Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Remedy 05-30-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99751)
Nekem továbbra is a 3-as a legszimpatikusabb, főleg így, hogy csak egyre lehet szavazni.

En a 3+5+9re szavaznek szivem szerint, igy maradt a 3. :)

persze a 9 nem a foldleadas ellen van, hanem az extrem termelok ellen...

wand 05-30-2007 14:22

Te Arra.. nem lehetett volna úgy kiírni a dolgot, hogy több dolgora is lehessen szavazni?

Szecsa 05-30-2007 14:27

Nos...nehany dolgot szeretnek egyertelmusiteni, mert nem tiszta :)

Mi a cel a sok top korrel rendelkezo orikkal? Az, hogy eltunjenek onnan, vagy olyan torekvesek, amik a csoport nyersipiacat tonkreteszik? A ketto nem fedi egymast...Amik orik fent vannak, azok a hekit ne veszitsek szerintem sem, a gyujtogatas eppen eleg lesz szamukra...kat.moral romlas pedig teljesen felesleges...ha 200 körre van a mellettem levo ori nem mindegy, hogy 0 vagy 44% a kat.moralja?

A 3-as pontot kiegeszitenem azzal, hogy anarchos orikra ne vonatkozzon a "figyeles", hogy kinek az orijavaival szovis, majd ebbol kepzodjon a normalban barati malusz.

Legyen minden szinten ujrazasi lehetoseg...ne kossuk ezt szintekhez. Mi tortenik akkor ha valaki 5. szinten vagy 3. szinten tonkretesznek es rajon, hogy nem a megfelelo a faj, amivel volt? Kiskekszamosoknal elkepzelhetobb, hogy csak 4.-en es 2.-on ujrazhasson, de aki elsore megy pl. 3/G-be, es rajon, hogy rossz fajt valaszt, annak ne vegyuk el az ujrazas eselyet. Ugyanez az 1/A-ra is igaz legyen.

S ha mindenaron gyujtogatas, akkor ne igy legyen kitalalva...3200 top körig eddig is lehetett termelni, ezutan se vegyuk el ezt a lehetoseget...Nyilvan, azutan mar eleg cudar volt, keves ori volt ott 4000 top korig.
Igy en azt javasolnam, hogy 3200 top körig maradjon a jelenlegi állapot, s aztán emelkedjen (top kör / 1000)^2 kerekitett szammal...

Szecsa 05-30-2007 14:28

Ja, es legyen multiple choice, hiszen vannak dolgok, amiknek semmi koze nincs egymashoz...szerintem.

Pajki 05-30-2007 14:35

[quote=Synkel;98595]Sőt, javaslom, hogy akinek msn-je vagy skypeja van szintén ne hódítózhasson, merthogy sokkal több jksz-t szerveznek le ott, mint zöldben...

ez eleve halott...

Arrakis 05-30-2007 14:37

A szavazáson változtatni nem tudok, marad az 1 választás, vagy csinálunk egy szavazós topicot több választási lehetőséggel.
Bár abból sztem káosz lesz, s lesz 3 - 4 javaslaton egy valag szavazat, ami így semmit nem fog érni.

wand 05-30-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 99780)
A szavazáson változtatni nem tudok, marad az 1 választás, vagy csinálunk egy szavazós topicot több választási lehetőséggel.
Bár abból sztem káosz lesz, s lesz 3 - 4 javaslaton egy valag szavazat, ami így semmit nem fog érni.

lehett volna úgy kiírni,. hogy többre is lehessen szavazni
mert pl, a növekvő gyújtogatás és a minimum föld nem tüti egymást
mintahogy sok más sem.
több jó dolog van felsorolva ami mind lehetne, sőt kellene.
de ha mindenki csak 1 re szavaz, azzal a többi nem kap szavazatot, pedig jó 5let.

Arrakis 05-30-2007 14:44

Quote:

Originally Posted by wand (Post 99781)
lehett volna úgy kiírni,. hogy többre is lehessen szavazni
mert pl, a növekvő gyújtogatás és a minimum föld nem tüti egymást
mintahogy sok más sem.
több jó dolog van felsorolva ami mind lehetne, sőt kellene.
de ha mindenki csak 1 re szavaz, azzal a többi nem kap szavazatot, pedig jó 5let.

Az spec nem, más igen. De az érv logikus.
Ok, Ati, ha van rá mód, légyszíves módosítsd, hogy lehessen több választás v. ezt stornózd le.

Arrakis 05-30-2007 14:48

Szecsa, amit írsz, az még brutálisabb, mint amit Arwyl kitalált, pedig sztem az sem igen reális. Nálad az eddigi 5500 top körnél lévő napi 480 felgyújtott épület helyett már 600at gyújtanak.

Ati 05-30-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 99782)
Ok, Ati, ha van rá mód, légyszíves módosítsd, hogy lehessen több választás v. ezt stornózd le.

Eddigi szavazatok törölve.

All times are GMT +1. The time now is 15:54.