Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Körváltásig hátralévő idő... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1535)

Xeper 08-27-2007 03:29

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 120804)
Ez azért érdekes számomra:rolleyes:
Én ahol vagyok ott tudom mikor van körváltás;)
Pár orid van akkor pár csopit kéne csak megjegyezni:)

Az hagyján hogy pár csoport kv-át kell megjegyezni -a lényeg az, hogy nem mindig tudod 100%-ra hogy melyik oriban vagy éppen, és ha gyorsan kell dönteni, hajlamos vagy azt hinni hogy éppen a másik oriban vagy (piac, seregindítás, stb....). Ezért tényleg fontos a téma., és én is támogatok egy ilyen visszaszámlálót. :)

Tyborrex 08-27-2007 11:26

Szerintem is hasznos lenne, annyival lehetne még spékelni hogy Vip eknek másodpercre pontosan jelezne, nem Vip eknek pedig percre pontosan "csak"!
Szerintem az h pl.5 percnél kiakadna az nem túl jó ötlet, ha már számol 0 ig tegye!

-Ede- 08-27-2007 11:29

Quote:

Originally Posted by Tyborrex (Post 120832)
Szerintem is hasznos lenne, annyival lehetne még spékelni hogy Vip eknek másodpercre pontosan jelezne, nem Vip eknek pedig percre pontosan "csak"!
Szerintem az h pl.5 percnél kiakadna az nem túl jó ötlet, ha már számol 0 ig tegye!

olvass vissza! Ati leírta, h nem fog másodpercenként számolni, mert( a paranoiások megijednének, h mindjárt robban:D) nagyon leterhelné a szervert

Tyborrex 08-27-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 120833)
olvass vissza! Ati leírta, h nem fog másodpercenként számolni, mert( a paranoiások megijednének, h mindjárt robban:D) nagyon leterhelné a szervert

olvastam..mp ként csak a vipeseknek gondoltam, nem a népnek, erre nem volt még kitérő

Tyborrex 08-27-2007 12:19

Most támadt még1 ötletem érdekesség képpen leírnám:
a hátralévő pontos idő a súgóban legyen látható a körváltások menüpontban minden csoport mellett..ez nem is eszik sokat, kényelmes is!

szajonara 08-27-2007 12:31

Ez a témát jegelni kéne. Én zölfülü vagyok, de már rájöttem, hogy a rendszer leterheltségétől füddően csúszik a körváltás. Nálunk 5/U ban óra 5 és 35 kor van váltás ehhez képest idő+20mp az átlag de volt már +45mp is, ha sokan vagyunk lassul az egész, gondolj bele mi lenne ha még az időt is számolná.

Ati 08-27-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120840)
Ez a témát jegelni kéne. Én zölfülü vagyok, de már rájöttem, hogy a rendszer leterheltségétől füddően csúszik a körváltás. Nálunk 5/U ban óra 5 és 35 kor van váltás ehhez képest idő+20mp az átlag de volt már +45mp is, ha sokan vagyunk lassul az egész, gondolj bele mi lenne ha még az időt is számolná.

Nincs olyan, hogy mikor VAN körváltás. Olyan van, hogy mikor KEZDŐDIK.

Pax Hungaricum 08-27-2007 14:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120843)
Nincs olyan, hogy mikor VAN körváltás. Olyan van, hogy mikor KEZDŐDIK.

Nagyon igaz (bár ki tudná Atinál jobban az ilyesmit?...:p)!
Szóval körváltási idő kezdete van.

Ha a csoportodban óra:5 és óra:35 a körváltási idő kezdete, az azt jelenti, hogy lehet, hogy óra:5.00-kor kerül rád sor, de lehet, hogy csak a körváltás lezajlásának vége felé, akár óra:6-ot is megközelítve. És ez a csoport nagyságától függ...

Egy 5400 fős csoportban eltarthat akár 2 percig is a körváltás... De volt már, hogy azonnal lefutott rajtam. de nálam is inkább az jellemző, hogy 1 perccel a kiírt után megy végbe.

Ez van. Nem akkro van körváltás. Akkor kezdődik.

Pax Hungaricum 08-27-2007 14:03

Hozzátenném:

Az időt jelezze, és még véletlenül se számoljon vissza másodperceket!

Csak perceket jelezzen! Körváltás előtt 5 perccel tűnjön el a visszaszámláló (régebben 3 percet olvastam ha jól emlékszem)

Csak VIP tagoknak legyen elérhető ez a funkció.

Legyen ki- be kapcsolható.

Nagyjából ennyi :)

Burning 08-27-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 120871)
Hozzátenném:

Az időt jelezze, és még véletlenül se számoljon vissza másodperceket!

Csak perceket jelezzen! Körváltás előtt 5 perccel tűnjön el a visszaszámláló (régebben 3 percet olvastam ha jól emlékszem)

Csak VIP tagoknak legyen elérhető ez a funkció.

Legyen ki- be kapcsolható.

Nagyjából ennyi :)

ezt a topicot Ati szerintem azért nyitotta, mert sokan elfelejtik mikor is van kv, és azt szeretné, ha MINDENKI tudná. nekem tetszik az ötlet de viphez épp az előbb említett ok miatt nem kötném, én legalábbis.

All times are GMT +1. The time now is 09:27.