Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   hogyan szoktam csalni (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=99)

Lepidus 01-30-2006 22:14

akkor is rosszul esik lac..:(((..pedig át akartam neked adni valamennyit a tudásomból:P..:PP:PP:P:P:PP:D :D

lacqa 01-30-2006 22:49

Quote:

Originally Posted by Lepidus
akkor is rosszul esik lac..:(((..pedig át akartam neked adni valamennyit a tudásomból:P..:PP:PP:P:P:PP:D :D

megtisztelő, köszönöm :)

Lepidus 01-30-2006 22:53

majd ha lesz egy kis szabadidőd végy vissza,mert SZERETLEK:o :p :confused:

lacqa 01-30-2006 23:05

Quote:

Originally Posted by Lepidus
majd ha lesz egy kis szabadidőd végy vissza,mert SZERETLEK:o :p :confused:

hmm. ezek után asszem nem foglak :D

Lepidus 01-30-2006 23:55

tudod h nem úgy értettem,hanem ÚGY:p

Makariosz 01-31-2006 21:57

Quote:

Originally Posted by director
úgy nem jksz:) de ezt eddig senki nem mondta.
az alatt h "átküldöm", általában valami egészen mást értenek:D

Tudom, hogy ez már egy régebbi téma, de azért kíváncsi lennék rá, hogy mások mit értenek átküldésen, és ha nem túl nagy gáz, akkor arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan csinálják. Ha már egyszer úgy is az a topic címe, hogy hogyan szoktam csalni. :D

director 01-31-2006 23:43

Quote:

Originally Posted by Makariosz
Tudom, hogy ez már egy régebbi téma, de azért kíváncsi lennék rá, hogy mások mit értenek átküldésen, és ha nem túl nagy gáz, akkor arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan csinálják. Ha már egyszer úgy is az a topic címe, hogy hogyan szoktam csalni. :D

nem tudom, én nem szoktam sehogyse csalni, de biztos van aki szivesen segít neked ebben is:D

Makariosz 02-01-2006 00:31

Quote:

Originally Posted by director
nem tudom, én nem szoktam sehogyse csalni, de biztos van aki szivesen segít neked ebben is:D

Eddig én sem csaltam, és remélem nem is lesz rá szükségem, de jól jöhet védekezéskor, ha tudom, hogy esetleg milyen taktikával játszanak mások, másrészt pedig hát ugye, néha szükség törvényt bont, nem tudom, nem kerülök-e valamikor olyan helyzetbe, hogy ilyesmire kényszerülök...

Panyi 02-01-2006 01:01

Kissé engem is meglepett, mikor egy 5 éve játszó ismerősöm elmagyarázta, hogy működik a karavános csalás, gondoltam nem túl gyakori ez, mára rájöttem, hogy lassan pénzügyőrséget kellene szervezni, mert jó néhányan már milliárdos tételű feketepénzösszegekkel gazdálkodnak szövetségeken belül.... A módszert én sem írom le, és az a vicc, hogy nem igazán tartozik a JKSZ hatáskörébe, és nem is nagyon tud a vezetőség mit tenni ellenük....:confused:

Tank 02-03-2006 11:57

Hát az elég népszerű, hogy ahogy felléptél 4-be, az 5.-en alapítasz egy orit, gnomot lehetőleg 200 heki alatt 120-130 könyvtarral, vagy 3k vari is bele, hogy simán menjenek a varik. Vip se kell, naponta 1cer belépsz, tekiírás, varikat fellököd 24 körökre. Annyi időd mindíg van a másik ori mellett, hogy a tekiíróra napi pár percet szánj. Mire körbe fordulnál idelenn lesz pár milla teki felhalmozva. Már csak arra kell figyelni, hogy A-bol ne egyedül fordulj. A leendő szövitarsad lép hamarabb. A tekiíró kiárul, és karavánon átnyomja az összes zsetont. Ezután törlöd az orid. A szabaly nem tiltja, hogy segítsd a szövetségesed, és hogy te ennyire nagylelkű vagy, hogy 1 évig tekit írsz az a te dolgod. Gyakorlatilag nem saját magadnak adtad át a zsetont, a szövidnél lesz az egesz.

Tank 02-03-2006 12:08

nem beszélve arrol, ha ügyesen csinálod az újrázási lehetőségekben hatalmas haszon van. Ha sikerül 3 milla tekit felvinned 4-be, és újrázol 500 kör után, természetesen előtte a zseton karavánon a szövidnek, akkor a szövi tartaléka már 6 milla. G-ben már 2 ori újrázik, a maradék két szövitag kapja a zsét, itt már 12 milla teki. És B-ben ha akarják mindenki újrázhat, és felléphet egy szövi 24 millio tekerccsel, úgy; hogy 5. szinten 3 milla volt a kezdő.

