![]() |
javíthatatlan vagy :)
|
En is javaslom, hogy ne kelljen a szint megnyitasakor top kör.
Rengeteg ori most sem felel meg D-ben a top30%-al, igy legalabb lenne nekik kis engedmeny, hogy eselyuk legyen a lefordulasra, mert jelen pillanatban egy 10k hekis ori (aki ugyebar 8-9k hekire van a top30%-hoz) nem remenykedik kulonosebben abban, hogy o a jovoben barminemu lehetosege adodik arra, hogy elhagyja a szintet :) Igy szerintem jopar 3-18k heki kozotti ori inkabb a fellepest valasztana szerintem. Az uj csopiba pedig az eddig jol bevalt 2500 jatek ido+1k top30% kör legyen szukseges a lefordulashoz. S hekilimitet pedig mindenkeppen erdemes lenne szerintem bevezetni: 100k heki. Ha megint meg lesz a lehetoseg, hogy legyenek tobb szaz ezer hekis orik, akkor lesznek. (bar lenyegesen kevesebb, hiszen csak utve lehet majd felmenni egy ido utan a fedezes dragitasa miatt) |
Sziasztok:)
Nya, én is egyetértek, ezzel a klándologgal. A lényeg, amit már töbször elmondtam más topikokban, hogy nem kell megsértődni a másikra, mert esetleg játszik. Az ember nem sértődik meg a barátjára mert az elverte fociban, vagy igen? Én számtalanszor megsértődhettem volna már Szecsára vagy Ardenre, de mint azt páran láthattátok, eléggé jóban vagyunk :D Tehát aki megsértődik a másikra, az inkább ne is játszon. |
Quote:
Az Aban van értelme, mert talán soha senki nem fogja azt elérni. De itt? Nem telik bele sok idő, s 50 ori ott trónol maxon, akiknek csak a pontlistában levő helyét kell változtatni, s gyakorlatilag ugyanazon a hekin csücsül mindegyik több k körig. Másrészt Ti mondjátok, hogy mindenki mindenkit, s akkor van izgalom? És kérdezem röhögve, ez hogy fog kinézni? x 10 orival 100k hekin megtámadja majd y 5 oriját 100k hekin? :D Ja, és egyébként minek?:D Földet úgysem vihet:D:D Pénzt meg sztem termel eleget, ha mást nem képzésből, mert még az eddigi elcsökevényesedett anarch egyetlen nagy "eseménye" a felfedezés is kizárt neki. Bocsássatok meg nekem, hogy szkeptikus vagyok, de ez nekem eddig úgy tűnik guanonak ahogy van. És még ha... még ha a végén ki is jelentetek vmi magatok nézve kötelező érvényű dolgokat, annak sem lesz sok értelme, tekintve az As példát. Itt sokkal nagyobbak a különbségek. Sosem fog tudni versenyezni a kis ori, ha nem szed össze elég pénzt a Dre, vagy kap vkitől, aminek megint nagy értelme van. A nagy Hs orik, ha a szavazás jelenlegi állása szerint valósulnának meg a dolgok termelnék a pénzt, azt időnként egy egy ori felvinné, amiből 1 - 2 máris felkúszna az egekbe. Sztem ez az egyszer volt Budán kutyavásár tipikus esete lesz, ha egyáltalán bevezetésre kerül. Az első 2 - 3 hónap talán izgalmas lesz, de ha még max földet is csináltok én garantáltnak látom utánna a keresztet. A top 5% körei értelmesnek tűnnek, bár mondom, elég egyszerűen kijátszható, ráadásul nem is igazán egyezik az anarch szellemiségével, mint ahogy monnyuk a max föld sem. Nekem röviden ez jutott eszembe. Addig még egész jól indulét, hogy önszabályozás, s mindenki egy klán, max 10 ori, onnastól kicsit eldurvultatok. :( És még egy felvetés.. ha amúgy is bejártok egymás orijába, akkor nem ugyanazok a szövetségek lesznek ezentúl is, mint eddig voltak? S ugyanaz a nem támadom a másikat? Vagy a Hban majd beléptek mindketten ugyanabba a termelő oriba, ürítgetitek, akármi, s a Dben majd egymást ütitek?:) |
Arrakis ennyire ne ferdíts!
Ha ketten bejárnak egymás termelőibe akkor valszeg egy klánban lesznek és segítik egymást, ennek ez a lényege. Pont ez a jó, hogy jöhet egy egyoris haver, simán beveheted a klánodba és játszhattok együtt. |
Ha új szint lenne, akkor sem a D-ben, sem a fölötte lévőben nem számítana a 90 nap, vagy csak az új szinten?
|
Chris,azt nem tudom.
de ha összevonás lesz és D kláncsopi,akkor csak a D nem lesz vip köteles, összevont csopi igen. |
A klanszintes csopi csaknem lenne vipes...
|
A klánszintes csopi nem lenne vipes csak gyakorlatilag minden ori vipelve lenne benne:)
|
Quote:
Azokra van vmi ellenérv? Mert igazából ez aggasztott a legkevésbé:) |
All times are GMT +1. The time now is 07:41. |