![]() |
Quote:
Mindenesetre a lényegen nem változtat. Ha elindul 4 egymással szövetséges sereg azoknak vsz. lehetőséget kell adni arra, hogy mindegyik alulról üssön be. Ha egy oriból indul 4 sereg akkor már nem érzem ezt fontosnak. Ha ezt le lehet valamilyen módon programozni akkor ez lenne számomra a legelfogadhatóbb. |
Quote:
Jéé eddig én úgy tudtam,hogy amelyiknek nagyobb a támadópontja!!:confused: Nm a sorrendet veszi alapúl..legalább is én így tudtam,de akkor letesztelem megint! |
Quote:
Annak az orinak a szempontjából akire megy az a 4 sereg szerintem mind1nek kéne lenni hogy azok szöviben vannak-e vagy sem. |
Inditasi sorrendben csapodnak a seregek szövi esetén is :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Annyi példa elhangzott már konkrét példákkal is. Egyszerűsítve (3227jére...) Támadó mf hadis megüti a szövi egy tagját. mf 40% mellett simán tud annyit hagyni h ha visszafelé támadnának akkor a felülről jövő seregeket védje. 1 szövitagot lever, bent lenne mindenki de csak felülről férnek be. Kimegy 1 beüti. Végeredmény a visszatámadó szövihadis az mf-től fent sok-sok körre, a megtámadott szövitag lent sok-sok körre. Az mf terület vesztesége közel 0. Maradt 2 szövitag akivel megint eljátszhatja uezt. Az mf beveri a 3. szövitagot az mf-et meg a 4. szövitag. Akkor 2 lesz fent 2 szövitag alatta, az mf meg szinte semmit nem veszített amellett h a szövi mindent jól csinált. Szted ez nem túl nagy hátrány a szöviknek? |
Az egyes pontra szavaztam.
Az azonnali frissülés is jó lenne, de 1 országból 1 sereg alúról menjen, mindegy hány országról van szó... Amikor egy klán , vagy szövetség tagjai egy másik országra támadnak, akkor igen az utolsó pillanatban indulnak a seregek. 1/a ban pl. óra 59 perc 59 mp után, de lentebbi csoportokban is, ez független hogy hol. Az 1 mp-en belüli sereg indításnál mondjátok meg nekem melyik sereg csapódik először. Azt hiszem , de javítsatok ki valaki,ha nem így van, régebben Ati is írt valamit ,hogy az igen közel indított seregeknél lehet eltérés a becsapódásnál, random. Azt meg ne várjuk el egy szövetségtől, hogy kv előtt 25, 20, 15, 10 mp el akarjon indulni... |
Azt hiszem, hogy annak idejen ezt megtudtok oldani es fel percen belul kiment legalabb 10 sereg :)
Ugy hogy tudtok, hogy melyik miutan csapodik :) |
Quote:
A támadott szövitagnak így se sok esélye van védelmet behívni távolbalátás után... |
All times are GMT +1. The time now is 16:17. |