Hozzáteszem, ez csak elmélet, keves orit láttam, aki minden szinten plussz 500 kört töltene újrázás miatt; pedig valahol megérné

X csucsika 02-08-2006 00:27

szasztok
gyerekek
tekit gyorsban kell irni
:-))
2b ben ujjrazhatsz 3*
:-)))))))))))))))))))))))))))):D :D :D :D

Északföld 02-08-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Tank
nem beszélve arrol, ha ügyesen csinálod az újrázási lehetőségekben hatalmas haszon van. Ha sikerül 3 milla tekit felvinned 4-be, és újrázol 500 kör után, természetesen előtte a zseton karavánon a szövidnek, akkor a szövi tartaléka már 6 milla. G-ben már 2 ori újrázik, a maradék két szövitag kapja a zsét, itt már 12 milla teki. És B-ben ha akarják mindenki újrázhat, és felléphet egy szövi 24 millio tekerccsel, úgy; hogy 5. szinten 3 milla volt a kezdő.
Hozzáteszem, ez csak elmélet, keves orit láttam, aki minden szinten plussz 500 kört töltene újrázás miatt; pedig valahol megérné

JAh fellépsz 1/A-ba, 24M tekivel és örülsz ha el tudod adni 900 aranyrét, de az is mire megtörténik 50x szétszedik a klánotokat :)

Szecsa 02-08-2006 14:56

A-ba pénzzel kell fellépni :PP
Máshova pedig tekerccsel :)

Tank 02-08-2006 15:31

Miota leléptetek A-bol, azota a teki normálisabb áron mozog, dupla áras lassan :) Mondjuk a nyersanyag is drágább, ez hátrány :(
Észak azt mondjuk nem értem miért szednék szét a klant 50x, ha sok pénzed van érvényesülsz A-ban, ha nincs nem.

Tank 02-08-2006 15:56

Észak ezt az orit te vázoltad elfre:
"
160 ház - 6700 emebr (a tornyok és bankokban nincs foglalkoztatottság)
315 barakk
125 tanya
310 őrtorony
215 templom
170 bank
"
Ha feltételezzük, hogy nem piszkálja senki, akkor a bankokkal 24 kör alatt napi 30 millát keres. 1 hónap alatt 900 milla ( most 375k tekit kapna érte ). Lehet akkor inkább érdemes újrázni párszor, B-ben kiárulni magad 4 mrd erejéig, aztan a többivel fellépni, mint A-ban előteremteni a zsét.

wand 02-08-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by Tank
Miota leléptetek A-bol, azota a teki normálisabb áron mozog, dupla áras lassan :) Mondjuk a nyersanyag is drágább, ez hátrány :(
Észak azt mondjuk nem értem miért szednék szét a klant 50x, ha sok pénzed van érvényesülsz A-ban, ha nincs nem.

lehet ilyen tök jó hatással van a tekipiacra az,hogy nem jáccunk.. csak egy pici bökkenő vele, hogy sosem foglakoztunk a tekipiaccal :D

Wanax 02-09-2006 14:01

Quote:

Originally Posted by Északföld
JAh fellépsz 1/A-ba, 24M tekivel és örülsz ha el tudod adni 900 aranyrét, de az is mire megtörténik 50x szétszedik a klánotokat :)

Zoli: en is egy vagyok azok kozul akik kepesek 500 kort pulsz 1800-2000 kort eltolteni egy szinten hogy megduplazza vagy esetleg megtriplazza a vagyonat! Csak mar kezdem unni, meg ertelmet se latom ekkora vagyont kezelni! Ha elbambulok akkor tul csordulok meg kopik a teki! :D:D:D

Wanax 02-09-2006 14:07

uppsz! Felre olvastam.. Nem Zolinak szolt a valasz hanem a Tanknak!

Sorry

Half 02-15-2006 00:25

Ati!!! egy kérdés nem akarok csalni van egy orim 5. csoportban Irok vele tekit. eladom. átnyomom karavánba a pénzt. Törlöm. Fordula másik orim.
Ez nem szabálytalan ügye????
mert eddig az írásnál tartoK!!!
ÉS akkor törlöm most az orit nehogy szabálytalan legyek.

De végülis nincs több orim egy csopiban. Ez olyan újrázás szintü kb. nekem mintha újráznék:D

X csucsika 02-15-2006 00:38

ez telleg olyan mintha ujjraznal
csak kicsit tobb a penzed es vedelem alol kijove is fullos orid van
telleg fair vagy!!!!!!!!!!!!!!

X csucsika 02-15-2006 00:43

igazan fain vagy a masik 400emberhez a csopiba!!!!!
en legalabb egy orival irok,es azzal fogok tovabb jatszani!

wand 02-15-2006 00:43

Quote:

Originally Posted by Half
Ati!!! egy kérdés nem akarok csalni van egy orim 5. csoportban Irok vele tekit. eladom. átnyomom karavánba a pénzt. Törlöm. Fordula másik orim.
Ez nem szabálytalan ügye????
mert eddig az írásnál tartoK!!!
ÉS akkor törlöm most az orit nehogy szabálytalan legyek.
De végülis nincs több orim egy csopiban. Ez olyan újrázás szintü kb. nekem mintha újráznék:D

minek kell törölni meg átnyomni?
írsz lent egy rakás tekit, a fentivel jáccol, és mielőtt lelépnél feviszed a 4re a tekiírót, lelépsz az 1-ből. és azt állítod be tekiírónak, addig meg jáccol a már fellépettel.

