![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bár azzal vitatkoznék, hogy úgy jobban megy e az érvelés..:rolleyes: a témához meg : oks, ennek a hülyeségéről meg lettem győzve: Quote:
de a támadó részklán pontlistában való meg nem jelenítését és ezáltal a mások általi támadhatatlanságát nem támogatom |
Quote:
Ha a részklán megjelenik a pontlistában ezzel a homlokára írod, hogy : "Könnyű föld! Ide üssetek, mert üres a klán!" Támadja csak az akire kiment a részklán vagy az akinek még hadüzije van vele. |
A részklánok ne jelenjenek meg a listában!
Egyrészt az ő létrejöttük egyértelmű.Ütni akarnak.Ha megjelennek a listában mindeki arra fog várni hogy mikor mennek ki és mikor lehet őket megtámadni. Ha megjelennek a listában senki sem hoz majd létre ilyeneket mert uthetőek leszenk. Mivel a hadüzenet küldése szükséges igy a védekezőnek van ideje felkészülni. És mondjuk kap ehgy ilyen üzit a vezér hogy x anyaklán y alrésze (itt mar megkaphatja a konkrét értéket) hadüzenetet küldött neked. Persze nem látod hogy melyik orszagaidat fogja megtámadni.De ez értékből kigondolható hogy kik lesznek azok akiket várhatóan megtámadnak. Az igy télleg jol működhetne de vannak buktatok. Ha én hadüzenetet küldök valakinek akkor a támadásra kijelölt klán tagjai mit tehetnek?Elmehet szk ra? szabira? eltávoldohat? Mert ha igen akkor lelményes módon fogja magát és a 23. órában megteszi és én meg nézhetem. |
Szerintem ezek az alklánok simán szétvernék a kissebbeket, én nem támogatom az ötletet.....
Aki verekedni akar üssön magában, vagy a teljes klánnal.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- a nagy klán kiküldi a hadüzit 48 körig a kisebb klánra. - a kisebb klán egy átlagos önn fenntartó , tanyával kováccsal, bányákkal... 1 lehetőség. végig nézi ahogy a 3-4 agyon gyúrt ork 82 % barakkal beveri őket, úgy hogy közben semibe nem kerül nekik, mert a klán többi tagja ellátja őket... 2 lehetőség. annyira bevédekeznek őrült pénzen persze, mert a piacon pont nem lesz anyag, építenek át amit tudnak ( pl. tanya ), benn tartják a seregeket, amit oltári pénzen etetnek, mert véletlen gabona sincs a piacon olcsón... bevenni nem fogják tudni a sajátjukat, mert véletlen pont nem az övéké van a piacon a nap 24 órájában... 3 lehetőség ami az egyetlen védekezés a mai játékban is , a támadás... a maradék pénzükből ami nem lehet sok egy csomó barakk felhúzása mellett, megpróbálnak lovakat venni a támadáshoz, ami véletlen 2-3x-osa az alap katona árának .. támadó klán egy marha jót röhög az egészen, mert : - eladta a drága nyersit - eladta a drága gabonát - eladta a drága egységet számolgattam egy kicsit a 20 % malus elég soknak tűnik egy védezezős klán ellen lehetelen beütni vele, csak ha a védekező klán hagy termelő épületet is, nem épít át mindent... Egyenlőre úgy gondolom a hadüzenet elküldésével igen nagy piacot nyer a nagyobb klán. |
Quote:
A mostani helyzethez képest melyik rész az ami kiszolgáltatottabbá teszi a kisklánokat szted mint ma? Nem helyzetelemzéseket kéne írni sztem, mert ez mindenkinél más szitut eredményez majd. A megfogalmazott feltételekkel lényegesen több esélye van minden klánnak (kicsinek-nagynak) a sikeres klánakcióra vagy ellenakcióra mint ma! Ha ezt tudod cáfolni akkor kérlek tedd meg valahogy így: MA: Ha távoltnézel és 1 körre van egy klán feléd, akkor 99%, hogy nem tudod visszakísérni mégha meg is tudod esetleg fogni. RÉSZKLÁN ESETÉN: Ha távoltnézel és 1körre van egy részklán akkor 99%,hogy vissza tudod kísérni ha megfogni nem is sikerül. Szóval valahogy így mutasd meg lécci a javaslat hibáit, hogy lehessen látni mi az ami azért történik kizárólag, mert bevezetünk valami újat! Amit leírtál véletlen piaci hadműveletekről annak semmi köze a részklánokhoz. Az ma is stratégiai elem a klántámadásoknál. |
All times are GMT +1. The time now is 04:31. |