Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

lacqa 01-30-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by Westie (Post 70338)
Ha nem lett volna a 90 nap, akkor az elején nagyon kevesen léptek volna szintet, mert mindenki tkeit írt volna.

eleinte feleannyi volt :)

Peter 01-30-2007 22:27

verjétek le őket, hajrá Szkarabeusz :)

Arwyl szelleme 01-30-2007 22:49

Mint már írtam máshova is: az 1/A a legmagasabb szint! Mindenkinek az legyen a célja ahogy ott 1. legyen klánban és egyéniben! Sőt, ez a fő célja a játéknak! Ezért semmi féle módon nem szabad rákényszeríteni fordulásra azt aki nem akar! Azaz: az ilyen morálromlás felejtős!!!

És ugyan ezen indok miatt, mivel a játék ingyenes ugyebár, 1/A-ból ki kell szedni ezt a 90 napos hülyeséget!! (Más kérdés hogy anélkül úgyse lehet A-ban játszani.)

Smooth Scroller 01-30-2007 23:34

nos a javaslatom talan megoldana a problemakat. es ezt lehetne altalanosan ervenyesiteni az osszes csoportra. tehat nemcsak az 1/a-ra, hanem a tobbire is, valamint a cuceritorra is, mert ott is kb. ugyanez a helyzet, sot tan meg rosszabb.

ez pedig az lenne, hogy mewgmaradna az altalanos ertelemben vett top30% (es emelle jon az hogy) VAGY az elso 50 orszag. igy hiaba lenne keves ori a csopiban, futnanak a top korok az alsobb oriknal is.

persze erre kapasbol az lenne a valasz, hogy miert kapna meg ERDEMTELENUL az is a top koroket, aki nincs a top30%-ban. hat en ezt boven nem igy latom. reszemrol az kapja erdemtelenul, aki belep az 1/a aljaba az orijaval, azonnal csatlakozik a top klanok vmelyikehez, szepen aprankent 2-3 het alatt kivesz 1-2 milliardot, felfedezi magat a topba, aztan nekiall termelni es igy visszafizeti a "tartozasat". ebben mi a hoditas. ugyhogy sztem hanyagoljuk ezt az erdemtelen dumat.

sracok lassatok be, hogy ez inkabb mindenki erdeket szolgalna! miert is?

1. igy nem bantjuk a top klanokat. sem moralromlassal, sem verbalisan a forumon. (miert is tennenk, hiszen profi, tapasztalt, jo jatekosok.)

2. nem lehetetlenulne el a jatek.

3. valoszinuleg generalna az uj orik inditasat, csokkentene a torlest es az elhagyatott, non-stop szabin levo orik szamat.

4. a csoportok szambeli novekedesevel a top30% lassan elerne magatol is az 50 orit.

5. a csoportok szambeli novekedese csokkentene a szakadekokat es a korok tavolsagat az orik kozott.

6. a csoportok szambeli novekedese erdekesebbe tenne a jatekot (lenne kit utni, lopni, zuzni, stb.)

7. tobb klan / szovi alakulhatna.

8. a piac arait nem nehany ori diktalna.

9. aki akar igy jatszhat nyugodtan az a csoportban ugy, hogy az elre akar torni, van aki pedig fordulhat ha akar. igy megfer mindenki 1mas mellett.

10. a jatek teljesithetosegenek (fordulas) hire valoszinuleg megintcsak ujabb jatekosokat vonzana.

11. kevesebb ember lenne frusztralt. sikerelmeny, lelkesedes, elegedettseg, buszkeseg, stb. erzese.

gondoljatok meg. regen ugy volt, hogy az 1/a jelenlet mar onmagaban eleg volt. nos ez csak 1 kicsit lenne hasonlo. ugyanis ha meghizna a csoport, akkor mar nem esne bele mindenki. csak az elso 50, illetve 170 ori eseten mar 51. :)

kerek tisztelettel minden erdeklodot, hogy ne elso felindultsagaban reagaljon.

a masik pedig - ami mar itt sokak altal elhangzott -, hogy az 1/a-ban torolni a 90 napos vip nelkuli limitet.

laci 01-31-2007 07:07

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 70365)
Mint már írtam máshova is: az 1/A a legmagasabb szint! Mindenkinek az legyen a célja ahogy ott 1. legyen klánban és egyéniben! Sőt, ez a fő célja a játéknak!

A Hódítóban, és a testvérjátékaiban két lehetőség van: egyre csak felfelé menni, és az 1/A-ban vitézkedni, VAGY újra és újra körbejárni. Onnantól kezdve, hogy körbe lehet járni, nem kötelező a csúcsra érni.
Én már leírtam: számomra a játék onnantól kezdve tökéletesen érdektelenné válna, ha hónapokon/éveken keresztük ugyanazok között az országok lennék, és egy környezetben kellene üldögélnem. NEM a kis kék számok érdekelnek, felőlem azokat ki is lehet szedni, vagy elvenni mögülük a plusz személyiségeket, egyszerűen csak úgy lennék vele, hogy ha elértem a csúcsot, vagy a maximumot amit ki tudok hozni magamból, akkor vagy törlök, vagy fordulok.

