Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

TM Laci 07-25-2006 19:36

nekem pölö 4 zombim is van 2k hekin, de ez perce anarch:)

Figaro 07-25-2006 20:24

a hulla csak 5. szinten 200 hekin jo,ott banthatatlan,meg gyujtogatni sem lehet

A-ban hulla...:) Egyik klantarsam ujrazott,es balhebol kiprobalta a hullat,hat arra jo volt,hogy vegre van egy kis betegseg is ott(szinte senkinek nincs korhaza) es mellette a klan ellatja szarazvihar comboval meg egy kis gyujtogatassal azt aki betamadja öt,nagy hekin nem egyszerü igy kilabalni a betegsegböl:)

Synkel 07-25-2006 21:00

Quote:

Originally Posted by Figaro
a hulla csak 5. szinten 200 hekin jo,ott banthatatlan,meg gyujtogatni sem lehet

A-ban hulla...:) Egyik klantarsam ujrazott,es balhebol kiprobalta a hullat,hat arra jo volt,hogy vegre van egy kis betegseg is ott(szinte senkinek nincs korhaza) es mellette a klan ellatja szarazvihar comboval meg egy kis gyujtogatassal azt aki betamadja öt,nagy hekin nem egyszerü igy kilabalni a betegsegböl:)

Szerintem a betegség A-ban okoz a legkevesebb fennakadást. Ugye, a kisebb nagyobb átépítés nem számít ritkaságnak, azaz, akár 50-80 kórházat felhúzni se elviselhetetlen költség. 2k hekin a törpink hosszabb viharzást vészelt át, a végére 9k-s emberhiánya volt, ami ránézésre csúnya, de az ori megőrizte működőképességét. Embert lehet lopni, és némi katincsot fokozni a hiány enyhítésére még mindig olcsóbb, mint hekinként 225 katiért fedezni. És akárhogy számoltam, termelő orival is be lehet verni egy hullát, szal a 40% szintmódosító még mindig elmarad a többiek tekijéhez képest...

Figaro 07-25-2006 21:30

nem a betegseg a gond,hanem az hogy mellette a hadist aki ütött(valoszinü ork) a klan elfjei gyujtjak meg szarazviharozzak,es ez együtt a betegseggel mar nem tul jo:)

Synkel 07-26-2006 05:53

Quote:

nem a betegseg a gond,hanem az hogy mellette a hadist aki ütött(valoszinü ork) a klan elfjei gyujtjak meg szarazviharozzak,es ez együtt a betegseggel mar nem tul jo:)

Akkor az illető ork üt még egyet, és eltávolodik a klán elfjeitől:) Ami azt illeti, az orkok végképp hozzá vannak szokva, hogy gyújtják, és viharozzák őket. Nálunk az egyik még szárazat is kapott, pedig tanyája az nem sok van neki szerencsétlennek:D

aúú 07-26-2006 11:14

Quote:

Nem túl jó, de símán ki lehet bírni, sőt ha gáz van, csak kimész a piacra és veszel némi lefokozandó egységet és máris minden működik megint... aztán csak el kell távolodni a tolisoktól és a varisoktól, hogy ne tudjanak igazán bántani (mondjuk az egyiket beütöd földre...:D) és már meg is úsztad a dolgot...

Pepa 08-20-2006 11:04

Sziasztok!

Az én meglátásom, hogy hullához csak 2 épület kell: ház és barakk. A pénzt tartsa piacon és mindig csak annyi nyersanyagot vegyen amennyi szükséges. Én voltam hullával 5.-ik szinten. addig jó is volt, amígbe nem kerültem a top 100-ba. onnantól állandó noráljavító voltam mindenkinek, hiába volt 3.5-4k íjam 100 toronyban. Volt olyan, hogy szövibe voltam 6k lovan támadott és mire hazaértem, már -142 heki bolt és az íjak fele a piacom várta, hogy megvegyék, utánna azt a 70 millát ami lett belőle szépem elvitték. 600 hekim ki voltam épülve és így benne voltam a 30-25 között, de onnan előszeretettel rugdostak ki állandóan. Végül amikor eljött a szintlépés ideje, gyorsan átépítettem a z orimat és fajt váltottam. A 4.-ik szintem bele telt jó pár körbe, hogy normális legyen az orim, főleg, mert hullaként szereztem pár ellenséget, szerették volna szétcsapni az orimat. Hullával mf-be semmi képpen nem érdemes lenni, 5.-iken még elmegy, de onnan felfelé halott:D :D

BeeLord 08-20-2006 11:59

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 29179)
Hullával mf-be semmi képpen nem érdemes lenni, 5.-iken még elmegy, de onnan felfelé halott:D :D

Vip hv-n, csakis megszállottaknak szintén elmegy. Az első tízbe kerülni a végén igazi kihívás.:D

zstzs 08-21-2006 11:08

Nem kellene megrősíteni az élőholtakat?
Szerintem igy haszontalanok.A saját magára ható varikat engedélyezném neki. :confused:

exair 08-21-2006 11:12

errol mar volt parszor szo, ha joltudom ati mindegyiket elvetette..

All times are GMT +1. The time now is 02:21.