Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1612)

Synkel 08-14-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 117647)
ez most akkor jó?:):D

Ezt döntsd el te, szerintem.

Burning 08-14-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 117699)
Ezt döntsd el te, szerintem.

szerintem jó, ha nem gondolták, hogy "gyerek" vagyok...de ez tény:D:(

Bogár 06-15-2008 17:34

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 83746)
És megoldjuk a katonapiacot is, ha kell...
idő kérdése, és mindenki lassúba jön majd:);)

(...)
Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 83749)
Ha rajtam múlik max 1 év:)

hát mit mondjak... eltelt az a max 1 év. :p

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 83663)
Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 83662)
Hányan vagytok a csoportban?

Vagy 750-en:D

a jelenlegi létszám 428... nagyon megfogyatkoztunk kicsivel több, mint egy év alatt. :( nagyon sok az a ~320 ország. ha úgy vesszük, akkor több, mint 40%...

Valezius 06-15-2008 17:43

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 180219)
a jelenlegi létszám 428... nagyon megfogyatkoztunk kicsivel több, mint egy év alatt. :( nagyon sok az a ~320 ország. ha úgy vesszük, akkor több, mint 40%...

Ha lemegy 50alá, akkor beszállok :D

sasa 06-15-2008 18:22

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 180219)
(...)

hát mit mondjak... eltelt az a max 1 év. :p

Bogár, ott volt két ha is idézve. Amúgy meg, ha jól emléxem kb senki nem jött a Q-ba. Így a topik végképp nem érte el a célját.

A mai rohanó világban ki akar lassúban játszani?

Bogár 06-15-2008 20:16

Quote:

Originally Posted by sasa (Post 180223)
Bogár, ott volt két ha is idézve. Amúgy meg, ha jól emléxem kb senki nem jött a Q-ba. Így a topik végképp nem érte el a célját.

A mai rohanó világban ki akar lassúban játszani?

sajnos valóban nem érte el a célját... de azért egy évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ilyen kevesen maradunk.

egyébként a másik oldalról szemlélve a dolgokat: a mai rohanó világban kinek van ideje a normál vagy a gyors csopikra? :p
*meg leszek kövezve :-D*

Redback 06-15-2008 21:48

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 180232)
sajnos valóban nem érte el a célját... de azért egy évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ilyen kevesen maradunk.

egyébként a másik oldalról szemlélve a dolgokat: a mai rohanó világban kinek van ideje a normál vagy a gyors csopikra? :p
*meg leszek kövezve :-D*

Követ neki! :D:D

BigPi 06-16-2008 07:43

Akik a felhívás miatt jelentkezttek a Q-ba azok már rég fenn lehetnek, vagy vannak a 3., vagy 2. szinten.

Stev 06-16-2008 10:26

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 180246)
Akik a felhívás miatt jelentkezttek a Q-ba azok már rég fenn lehetnek, vagy vannak a 3., vagy 2. szinten.

Akiknek akkor megtetszett a Q azoknak már a 2. vagy 3. országuk van ott azóta!;)

csabi 08-27-2008 07:39

hogy ne a Tolivari-t offoljuk szét:

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 188268)
Magamat semmiképp nem érzem profinak. Én kapásból Lizát, Elmét, Kiflit ragadnám ki a "megfontoltak táborából", akik idekinn, és még sok másfelé is megfordulnak.

én szándékossan nem őket említettem, mert nekem mást jelent a profi, de az már egy 3. téma.. :) viszont az általam említett játékosokat tartom annyira jónak, mint Lizát, Kormit, v Crys-t.

Elme és Kif és még pár játékos, akit nem ismerek, viszont más téma, ők játszák a játékot.. :)

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 188269)
Egyfelől egyet kell értsek, mert egy olyan embernek, aki már sokat látott a Hód-ban, van támpontja megítélni, hogy egy másik játékos mennyire csinálja jól amit csinál.

Másfelől viszont nem jogos, mert attól hogy sokatoknak türelme a 3 órás kv-khoz, és nem játszik lassúban, még lehet arra olyan ember aki nagyon tud és nem ismeritek, mert nincs ideje napi 25 órát játszani, de a 8kv pont belefér.

hát igen lassúban nem az a jó, aki online, hanem aki tud országot építeni, tud alkalmazkodni és jól felméri az ellent.. :) ha ezek mellett sokat van gépnél, akkor a többi csoportban profi.

All times are GMT +1. The time now is 23:00.