Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Cassandra 01-23-2007 21:12

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 68825)
Megjegyzem rendkívül érdekes hogy az itt író sok ember küzöl egy se arra panszkodott hogy szét kaptaák v kinjában törölte az orit, hanem mindneki 5-10-20-200 sereggel mészárolja másikat és most azon aggódik h mikor fog anarhba kerülni.

Valahogy nem akarom elhinni h mindenki ekkora nagy spiler aki ide ír iylen szépeket h ennya annyi mészár aztán meg még kárenyhítés céljábol lopás meg fosztás :)
Kicsit oylan a csapat mint sporthorgász, tudjátok, mindegyiknek csal a szeme mikor a halat méri :)

Nekem már kicsit nevetséges ez az egész :)
Sztem épp ésszel bárki fel tudja mérni hogy hol lehet a határ. Ameddig lehet és érdemes valakit bántani.

Gyula, kár...
Én és sokan velem együtt órák óta ezt szajkózzuk, de aki nem akarja megérteni, az nem fogja, még akkor se, ha még 100* leírod.

A józanészre kell hagyatkozni, akinek az nincs, az megérdemli, hogy az anarchba kerüljön.

TDK 01-23-2007 21:14

én még nem kértem, sarcot senkitöl, minden orim beálitottságának megfelelöen szerezte lopással, ütéssel vagy termeléssel a pénzét.
de állandoan lehetett hallani eddig arrol, hogy sarcot kértek, vagy fizettek.
namost ha az uj intelmek mellett rajtakapok egy hadist bank nélkül seregcsere elött, és elhozok 500 millát, lesz e lehetöségem arra, hogy megvédjem magam mielött anarchba kerülnék, vagy csak egyszercsak odakerülök?

Viz 01-23-2007 21:16

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68834)
én még nem kértem, sarcot senkitöl, minden orim beálitottságának megfelelöen szerezte lopással, ütéssel vagy termeléssel a pénzét.
namost ha az uj intelmek mellett rajtakapok egy hadist bank nélkül seregcsere elött, és elhozok 500 millát, lesz e lehetöségem arra, hogy megvédjem magam mielött anarchba kerülnék, vagy csak egyszercsak odakerülök?

Te miről beszélsz? Egyszerűen egy jót szakítottál a saját érdekedben.

Ati 01-23-2007 21:17

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68834)

Ez hogy jön ide? Nem látom, hogy ez bármelyik mostani állásfoglaláshoz kapcsolódna.

Grabi 01-23-2007 21:19

azért 65 barakk ork tudos tábi azért lehet átüt bárkit :) kivéve az elvetemült elfeket

Cece 01-23-2007 21:30

Nha visszaolvasgattam és nem igazán kaptam választ a kérdéseimre :(
Nah sebaj. Nem is kell törekedni olyan nagyon.
Engem nem érint az egész, mivel a játékstílusom messze eltér attól, hogy ilyen -törlésig verlek, mert csak- létrejöhessen.
Azért kiváncsi vagyok mennyib en fog ez kihatni a dolgokra :)
Majd meglátjuk... a vak is azt mondta ;)

Cassandra 01-23-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 68840)
Nha visszaolvasgattam és nem igazán kaptam választ a kérdéseimre :(
Nah sebaj. Nem is kell törekedni olyan nagyon.
Engem nem érint az egész, mivel a játékstílusom messze eltér attól, hogy ilyen -törlésig verlek, mert csak- létrejöhessen.
Azért kiváncsi vagyok mennyib en fog ez kihatni a dolgokra :)
Majd meglátjuk... a vak is azt mondta ;)

Szerintem csak annyiban, hogy a késöbbiekben kevesebb olyan kérdés lesz, hogy "ezt most miért kaptam?".:)

TDK 01-23-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68836)
Ez hogy jön ide? Nem látom, hogy ez bármelyik mostani állásfoglaláshoz kapcsolódna.

annyiban kapcsolodik a témához, hogy lesz-e lehetöségem arra, hogy megvédjem magam anarchba kerülés elött, vagy csak repülök?

tudtommal eddig még nem szegtem szabályt, a játék keretein beül maradtam, mert sok ráforditott idö van az orijaimban, amit nem akarok elvesziteni.
de találkoztam már anarchba került majd igaza bizonyitás után visszahelyezett játékossal is, aki köszönte az élményt, csak épp ugrott az összes piacon lévö tartaléka

TDK 01-23-2007 21:41

kicsit mintha olyan lenne mint a halálbüntetéssel, utolag hiába bizonyitod, hogy ártatlan vagy.

Ati 01-23-2007 21:47

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68844)
kicsit mintha olyan lenne mint a halálbüntetéssel, utolag hiába bizonyitod, hogy ártatlan vagy.

Továbbra se értem, hogy ennek konkrétan mi köze a témához, az eddigi üzenetekből látsz példákat, hogy mi az, ami elmegy, és mi az, ami nem.

All times are GMT +1. The time now is 17:33.