![]() |
Quote:
Én és sokan velem együtt órák óta ezt szajkózzuk, de aki nem akarja megérteni, az nem fogja, még akkor se, ha még 100* leírod. A józanészre kell hagyatkozni, akinek az nincs, az megérdemli, hogy az anarchba kerüljön. |
én még nem kértem, sarcot senkitöl, minden orim beálitottságának megfelelöen szerezte lopással, ütéssel vagy termeléssel a pénzét.
de állandoan lehetett hallani eddig arrol, hogy sarcot kértek, vagy fizettek. namost ha az uj intelmek mellett rajtakapok egy hadist bank nélkül seregcsere elött, és elhozok 500 millát, lesz e lehetöségem arra, hogy megvédjem magam mielött anarchba kerülnék, vagy csak egyszercsak odakerülök? |
Quote:
|
Quote:
|
azért 65 barakk ork tudos tábi azért lehet átüt bárkit :) kivéve az elvetemült elfeket
|
Nha visszaolvasgattam és nem igazán kaptam választ a kérdéseimre :(
Nah sebaj. Nem is kell törekedni olyan nagyon. Engem nem érint az egész, mivel a játékstílusom messze eltér attól, hogy ilyen -törlésig verlek, mert csak- létrejöhessen. Azért kiváncsi vagyok mennyib en fog ez kihatni a dolgokra :) Majd meglátjuk... a vak is azt mondta ;) |
Quote:
|
Quote:
tudtommal eddig még nem szegtem szabályt, a játék keretein beül maradtam, mert sok ráforditott idö van az orijaimban, amit nem akarok elvesziteni. de találkoztam már anarchba került majd igaza bizonyitás után visszahelyezett játékossal is, aki köszönte az élményt, csak épp ugrott az összes piacon lévö tartaléka |
kicsit mintha olyan lenne mint a halálbüntetéssel, utolag hiába bizonyitod, hogy ártatlan vagy.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:33. |