Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Meddig lehetsz észrevétlen? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=993)

director 11-09-2006 18:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 42197)
Hümmm lehet csak én vagyok hülye de ennek mi köze az előtted szólokhoz ?:)

hm, asszem igazad van, abszolút semmi. de legalább igazat szólt:) háborúzzatok, gyermekeim:D

Pepa 11-09-2006 18:59

Én a világért sem szeretnék akadékoskodni, de egy szövibe, ami éppen háborúban áll, elég nehéz észrevétlen maradni:D

Massza Rex 11-14-2006 10:02

A középső része talán némi kapcsolatot mutatot a témával, legalábbis annak szántam. :o

Ha nem akciózól szinte semmit, elég jól van összerakva az elf orid, és folyamatosan haladsz (nem ülsz meg egy hekin napokig) akkor elvileg elég csendesen lehet haladni. Az más kérdés, hogy elég unalmas így a játék (nekem) de szerencsére nem csak hozzám hasonló lények játszanak itten.

Dragi 11-16-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 42207)
Én a világért sem szeretnék akadékoskodni, de egy szövibe, ami éppen háborúban áll, elég nehéz észrevétlen maradni:D

pár napos fázis késés! :) Mf elf mióta van szövibe ?:)

Killer 11-17-2006 07:09

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 43644)
pár napos fázis késés! :) Mf elf mióta van szövibe ?:)

az eredeti cím nem köti ki hogy mf!!:D
ha már a kötekedés!!:p

Dragi 11-17-2006 14:04

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 43694)
az eredeti cím nem köti ki hogy mf!!:D
ha már a kötekedés!!:p

szólj ha találsz tamagocsi játékhoz szöviket :) Jó persze akadhat amikor vannak ilyen deff játékosok és összeakadnak :) de szvsz elég ritka :)

Napóleon 11-20-2006 20:02

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 40292)
Sziasztok!

Ezt a topicot arra számon, hogy egy ember meddig lehet észrevéllen, ha nyugodt, felfedezős játékot akar, mert tanulja és nem akar konfliktust. Nem szeretném az olyan hozzászólást, hogy az ne játszon, mert igenis vannak ilyen játékosok.

1. ezek szerint kezdő vagy, tehát fajt is ez alapján válassz. igaz h az elf az egyik legjobb fedezgetős ori de azért ott is tartani kell a mértéket a felépítésben és ezt egy kezdő sztem nem biztos h tudja.
2. nem elvetendő az ha valaki csak fedezgetni akar, a játék erre is lehetőséget ad
3. ha nem lopsz senkitől akkor nem hiszem h gondjaid lennének, max egy-egy ori átmegy rajtad, de mivel kezdő vagy valsz h ők nagyobb kaliberek mint te. mivel lopnod nem célszerű, fedezgetni maxolni pedig kell, és a kezdőknek nincs sok pénzük, ezért célszerű termelgetned is.

egységként csak íj batornyozva. ajánlom neked a gnómot vagy az elfet.
olyan nem lesz h egy teljes szinten békén hagyjanak, de az elffel lesz a legkevesebb konfrontációd.:)

Smooth Scroller 11-20-2006 20:44

haaaaaaaaaaaat, nem hinnem, hogy elffel celszeru lenne termelgetni. persze arrol nem szolt a javaslat, hogy mit. nehogy ravegyuk a joembert, hogy elffel nekialljon nyersit termelni, mer az igencsak rossz tanacs lenne. ha arra gondoltal, hogy esetleg kajat - nem az 5. csoportra gondolok - azt esetleg OK, mfoleg ha a piacon jo ara van, ugyanis az elf kivalo mezogazda, vagy esetleg sereget kepez (termel) es a piacon azt eladja, az meg talan rendben van. es azt hiszem tekit se nagyon irjon, mert ha sok a konyvtara, akkor szet fogjak lopni tekivel, arra inkabb a gnom valo. szoval tevutra ne vigyuk szegenyt.
en azt mondom huzzon fel 25% templomot meg 25% kocsmat, akkor elegge beken fogjak hagyni. persze mindennek ara van. :)

Szecsa 11-21-2006 06:15

S az elf kereskedo?

