Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Könyvek, avagy ki mit olvas éppen... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=102)

Elme 11-15-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 121703)
Igazad van, Gee! :) abból, hogy valaki mit olvas, majdnem megismerheted az embert... :)

egyetlen dolog szükségeltetik hozzá: kellően tájékozottnak és olvasottnak kell lenni hozzá

bár azért van benne némi túlzás, mkinek lehet rossz pillanata illetve szerethet valami olyan műfajt ami nem tartozik kultúrálisan a topba (pl. sokan olvasnak fantasyt is mellékesen és az ugyebár...), de pl. egy sorozatgyilkos is lehet olvasott ember és ezen elv alapján könnyentévútra lehet kerülni

[HTPA]GeeForce 11-15-2007 22:34

most épp felváltva a Csontbrigádot, a Skrull!-t, az Űrodüsszeiát, valamint Marcus Aurelius-t.... :D Remélem elég vegyesköret. :P

(Nálam ez hangualtfüggő. Ma Skrull!-t fogom olvasni. :D

Fefe013 11-16-2007 15:14

Szórakozás: Rejtő- A pokol zsoldosai

Szakdoga miatt: Knoll Imre- Logisztika a 21. században
Szegedi-Prezenszki-Logisztika-menedzsment

Remedy 11-16-2007 15:26

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 136004)
Szórakozás: Rejtő- A pokol zsoldosai

Szakdoga miatt: Knoll Imre- Logisztika a 21. században
Szegedi-Prezenszki-Logisztika-menedzsment

Hmm... Mivel nomen est omen, hadd ajanljam Rejtotol Pipacs, a fenegyerek cimu konyvet! Trallala! :)

Synkel 11-16-2007 15:42

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 135896)
egyetlen dolog szükségeltetik hozzá: kellően tájékozottnak és olvasottnak kell lenni hozzá

bár azért van benne némi túlzás, mkinek lehet rossz pillanata illetve szerethet valami olyan műfajt ami nem tartozik kultúrálisan a topba (pl. sokan olvasnak fantasyt is mellékesen és az ugyebár...), de pl. egy sorozatgyilkos is lehet olvasott ember és ezen elv alapján könnyentévútra lehet kerülni

Szerintem te mániákus vagy, nem kicsit, de ezt már belső fórumon megbeszéltük:) Én olvasok fantasyt, meg olvasok bármi egyebet ami olvastatja magát, és utólag nem kell találgatni, hogy mire is gondolt a szerző mikor papírra vetette a Lila köd a lelkem című alkotást...

Synkel 11-16-2007 15:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 136005)
Hmm... Mivel nomen est omen, hadd ajanljam Rejtotol Pipacs, a fenegyerek cimu konyvet! Trallala! :)

Ezt támogatom, csakugyan király:)

Fefe013 11-16-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 136005)

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 136007)
Ezt támogatom, csakugyan király:)

Mivel elég "sok" könyvet olvastam Rejtőtől /bár korántsem eleget/ és eddig nem csalódtam valszeg nem lehet rossz, bár még nem olvastam, de ha tehetem pótolni fogom eme hiányosságomat;)

Pepa 01-01-2008 17:40

Asszem a héten új rekordot döntöttem magamnál:

Exemtől megkaptam a Harry Potter és a félvér herceg című könyvet karácsonyra, de csak 24.-én este 22.30-kor kaptam meg. És tegnap este 23.15-re sikerült befejeznem. 611 oldal és nagyon tetszett.

Tsobi 01-01-2008 17:49

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 147929)
Asszem a héten új rekordot döntöttem magamnál:

Exemtől megkaptam a Harry Potter és a félvér herceg című könyvet karácsonyra, de csak 24.-én este 22.30-kor kaptam meg. És tegnap este 23.15-re sikerült befejeznem. 611 oldal és nagyon tetszett.

HP függőként mondhatom,hogy mikor kijött a Főnix Rendje,nem egész 12 óra alatt kiolvastam :)

Pepa 01-01-2008 17:51

Amikor kijött a HP filmként akkor meg se akartam nézni, de most már az összes DVD megvan és várom a februári 7.-ik részt.

All times are GMT +1. The time now is 18:04.