Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1A kezdeti klánvédelem (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1758)

Deni 06-18-2007 17:37

nem értem, hogy miért kellene 24körig éheznie az országnak..

szerintem ez a téma is kicsit túl van lihegve.. bár ettől függetlenül nekem teljesen mindegy, hogy megvalósul-e a kezdeti klánvédelem, vagy sem..
:rolleyes:

Zsáni 06-18-2007 17:38

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 103797)
szerinted 24 kör éhezés után hány épületed nem fog működni? Te tényleg nem érted mi a probléma vagy szőke vagy?:D

jelentem barna vagyok, te értetlenkedsz inkább :)
nem 24 körig nem használhatod a klánraktárat :)
de tényleg nem értem neked mi a problémád, ha úgyis négyen akartok fellépni :)
nem lesz mindenki tf gondolom, mert az azért érdekes :)
az lépjen fel először, aki tanyás lesz ;) gondolkodjatok, és szervezzetek kicsit :)

vagy nem mertek egymás nélkül lépni? :D

rexa 06-18-2007 17:40

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 103798)

szerintem ez a téma is kicsit túl van lihegve.. bár ettől függetlenül nekem teljesen mindegy, hogy megvalósul-e a kezdeti klánvédelem, vagy sem..

A probléma a következő:
Fellépsz a szöviddel és alapítasz egy klánt ij tanya meg miegymás.
Egy 2 körre levő klán végigömböl mindenkit és kiszámolja mennyi kell a beütésetekhez. Bebont minden épületet ami felesleges bepacizik és leüt földre.

Zsáni 06-18-2007 17:40

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 103798)

teljesen igazad van, tényleg mindegy, de már hihetetlen mit össze aggodalmaskodnak itt az éhezés miatt, ami nem is témája a topicnak :)
eddig is feljutottak mások is A-ba, sőttttt, tf orival is léptek már, és egyszerűen, mintha megállt volna a tudomány :D

rexa 06-18-2007 17:42

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 103799)
jelentem barna vagyok, te értetlenkedsz inkább :)
nem 24 körig nem használhatod a klánraktárat :)
de tényleg nem értem neked mi a problémád, ha úgyis négyen akartok fellépni :)
nem lesz mindenki tf gondolom, mert az azért érdekes :)
az lépjen fel először, aki tanyás lesz ;) gondolkodjatok, és szervezzetek kicsit :)

vagy nem mertek egymás nélkül lépni? :D

de bizony az A-ban tf vagyunk mind...
ha meg a tanyás fellép előre és megalapítja a klánt őt verik be...

Reni 06-18-2007 17:43

Csak tudod vannak olyan emberkék akik nincsenek ennyire kiokosítva, A-ból és simán fellépnek ugyanúgy A-ba, mint más szintekre, elég jól kiárult orikkal....nem gondolva arra, hogy klánszinten nincs védelmük 24 órára, csak egyéniben, mert ez nincs benne a súgóban.

Fellép, alapít egy szövit ilyen kondíciókkal, és lecsapják elég hamar ez tuti ... pedig lehet nem rossz játékos, csak tájékozatlan, mert a külső fórumot annyira nem olvassa csak a súgóra hagyatkozik...

Javaslom legyen a súgó kiegészítve azzal a sorral, hogy klánszinten azonnal támadható fellépés után az ország, csak egyéni támadásokra jár a 24 óra védelem.

Szerintem ilyesmire gondolt Fegya is mikor a témát nyitotta.

Deni 06-18-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 103800)
A probléma a következő:
Egy 2 körre levő klán végigömböl mindenkit és kiszámolja mennyi kell a beütésetekhez. Bebont minden épületet ami felesleges bepacizik és leüt földre.

az a megoldás, h fellép a szövi egyik tagja, klánt alapít.. 24kör múlva jönnek a többiek szépen sorban, nem egyszerre.. amúgy, ha engem kérdezel, én nem íjakkal lépnék, hanem lóval.. ha már védeni úgysem tudom (mert ugye ez a parátok, hogy etetni kell, emiatt sok tanya kell, és jujjj beüthető az ország klánszinten), akkor legalább menjek szembe..
de véleményem szerint a védelem alatt álló országból álló egyszemélyes klánokat az első 24órában beütők száma olyan mértékben elenyésző, hogy foglalkozni sem érdemes vele.. az 1/A is csak egy szint, nem a mumus.. kicsit máshogy működik, mint a többi.. de ezt már több ezren átvészelték :rolleyes:

lényegében amúgy nem a kezdeti klánvédelemmel van gondom, mert legyen, szvsz sok vizet nem zavar, ha lesz akkor sem.. csak nem érzem valós problémának azokat az érveket, amiket felsorakoztattok..

Zsáni 06-18-2007 17:46

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 103802)
de bizony az A-ban tf vagyunk mind...
ha meg a tanyás fellép előre és megalapítja a klánt őt verik be...

minden bizonnyal így van, nálunk nem történt meg, tuti szerencsések vagyunk, este mondok is egy imát :)
és egyébként sem tudom miért vagytok ennyire kibukva, az a célja a játéknak, hogy leüssétek a másikat földre, legalábbis A-ban leginkább ez a cél :) valahogy legyetek jobbak :)

ha meg mind tf-ek vagytok, az meg a ti problémátok ;) ti vállaltátok be :)
miért járna neked több védelem, mint bárkinek, aki eddig fellépett, és valahogyan megoldotta, hogy ne üssék be!? :)

rexa 06-18-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 103805)
minden bizonnyal így van, nálunk nem történt meg, tuti szerencsések vagyunk, este mondok is egy imát :)
és egyébként sem tudom miért vagytok ennyire kibukva, az a célja a játéknak, hogy leüssétek a másikat földre, legalábbis A-ban leginkább ez a cél :) valahogy legyetek jobbak :)

ha meg mind tf-ek vagytok, az meg a ti problémátok ;) ti vállaltátok be :)
miért járna neked több védelem, mint bárkinek, aki eddig fellépett, és valahogyan megoldotta, hogy ne üssék be!? :)

Az a cél, hogy egyenlőek legyenek a feltételek... A támadó cserélgetheti a seregét és átépíthet Te meg maximum nézheted ahogy ütnek
de veled tényleg kár vitatkozni
beültél egy meglevő klánba és megvédtek a többiek
így nem nehéz jobbnak lenni...gratula hozzá majd tanulok tőled

Remedy 06-18-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 103800)
A probléma a következő:

Szamoltam kicsit, ha mar senki nem tette.

Nezzuk:

fellep 4 gnom, 45% barakk, 10% torony, ij elit, tanyasan.

adott 4 ork.

Legyen mindenki tudos.

A 4 ork a 4 gnomot 70% tamadobarakkal _sem_ tudja klanban beutni. (azonos katmoralnal).

Es akkor meg szembemenetelrol nem is beszeltunk...

All times are GMT +1. The time now is 18:20.