Killer 11-21-2006 07:05

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44639)
S az elf kereskedo?

ne mááá Szecsa!!:D:D

Smooth Scroller 11-21-2006 15:13

sztem a maganyos elfnek szinte kotelezo a tudos szemelyiseg. hiszen azzal minden vedelmet novel, amire szuksege van.

Napóleon 11-22-2006 20:43

ha én elf vok mfben akkor nálam is a kereskedő a nyerő

Pepa 11-23-2006 19:33

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 44597)
1. ezek szerint kezdő vagy, tehát fajt is ez alapján válassz. igaz h az elf az egyik legjobb fedezgetős ori de azért ott is tartani kell a mértéket a felépítésben és ezt egy kezdő sztem nem biztos h tudja.
2. nem elvetendő az ha valaki csak fedezgetni akar, a játék erre is lehetőséget ad
3. ha nem lopsz senkitől akkor nem hiszem h gondjaid lennének, max egy-egy ori átmegy rajtad, de mivel kezdő vagy valsz h ők nagyobb kaliberek mint te. mivel lopnod nem célszerű, fedezgetni maxolni pedig kell, és a kezdőknek nincs sok pénzük, ezért célszerű termelgetned is.

egységként csak íj batornyozva. ajánlom neked a gnómot vagy az elfet.
olyan nem lesz h egy teljes szinten békén hagyjanak, de az elffel lesz a legkevesebb konfrontációd.:)

Annyira kezdő vagyok, hogy most léptem B-be egy óriás hadi-varival. A cím alapján -meddig lehetsz (Te) észrevétlen- nem magamra utaltam.
Kereskedő személyiséggel,meg nem lehetsz észrevétlen, mert a hiénák rádcsapnak rögtön. Tudom, hisz az első gömbsor nálam a kereskedőket illeti. Van nekem is egy elfem 5-be, aki túdos és tolis. A sok tekiéhes fél-elf mind jönne, de hiába.

Napóleon 11-23-2006 21:08

kereskedő elfemet még sikeresen nem támadták be csak ártóztak :)

Killer 11-24-2006 09:09

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 45743)
kereskedő elfemet még sikeresen nem támadták be csak ártóztak :)

de ha megakarnák akkor nem tudnál ellene semmit tenni!!:D
néhány napig ártó aztán befér a toli stb,stb!!

Smooth Scroller 11-24-2006 09:52

sztem nem kell nehany nap. meg az sem mind1 am, hogy az a kereskedo elf melyik csoportban tanyazik, es ott is hol. 5. csoportban 200 hekinel vagy a 2. csoport topjaban. az 5. csoportban sok a lama, de 1500-2000 hekinel konnyen lehet egy varisnak 70k+ varija es azzal szepen le lehet szedni a keszit, aztan johet az epuletfelmeressel 1bekotott tekizes peldaul. ott mar lehet szamolgatni, hogy befer-e a szovi vagy sem. aztan ha egy elfet kitekiznek parszor akkor athelyezheti a hangsulyt a varikra es a tolikra, de akkor meg a katonai vedelme lesz gyengebb. nincs beverhetetlen mf.

Remedy 11-24-2006 10:00

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 45826)
sztem nem kell nehany nap. meg az sem mind1 am, hogy az a kereskedo elf melyik csoportban tanyazik, es ott is hol. 5. csoportban 200 hekinel vagy a 2. csoport topjaban. az 5. csoportban sok a lama, de 1500-2000 hekinel konnyen lehet egy varisnak 70k+ varija es azzal szepen le lehet szedni a keszit, aztan johet az epuletfelmeressel 1bekotott tekizes peldaul. ott mar lehet szamolgatni, hogy befer-e a szovi vagy sem. aztan ha egy elfet kitekiznek parszor akkor athelyezheti a hangsulyt a varikra es a tolikra, de akkor meg a katonai vedelme lesz gyengebb. nincs beverhetetlen mf.

jatszottal te 2/b-ben? ritka a toli mint a feher hollo.... erosen ketlem hogy nagyon kitekiznenek egy elfet :P

Smooth Scroller 11-24-2006 10:04

jo, nem a top tetejerol beszelek, ahol nagy a pontszamkulonbseg, hanem a top 30% korul. el is szoktak bizni magukat. ne mondd mar, hogy kitekizhetetlen az elf a 2/b-ben... :rolleyes:

Remedy 11-24-2006 10:11

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 45833)
jo, nem a top tetejerol beszelek, ahol nagy a pontszamkulonbseg, hanem a top 30% korul. el is szoktak bizni magukat. ne mondd mar, hogy kitekizhetetlen az elf a 2/b-ben... :rolleyes:

nyilvan nem azt mondom, csak azt, hogy nagyon keves az ori, ami ezt meg tudja tenni.... ha meg megis van, szerintem lecsapjak hamar... :)
bar en 2/b-ben 1700+on szoktam csak jatszani, lejjebb nemtom mi van...

