![]() |
hozzáteszem, lehet elgondolkodnék ezen a szem.en én is hogy válasszam...
nameg ha gondolunk a hullára, neki jelentős előnyt adna ez, mind gyújtás tekintetében, kevesebb ház-kisebb költségek, mind férőhely tekintetében |
Quote:
Érdekes ötlet, de bizonyos faji varázslatokat nem támogatnék a GENUS-nál, azokat nem leherne választani! A másik, akkor a mágia felderítést is módosítani kellene, h mutassa a fennt lévő faji varázslatokat! Enélkül nem lehetne látni, tudni, kideríteni, hogy milyen faji varázslata van az illetőnek... |
Én még csak az elnevezést sem értem: a "Genus", ha jól tudom, fajt jelent, szóval vagy legyen Genius, vagy Zseni (elvégre magyar játékról van szó...)
Azonkívül ez a személyiség így, ebben a formában baromira nagy táp lenne. |
Quote:
Az annyira nem lenne durva és lehetne tudni mit ad. De én nem tartom túlságosan jó ötletnek:) |
A személyiség javaslatom:
Szerintem egyszerübb és használható személyiség lenne az Építész: lényege,h olcsobban épít/bont, épületfenntartási ktg-ek alacsonyabbak, végül ha ez nem tenné elég vonzóvá, akkor lehetne ,h a bontott épületek nyersanyagai a raktárodba kerülnek vissza... Nos? |
Quote:
Az olcsóbb építés-bontás, meg az épületfenntartás elfogadható, de a nyersi teljes visszanyerése szerintem túl táp, a tudós után a második legerősebb személyiséggé tenné. |
Quote:
De sztem is ez tul erőssé tenné + Ati részéről nem tudom egyáltalán mennyire lehetne kivitelezhető... De amugy én is csak az alapvető "olcsóbb építés-bontás, meg az épületfenntartás elfogadható"-ra gondoltam... :D:D:D Elég feladat kitalálni hány %-os legyen az a kedvezmény , amivel olcsobb az építés-bontás, +a fenntartás... |
Mi értelme lenne egy újabb töltelékszemélyiségnek? Olyan kell, amit megéri választani. Annak mi értelme, hogy kisebb legyen az épületfenntartási díj?
Az építész kapjon vissza nyersanyagot, én alapvetően 1/3-ot ajánlottam korábban. Továbbá, hogy jobban ellenálljanak a rengésnek és a gyújtásnak. (Szintén 1/3-ad, de a szémokhoz nem ragaszkodom) Akit érdekel visszakeresheti, hogy mit beszéltünk róla korábban. |
Quote:
|
Quote:
csak valamelyik előnyösebbenek tünik... Nem támogatok semmiféle védelmi funkciót az építésznek! Ép fenntartási díj , építési/bontási ktsg igenis hátrány, tehát lenne előnye az építésznek, és felfelé haladva egyre inkább hasznos lenne.. Deha nem elég ennyi akko a bontásból kapja vissza a nyersanyagot, ami által könnyebben lehetne átépülni, ami sztem felettébb hasznos személyiségé tenné... Én spec. 1/2-et is eltudnék itt képzelni... :D Rengés ,gyujtást nem keverném ide, azok ellen lehet amugyis védekezni kellően, ha vki annyira fél tőle... |
All times are GMT +1. The time now is 18:18. |