Quote:
Originally Posted by laziga
(Post 152350)
én ezt meg értem de eddig is elvoltunk igy, azért mert x ezer ember ből 50-nek ez probléma még nem kell tovább bonyolítani a szabályokat. Most pár embernek okoz problémát ugyan akkor ha ez lehetőséggé válna mindnki élne a lehetőséggel kitudja mikor jön jól egy ilyen fagyasztott ori. Millió példát lehet felsorolni és akár hogy bonyolítunk egy szabályt ugy is marad kis kapu legfeljebb már senki nem fogja érteni mit hogy is pontosan. Ahol kiskapu van az meg eleve csalásra ad lehetőséget erre írtam hogy fölös, nagyon extrém bonyolult szabály alkotással lehetne csak minden vissza élési lehetőséget kizárni. azt meg szívből ellenzem. Én személy szerint csak olyan módosítást támogatok ezentul ami mindenki számára könnyen érthető használható és érdekesebbé jobbá tesz a játékot elég volt hogy 50- 100 emberke miatt teljesen fölöslegesen írogatjuk át a játékot. Ugyan akkor ha találtok rá olyan megoldást ami minden vissza élési lehetőséget kizár és közérthető egyszerü szabály (akár a 8éves gyerek is értse) akkor nem ellenzem de addig nem mert nem érzem hogy ez több ezer játékos érdeke lenne.
|
Elvoltunk így, ez igaz. Mert a kis kékek top30%-ról léphettek. Azóta feljebb lettek kényszerítve, ami időt jelent sokat. Norb eleve ezért vetette fel az ötletet, nem pedig azért, hogy a szétvert oridat ha nincs kedved most helyrehozni eltedd jobb időkre. Téged nem érint, és nem is fog érinteni, mert saját bevallásod szerint kizárólag 5-ben játszol, azaz messze elkerülnek a sok kis kékek problémái.
Ati, most nem keresem elő, de valahol nem messze visszább azt írtad, hogy maradhatnak ezek az orik a pontlistában, hogy ha toposok voltak, fogyjon el a földjük. Ezt nem tartom jó ötletnek, épp a célcsoport kis kékek miatt. Nekifut a G-nek pl, felmegy 2200 hekire, ami tegyük fel nem elég még neki a kritériumhoz, akkor fagyaszt, hogy a másik orija szövistül haladni tudjon, és elfogy a földje amiért korábban keményen megdolgozott. Maradjanak a pontlistában, de ez nem sima szabi, a földjük ne fogyjon.
Valezius: szerintem 72 kör bőven elég egyik ori ellépése, és a másik szabiról kihozatala között, ha egyáltalán szükség van ilyen időeltolásra. Annyiban nyilván jó lenne ha nem tudna rögtön visszajönni, hogy ne forduljon elő olyan, hogy egyik orimmal elugrok a háborúból miutá a lehető legnagyobb kárt okoztam, a másik fullossal meg folytatom... De egyébként nem hiszem, hogy bármi olyan visszaélés előfordulhatna ami e jelenlegi körülmények között nem végrahajtható.
|