![]() |
Quote:
|
Szerintem is hasznos lenne, annyival lehetne még spékelni hogy Vip eknek másodpercre pontosan jelezne, nem Vip eknek pedig percre pontosan "csak"!
Szerintem az h pl.5 percnél kiakadna az nem túl jó ötlet, ha már számol 0 ig tegye! |
Quote:
|
Quote:
|
Most támadt még1 ötletem érdekesség képpen leírnám:
a hátralévő pontos idő a súgóban legyen látható a körváltások menüpontban minden csoport mellett..ez nem is eszik sokat, kényelmes is! |
Ez a témát jegelni kéne. Én zölfülü vagyok, de már rájöttem, hogy a rendszer leterheltségétől füddően csúszik a körváltás. Nálunk 5/U ban óra 5 és 35 kor van váltás ehhez képest idő+20mp az átlag de volt már +45mp is, ha sokan vagyunk lassul az egész, gondolj bele mi lenne ha még az időt is számolná.
|
Quote:
|
Quote:
Szóval körváltási idő kezdete van. Ha a csoportodban óra:5 és óra:35 a körváltási idő kezdete, az azt jelenti, hogy lehet, hogy óra:5.00-kor kerül rád sor, de lehet, hogy csak a körváltás lezajlásának vége felé, akár óra:6-ot is megközelítve. És ez a csoport nagyságától függ... Egy 5400 fős csoportban eltarthat akár 2 percig is a körváltás... De volt már, hogy azonnal lefutott rajtam. de nálam is inkább az jellemző, hogy 1 perccel a kiírt után megy végbe. Ez van. Nem akkro van körváltás. Akkor kezdődik. |
Hozzátenném:
Az időt jelezze, és még véletlenül se számoljon vissza másodperceket! Csak perceket jelezzen! Körváltás előtt 5 perccel tűnjön el a visszaszámláló (régebben 3 percet olvastam ha jól emlékszem) Csak VIP tagoknak legyen elérhető ez a funkció. Legyen ki- be kapcsolható. Nagyjából ennyi :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:27. |