![]() |
nekem pölö 4 zombim is van 2k hekin, de ez perce anarch:)
|
a hulla csak 5. szinten 200 hekin jo,ott banthatatlan,meg gyujtogatni sem lehet
A-ban hulla...:) Egyik klantarsam ujrazott,es balhebol kiprobalta a hullat,hat arra jo volt,hogy vegre van egy kis betegseg is ott(szinte senkinek nincs korhaza) es mellette a klan ellatja szarazvihar comboval meg egy kis gyujtogatassal azt aki betamadja öt,nagy hekin nem egyszerü igy kilabalni a betegsegböl:) |
Quote:
|
nem a betegseg a gond,hanem az hogy mellette a hadist aki ütött(valoszinü ork) a klan elfjei gyujtjak meg szarazviharozzak,es ez együtt a betegseggel mar nem tul jo:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Az én meglátásom, hogy hullához csak 2 épület kell: ház és barakk. A pénzt tartsa piacon és mindig csak annyi nyersanyagot vegyen amennyi szükséges. Én voltam hullával 5.-ik szinten. addig jó is volt, amígbe nem kerültem a top 100-ba. onnantól állandó noráljavító voltam mindenkinek, hiába volt 3.5-4k íjam 100 toronyban. Volt olyan, hogy szövibe voltam 6k lovan támadott és mire hazaértem, már -142 heki bolt és az íjak fele a piacom várta, hogy megvegyék, utánna azt a 70 millát ami lett belőle szépem elvitték. 600 hekim ki voltam épülve és így benne voltam a 30-25 között, de onnan előszeretettel rugdostak ki állandóan. Végül amikor eljött a szintlépés ideje, gyorsan átépítettem a z orimat és fajt váltottam. A 4.-ik szintem bele telt jó pár körbe, hogy normális legyen az orim, főleg, mert hullaként szereztem pár ellenséget, szerették volna szétcsapni az orimat. Hullával mf-be semmi képpen nem érdemes lenni, 5.-iken még elmegy, de onnan felfelé halott:D :D |
Quote:
|
Nem kellene megrősíteni az élőholtakat?
Szerintem igy haszontalanok.A saját magára ható varikat engedélyezném neki. :confused: |
errol mar volt parszor szo, ha joltudom ati mindegyiket elvetette..
|
All times are GMT +1. The time now is 02:21. |