Amúgy Smooth fenti javaslata, a top30% vagy a top 50 ország megoldhatná a problémát. Aztán ha összejön 300-400 játékos, visszaállhat az alap top 30%.

Szecsa 01-31-2007 07:25

Quote:

Originally Posted by laci (Post 70380)
Aztán ha összejön 300-400 játékos, visszaállhat az alap top 30%.

hm :)
egyelore jöjjön össze 100 jatekos...az is nagy elore haladas lenne :)
Smooth otlete egyebkent nekem is tetszik barmennyire is utopisztikus nehany pontja :)

Kisbér 01-31-2007 08:27

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 70369)
persze erre kapasbol az lenne a valasz, hogy miert kapna meg ERDEMTELENUL az is a top koroket, aki nincs a top30%-ban. hat en ezt boven nem igy latom. reszemrol az kapja erdemtelenul, aki belep az 1/a aljaba az orijaval, azonnal csatlakozik a top klanok vmelyikehez, szepen aprankent 2-3 het alatt kivesz 1-2 milliardot, felfedezi magat a topba, aztan nekiall termelni es igy visszafizeti a "tartozasat". ebben mi a hoditas. ugyhogy sztem hanyagoljuk ezt az erdemtelen dumat..

Számold már ki, hogy mennyi katona kell még egy elfnek is 2400 hekiről 7000-re történő folyamatos fedezéshez, még ha mindig maxot is fedezel!
És utána mondj már ilyeneket...
Nem 1-2 mrd-ról van szó... Szerintem durván 100-200 mrd-ba kerül...
És azt az egyik klán (javíts ki ha tévedek Remy) sem tudja bevállani pusztán azért, mert jó cimbi az illető...

Tehát ezt a "beveszünk valakit, és majd felhúzzuk" dumát felejtsük már el, mert míg a 225 kattancsos időben meg lehetett csinálni, addig az új szabályok miatt már nem!

És jelenleg 18-an vagyunk fenn... a topból... Tehát ha úgy vesszük, akkor ha jönne még 10 ország, akkor már 1-nek pöröghetne a topköre.. Vagy ha úgy vesszük, ha jönne 11 ország, akkor a kerekítések miatt asszem már 2 ország topkörei pörögnének...

Szóval inkább embereket ösztönözzetek ahelyett, hogy itt világmegváltó 5letekkel jöttök elő :D

(és különben is, ezek a javaslatok offolják a topicot :D)

Kisbér 01-31-2007 08:44

Találtam egy félelfet a csoportban.. nevéből adódóan magyar...
Gondolkoztatok már azon, hogy ilyen embereknek akartok (2)-est adni? :)

Everlasting 01-31-2007 09:33

Hát nem sok beleérző képessége van itt egyes embereknek.
Mivel sokat kérdeztem, de válasz nem jött igencsak úgy tűnik, hogy a top klánok rohadtul elégedettek a helyzettel.
Kisbér is beszél nagy hülyeséget a 18 szabad helyről, bár mint mondta ők fullosak,remyék pedig kellően erősek szintén hogy azt húzzanak fel akit akarnak.tehát amíg a top nincas elgalább 21 hely más klán nemigen fog fordulni.

Sajnálom hogy néhány játékos eldönti hogyan kell hódítózni. Amit ők csinálnak az a játék célja és mindenkinek azt kellene.Pedig értemes játékosok csak egyszerűen nem érdekük hogy változzon e helyzet.
sajnálom, hogy ati nem foglalt állást egy egyértelműen bejelntett hadisarc ügyében.

Egyébként a kötellezzük a felsőket fordulni dolognak nincs értelme.Ők is hagy játszák amit szeretnek.De legyen másnak is értelme játszani.
Az A kihagyást viszont ellenzem.Az Aban is bizonyítson valamilyen formában aki fordulni akar.
Biztos vagyok benne, hogy nem a Bben álló szövim az egyetlen aki nem tud költözni az A miatt.Bármit is mondanak a topposok,megölik a játékot.egy kis változatás kellene csak és máris felpöröghetne a játék.

Everlasting 01-31-2007 09:42

egyébként a legjobb elhangzott ötletek szerintem
a top 50%
a top 30 ori
illetve monró elképzelése az ütéssel is szerezhető top körről.

És nem kell ezeknek örök életű újításnak lennie.Csak addig amíg a játék feltöltődik.Jelenleg a magyar játékos jelentős része úgy találja hogy nincs értelme játszani Qban. A külföldi meg minden életkedvét elveszíti ha 1 évet kell itt vergődnie. (és azzal sem ér semmit)

All times are GMT +1. The time now is 17:34.