Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

Arrakis 11-27-2006 10:20

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 46906)
Megállj Arra jön még kutyára teherautó :)

:):):) Tudom, de a játék is úgy szép, mint az élet, ha zajlik:):)
És a terv már amúgy is megvan:) Dec 1én leitatlak, s mikor hazaértem megy a sereg;);););)

Békésnek pirospont:)

Killer 11-27-2006 10:22

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 46900)
Tudod az" ilyeneknek" akik minek játszanak/szerinted/ és a vipet tolják azoknak nemgond ha nem tudnak ott ülni mert az "ilyenek" nagy része már akkor is játszott és tudott játszani HT nélkülis amikor nem volt vip.
Az "ilyenek" nagyrésze nem a HT miatt vállalta a vipet, hanem hogy segitse és támogasa a játék fennmaradását egy a hóditó életében lévő nehezebb időszakban.
Sokan komoly áldozatot hoztak a kedvenc játékuk fennmaradása és fejlődése érdekében ( lásd szerver ügy, részletek itt: http://www.hodito.hu/szerver.html), és mégtöbben vállalták a vipet is ugyan ezen okból kifolyólag.

Ugyhogy nem a béna seggelős stratégákat kellene szapulni, hanem talán utolérni és bebizonyitani nekik milyen bénák:))

szerintem valamit félreértettél Békés!!:D

Steve 11-27-2006 11:08

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 46883)
Arra, te veled meg abszolult nem értek egyet, szerintem meg ne a seggelősek legyenek a toppban, ha nem a jó stratégák, ezzel az opcióval semmi könnyítés nincs, csak azt teszi, amit én is megtennék, ha seggelős lennék nem családfenntartó. Mellesleg, az hogy ilyenek meg minek játszanak? Na az ilyenek tolják a vippet főleg (persze mások is), mert nem tudnak ott ülni és ebből a lóvéból, megy a játék.

Békés nekem ez úgy jön le hogy Laziga ezt irónikusan, szarkasztikusan mondta, tehát azu ilyenekbe a maga féle dolgozó embereket sorolta.

Amúgy csak részben van igazad Laziga, a sok vipet az elborult eszement anarhosok dobják:D

Még mindig nem győztetek meg hogy kéne bővíteni a ht szolgáltatásait. Épp most vipelem újabb 12orim mert rájöttem hogy annyira belelustultam hogy csak vippel megy... ez nem jó:(

wand 11-27-2006 23:23

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 44638)
Sziasztok lenne egy olyan felvetésem hogy a helytartóban a képzéseket ne csak pénz szűkébe lehessen halasztani hanem betegség esetén is.

nem olvastam végig az egész topicot, de én is támogatom.
pontosabban inkább úgy, hogy be lehessen állítani, hogy a ht mínuszos lakosságnál képezhessen vagy sem alapkatonát.
lévén nem csak betegség miatt, de egy rádrakott száraz-vihar miatt is eléggé csökkenhet egy ország lakosága, ha a tulaj mondjuk egy napig nem lép be, és ez esetbel elég cudar ha még a ht is képezget.
és elviekben a ht csak annyit csinál amit én is megtudnék csinálni, és épp ésszel nem állnék neki -Xezer lakosnál képezni..:)

laziga 11-28-2006 06:33

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 46940)
Békés nekem ez úgy jön le hogy Laziga ezt irónikusan, szarkasztikusan mondta, tehát azu ilyenekbe a maga féle dolgozó embereket sorolta.

Amúgy csak részben van igazad Laziga, a sok vipet az elborult eszement anarhosok dobják:D

Még mindig nem győztetek meg hogy kéne bővíteni a ht szolgáltatásait. Épp most vipelem újabb 12orim mert rájöttem hogy annyira belelustultam hogy csak vippel megy... ez nem jó:(

ja igen ezt magamra értettem. Bocsi ha nem volt egyértelmű , meg a kései reagálásért csak nem tudok mindig lenni.

Békés 11-28-2006 09:34

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 47199)
ja igen ezt magamra értettem. Bocsi ha nem volt egyértelmű , meg a kései reagálásért csak nem tudok mindig lenni.

Akkor én bocsi, mert nálam jött le rosszul, igy utólag belegondolva érthető mind a kétféleképpen. Sorry:(

Synkel 11-28-2006 14:50

Quote:

Originally Posted by wand (Post 47179)
nem olvastam végig az egész topicot, de én is támogatom.
pontosabban inkább úgy, hogy be lehessen állítani, hogy a ht mínuszos lakosságnál képezhessen vagy sem alapkatonát.
lévén nem csak betegség miatt, de egy rádrakott száraz-vihar miatt is eléggé csökkenhet egy ország lakosága, ha a tulaj mondjuk egy napig nem lép be, és ez esetbel elég cudar ha még a ht is képezget.
és elviekben a ht csak annyit csinál amit én is megtudnék csinálni, és épp ésszel nem állnék neki -Xezer lakosnál képezni..:)

Csakugyan így lenne helyes. Emberhiánynál képezzen-e vagy sem? Abban benne van minden.

Smooth Scroller 11-28-2006 15:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47320)
Csakugyan így lenne helyes. Emberhiánynál képezzen-e vagy sem? Abban benne van minden.

nem egeszen. van mondjuk 1-2 ember pluszban, a ht meg nekiall kepezni 1000-et. ugyanugy katasztrofas a vegeredmeny. kapasbol nem fog mukodni 60-65 epulet. mondjuk tanya...

laziga 11-29-2006 09:11

Igy van ezért javasoltam eleve betegség-kor, mondjuk elismerem hogy vihar alatt is elég rossz a képzés.

wand 11-29-2006 20:15

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47333)
nem egeszen. van mondjuk 1-2 ember pluszban, a ht meg nekiall kepezni 1000-et. ugyanugy katasztrofas a vegeredmeny. kapasbol nem fog mukodni 60-65 epulet. mondjuk tanya...

he?
annak idáig is így képezett a ht, semmi rendkívüli nem volt benne.
ha -60 tanya miatt éhezni kezd az ori, akkor 2 körig kajál a raktárakból és ennyi alatt visszajön a népessége. és persze ezt előre lehettt látni.
itt kifejezetten arról van szó, hogy előre nem látható dolog miatt megy át negatívba a lakosságod, és olyankor ne képezzen már rá a ht is.

All times are GMT +1. The time now is 06:04.