Szecsa 11-24-2006 10:16

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 45826)
nincs beverhetetlen mf.

De menekulo igen :)

Smooth Scroller 11-24-2006 10:20

oks, igazad van, de azert itt szo van az 5., 4., es 3. csoportokrol is.
amugy volt mar felelf szovim a 2b topja aljaig, szoktunk osztozkodni a tekizesbol.

Napóleon 11-24-2006 19:42

alapból mf vs szövit néztél. és mi van akkor ha az elf is szövis?!
elszáll a bónusz de a szövi többi tagja keményen büntet.

az elf pedig nem 2/B -be való mert 1700 hekis lépéssel már tényleg olyan helyzetbe kerülsz h fedezni nem tudnál vele :)

Szecsa 11-24-2006 21:09

S szerinted a elf szovijei tetlenul nezik, hogy utik csoro szovijuket? :)

Gilberta 11-30-2006 15:34

Üdv-

Nem most kezdtem a játékot, de valamit nem tudtam eddig.
Miért is jó annyira az elf mint faj? azt sejtem hogy ember meg félelf meg óriás, meg gnóm, talán még az orkot is, sejtem hogy melyik faj meddig él meg.
törpe és az elf kimarad-kimardt nekem.
valaki elmondaná?

Gilberta 11-30-2006 15:40

Már sejtem miért is elf. a véderő miatti plusz végett? vagyios hadügyileg nehezebb dió? egy elf mire hegyezi magát? sereg-toli vari?

Pepa 12-01-2006 22:01

Quote:

Originally Posted by Gilberta (Post 48325)
Már sejtem miért is elf. a véderő miatti plusz végett? vagyios hadügyileg nehezebb dió? egy elf mire hegyezi magát? sereg-toli vari?

Minden ország arra jó, amire való.:rolleyes: Az elfet lehet tolisként, varisként sőt akár hadisként is használni. Mivel jó a védelme minden ellen (# +30% véderőtöbblet katonai támadásokkal szemben,
# +20% véderőtöbblet mágikus támadásokkal szemben,
# +20% véderőtöbblet tolvaj támadásokkal szemben), ezért kevesebb íj kell és lehet több bármiből.

Peter 12-03-2006 04:08

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 49140)
Minden ország arra jó, amire való.:rolleyes: Az elfet lehet tolisként, varisként sőt akár hadisként is használni. Mivel jó a védelme minden ellen (# +30% véderőtöbblet katonai támadásokkal szemben,
# +20% véderőtöbblet mágikus támadásokkal szemben,
# +20% véderőtöbblet tolvaj támadásokkal szemben), ezért kevesebb íj kell és lehet több bármiből.

elf varis?
de szeretem az elf varisokat :D

Valezius 12-03-2006 08:11

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 49584)
elf varis?
de szeretem az elf varisokat :D

Múltkor néztem szövi után, volt benne egy hulla egy tolvaj törp, meg egy elf varis. Bár az olyan volt, hogy az én törpémet se tudta meggömbözni. :D

Burning 12-03-2006 10:38

hát az elég baj. lehet, hogy új ori volt vagy pedig kezdő volt a gazdája:) mondjuk ez a szövi sem a legjobb felállás:D

Napóleon 12-03-2006 17:27

elf vagy toli vagy hadi :) én csak így használom. leginkább hadira, igaz van nála nagyobbat ütő faj( ork) és van erősebb(gnóm) van strapabíróbb(óriás). de az elf fanok szoktak hadizni vele.:D

Gilberta 12-04-2006 10:44

Üdv-

Köszönettel a infót. azért varis elfet nem csinálnék:)

All times are GMT +1. The time now is 08:40.