![]() |
Quote:
És a terv már amúgy is megvan:) Dec 1én leitatlak, s mikor hazaértem megy a sereg;);););) Békésnek pirospont:) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy csak részben van igazad Laziga, a sok vipet az elborult eszement anarhosok dobják:D Még mindig nem győztetek meg hogy kéne bővíteni a ht szolgáltatásait. Épp most vipelem újabb 12orim mert rájöttem hogy annyira belelustultam hogy csak vippel megy... ez nem jó:( |
Quote:
pontosabban inkább úgy, hogy be lehessen állítani, hogy a ht mínuszos lakosságnál képezhessen vagy sem alapkatonát. lévén nem csak betegség miatt, de egy rádrakott száraz-vihar miatt is eléggé csökkenhet egy ország lakosága, ha a tulaj mondjuk egy napig nem lép be, és ez esetbel elég cudar ha még a ht is képezget. és elviekben a ht csak annyit csinál amit én is megtudnék csinálni, és épp ésszel nem állnék neki -Xezer lakosnál képezni..:) |
Quote:
|
Quote:
Akkor én bocsi, mert nálam jött le rosszul, igy utólag belegondolva érthető mind a kétféleképpen. Sorry:( |
Quote:
|
Quote:
|
Igy van ezért javasoltam eleve betegség-kor, mondjuk elismerem hogy vihar alatt is elég rossz a képzés.
|
Quote:
annak idáig is így képezett a ht, semmi rendkívüli nem volt benne. ha -60 tanya miatt éhezni kezd az ori, akkor 2 körig kajál a raktárakból és ennyi alatt visszajön a népessége. és persze ezt előre lehettt látni. itt kifejezetten arról van szó, hogy előre nem látható dolog miatt megy át negatívba a lakosságod, és olyankor ne képezzen már rá a ht is. |
All times are GMT +1. The time now is 06:04. |