![]() |
mojito hab 7végén 4-5 pohárkávál sikerült iet innom és nagyon tetszett.. :)
|
Én csak egy mezei Sex on the beach-el szórakoztattam magam a napokban. Valamikor megejthetnénk megint egy hasonló talit :) Amint hallom Morrison's 2-ben 500 ft minden koktél x óráig.. ?
|
Quote:
|
Apollo
4 cl Metaxa 1 cl Cointreau 1 cl Creme de Cassis 1 cl zöldcitromlé 4 cl maracujalé 6 cl áfonyalé Elkészítés: Shakerben, jéggel, majd töltsük longdrinkes pohárba, néhány jégkockára. Díszíthetjük citromszelettel és koktélcseresznyével. Egészségetekre! :) |
Quote:
3 cl fehérrum 2 cl vodka 5 cl kókuszlikőr 5 cl ananászlé 1 cl tejszín 1 cl blue curacao 1. változat: az összes alapanyagot shakerben jéggel összerázni, majd longdrinkes pohárba, jégre tölteni. 2. változat: A blue curacao kivételével az összes alapanyagot shakerben jéggel összerázni, és longdrinkes pohárba, jégre tölteni, majd a blue curacaot a pohárba csorgatni. Ananászszelettel és koktélcseresznyével lehet díszíteni. A két változat között gyakorlatilag csak látványbeli különbség van, egészségetekre! :) |
Summer fresh
4 cl vodka 2 cl eperszirup 2 cl maracujalikőr fél lime két cikkre vágva almalé Longdrinkes pohárban készül. Először bele kell facsarni a lime-cikkeket, és rácsorgatni az eperszirupot. Ezt törőfával jó alaposan át kell nyomkodni. A poharat fel kell tölteni zúzott jéggel, majd rátölteni a vodkát és a likőrt, majd az egészet felönteni az almalével, és az egészet bárkanállal átkeverni. Lehet díszíteni pl. lime-mal, vagy csillaggyümölccsel (karambola). Szívószál kell még a pohárba, és kész is! Az egyik kedvencem... :) Egészségetekre! |
apple back
remélem nem volt még:
gólyabálban ittam ilyet és nagyon kellemes parti koktél szerintem: Apple back: vodka gyömbér almalé a 3 összetevő mértékét ízlés szerint tologathatjuk de a megszokott: - 4cl Vodka - 1dl Almalé - 1dl Gyömbér |
nagy sör
literes korsóban kell tálalni:
0,5 l tetszés szerinti sör 0,5 l tetszés szerinti sör az 1l-es korsóba kell tölteni mindkettőt, remek party koktél. én Dreherből szeretem, de mindenki magának válassza ki a megfelelőt... :D |
Ez meg milyen butasag, milyen ize van egy wernesgrunernek meg egy budweisernek osszeontve? :P
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:16. |