X csucsika 02-15-2006 00:45

ö ugy érti hogy amit ir az attolja a fordult oriaba!!

X csucsika 02-15-2006 00:47

csak azt nemmerte leirni hatha neki ad igazat horland!

wand 02-15-2006 00:49

Quote:

Originally Posted by X csucsika
ö ugy érti hogy amit ir az attolja a fordult oriaba!!

tudom, hogy úgy érti, csak nem értem minek kell áttolni. jáchat azzal tovább amivel írta, és amíg azzal jáccik, addig a fordult ír magának tekit.

X csucsika 02-15-2006 00:51

mert akkor nemtudna jatszani
meg megbasz...k hamar!

Half 02-15-2006 00:54

Többek között van akinek több orija van.
MEg más is igy jáccik.
a másik nem akarok orit ezelőtt az orim előtt
gondoltam erre, hogy minden szinten elő irok, de nem késlekedek.
Sokan akarnak támadni azthiszem:D
szóval az orim igy is úgyis fullosan kezd, mert ha nem is utalhatom át ati szerint majd attóla szövim felhuzhat.

Mintahogyan a többi 400játékos si megteheti. Igy aztán talán nem csalás. nem érzem, hogy kiszurok másokkal.
De pl amikor te több orival irsz. az már csalás.

wand 02-15-2006 00:55

Quote:

mert akkor nemtudna jatszani
meg megbasz...k hamar!

egy 199 hekis orival se jáccani nem nagyon kell. és bátnai se nagyon van rajta mit :)

X csucsika 02-15-2006 00:55

minden tekiiromat neked adok!!
mind az eggyet!

Half 02-15-2006 00:57

Ország felajánlása tilos!!
már mindent szabad több orid van felajánlod....

X csucsika 02-15-2006 01:00

legyel abban a tudatban hogy sok orim van
legalabb sok orival tudlak beverni!
:-))))))))))))))

hogyis volt 3i ben
csak a topbol neussetek ki???
:-))))))))))))))))))))))))))

Half 02-15-2006 01:03

Quote:

legyel abban a tudatban hogy sok orim van
legalabb sok orival tudlak beverni!
:-))))))))))))))
hogyis volt 3i ben
csak a topbol neussetek ki???
:-))))))))))))))))))))))))))

Várjál 8an voltatok egy mf termelősre??:), hümm
téllleg igazad van
én vagyok a béna játékos
nem tudok jáccani
de azért jáccok ha nem baj
nem vagytok elegen hogy elvegyétek a kedvem:D

X csucsika 02-15-2006 01:04

ki volt az a 8ember??????????

Half 02-15-2006 01:07

Quote:

ki volt az a 8ember??????????

Sütiék szövije akik az mf termelős elfemet leverték 4en alulról
akkor ti már messze voltatok és Ákosék nem ütöttek ki.
Különben nem emléxem, hogy a ti szöviteknek ilyet irtam volna lécci idézzd
mert csalás mellett kamu vádaskodsz.

X csucsika 02-15-2006 01:09

te aztse tudod hogy mit beszelsz!!!!!!!!!
en suti szovie voltam te lama akkor is!!
:-))))))))))))))))))))))))

Half 02-15-2006 01:10

Quote:

te aztse tudod hogy mit beszelsz!!!!!!!!!
en suti szovie voltam te lama akkor is!!
:-))))))))))))))))))))))))

ugyanaz a tanácsom:
tanuj meg értelemezni olvasni.
ti az te és Süti
Ákos a másik szövi..
nah itt is befejezme nem érdekel mit írsz tovább hajár éld ki magad;)

X csucsika 02-15-2006 01:13

bocsi hogy ebbol nemjottem ra hogy ram gondolsz!!

Half 02-15-2006 01:20

Quote:

bocsi hogy ebbol nemjottem ra hogy ram gondolsz!!

Hát baj:)))))))
mert te voltál a szövije:DDDDDDDD

Wanax 02-15-2006 13:57

Quote:

Originally Posted by Half
akkor ti már messze voltatok és Ákosék nem ütöttek ki.
Különben nem emléxem, hogy a ti szöviteknek ilyet irtam volna lécci idézzd
mert csalás mellett kamu vádaskodsz.

Tudom hogy nem hiszed el de tenyleg ilyet irtal...
Es bizom benne hogy nem a leutesedet nevezed csalasnak!!!!!!!!
Half: kezdelek megsajnalni... mi csak kamuzunk es vadaskodunk, es te aki mindig a nevemmel szivoztal, csalonak nevezel, lebunkozol, messzirol kiabaltal hogy utolersz meg varjalak meg es ehhez hasonlok, meg beutsz A-ban... ezek utan te vagy az artatlan kisfiju akit a Süti mindig csak bant es ossze vissza vadol mindennel!
Hiheto!!!:p

All times are GMT +1. The time now is 15:18.