hogy akkor legyen egységesebb a dolog. De szerintem rossz irányból közelített, a Xepi által is javasolt mód jobb,a t/v támadóerő hatásfokának csökkentése. |
Quote:
Na komolyabban beszélve, úgy emlékszem volt egy - elf erősítés (30%-ra), aztán - elf gyengítés (3%, 80%, rúna), most pedig ebben a 'finom' topikban - elf erősítés - maluszok csökkentése különböző verziók szerint vagyAzért vetettem fel az "elf elleni eredményesség csökkentését a maluszok meghagyásával", mert úgy látom, hogy Ati csak a 10. módosítást támogatta eddig. És amint nézem, sokak szerint ez nagyon kevés. Xeper javaslata nekem is jobban tetszik, de hiába, ha nem kap zöld utat. :( |
Valószínű a régi hármasomból (gnóm-óriás-elf) ki kerül az elf...
|
Quote:
On: Mivel erőteljesen úgytünik nekem hogy csak az állandó dolgokat fogadja el Ati így a bizonyos értékekhez kötött maluszokat (illetve a támadással szembeni ) el is vethetjük:( ez csak azért fájó, mert így semmikép se marad az Elf jó tolis. Tudom békés faj meg minden, de eddig is tolisként terjedt el legjobban... szvsz, a torony (vagy a torony+barakk) %-os javaslaton kivül, a toli-vari erő gyengitését támogatom leginkább... |
Quote:
|
Quote:
Zsákmányt mindig lehet találni. csak max picivel többet kell keresni |
Quote:
Úgyan jól jönne néha a többi is, de tapasztalataim szerint azok használata annyira ritka, hogy ki lehet bírni nélkülük. Az elfet soha nem ítéltem tolis fajnak, de a haszonszerző, s az info így is megmaradna. Bár az emberlopi, s a toli mérgezés még pérdekes lehet. |
Quote:
|
Quote:
az igenis ártó, ott lenne helyette a felfedés, mint védekezés a tolisok ellen |
All times are GMT +1. The time now is 18:56. |