Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   ország lekapcsolása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=973)

misimókus 11-29-2006 17:09

?

Ez jó kérdés...

Ati 11-29-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by misimókus (Post 47793)
Ez jó kérdés...

Kicsit azért kifejthetnéd... :)

Nem tudod bekapcsolni a számítógépet?

Nem enged be a Hódító a jelszavaddal? Esetleg már a netre se tudsz felmenni?

Kiír valami hibaüzenetet?

...

Szóval valamivel több infót adj, mert ez, hoyg "nem megy", ez így nem túl sokatmondó. :)

misimókus 11-29-2006 17:14

lekapcsolás

Ha több országod van, ide kattintva kapcsolhatod össze őket.

Ide belépek, és nem enged csinálni semmit. Vagy lehet, hogy nem is itt kell lekapcsolnom az orikat?

Ati 11-29-2006 17:15

Quote:

Originally Posted by misimókus (Post 47795)
Ha több országod van, ide kattintva kapcsolhatod össze őket.

Ide belépek, és nem enged csinálni semmit. Vagy lehet, hogy nem is itt kell lekapcsolnom az orikat?

Az oldal alján az országlista, amelyik lekapcsolható, amellett egy lekapcsoló gomb, katt rá, és kész is.

Steve 11-29-2006 17:16

várj picit, holnap letudod;)

Ati 11-29-2006 17:16

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 47798)
várj picit, holnap letudod;)

Ezek szerint mégis van rajtuk még vip? :)

Steve 11-29-2006 17:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 47799)
Ezek szerint mégis van rajtuk még vip? :)

öhhm miután lejárt a vip azonnal nem tudod lekapcsolni, hanem egy bzonyos idő után, nekem volt már fél nap is, kicsit téptem a hajam;)

misimókus 11-29-2006 17:22

Bár azt meg kell jegyeznem, hogy vagy 3 órája VIP-mentesek ezek az orik.
Remélem, csak ez a gond...

Ati 11-29-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by misimókus (Post 47801)
Bár azt meg kell jegyeznem, hogy vagy 3 órája VIP-mentesek ezek az orik.
Remélem, csak ez a gond...

Ja hogy ez még ennyire friss? Ok, akkor tényleg halgass Steve-re, van egy kis átfutása, reggel már le fogod tudni kapcsolni őket.

Steve 11-29-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 47803)
halgass Steve-re,

Lementve, később gyakran idézve:D :D :D

Remedy 11-29-2006 17:27

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 47804)
Lementve, később gyakran idézve:D :D :D

a helyesirasi hibat azert javitsd ki.... vagy klasszikusokat csak pontosan? ;)

misimókus 11-29-2006 18:04

Köszönet

Köszönöm gyors reagálásotok.

Üdv. és további szép napokat kívánok.

misimókus 11-30-2006 14:01

4 ori összecsatolása után csak kettőn van VIP

A probléma most egy kicsit idegesítőbb, ugyanis ez már zsebre megy:

Összekapcsoltam 4 orit. (mindent úgy, ahogy kell, bementem mindig a következő orimba, és elfogadtattam, hogy az is az én orim, stb...)
Mind a négyben látom, hogy melyek vannak összekapcsolva.
Küldöm az sms-t az első kettőre és csak most veszem észre, hogy a csak azt a kettőt VIP-pelte be, amelyikre az sms-t küldtem. :confused: Hát ez már nagyon felboszzantott, ugyanis az orik össze voltak kapcsolva, és csak utána küldtem az sms-eket. Remélem, tudtok segíteni abban, hogy ne ablakon kidobott pénz legyen a mai akció...

Remedy 11-30-2006 14:03

Quote:

Originally Posted by misimókus (Post 48257)

Összekapcsoltam 4 orit. (mindent úgy, ahogy kell, bementem mindig a következő orimba, és elfogadtattam, hogy az is az én orim, stb...)
Küldöm az sms-t az első kettőre és csak most veszem észre, hogy a csak azt a kettőt VIP-pelte be, amelyikre az sms-t küldtem. :confused: Hát ez már nagyon felboszzantott, ugyanis az orik össze voltak kapcsolva, és csak utána küldtem az sms-eket. Remélem, tudtok segíteni abban, hogy ne ablakon kidobott pénz legyen a mai akció...

ugye nem ugy csinaltad, hogy a masodik oridra kuldtel smst eloszor, es utana az elsore?

Ati 11-30-2006 14:03

Quote:

Originally Posted by misimókus (Post 48257)

Főországod VIP? Ha nem, akkor nincs ilyen kedvezmény, hogy több ország kapja. Akkor csak az kapja, amire küldöd.

misimókus 11-30-2006 14:04

Hogyne lenne VIP.

egymás után küldtem az sms-eket
Mindig igy szoktam csinálni, eddig még nem volt gubanc.

misimókus 11-30-2006 14:10

Nos? semmi ötlet, hogy mi legyen? mióta elkezdtem a játékot, folyamatosan VIP-esek az orijaim. És nagyon bosszant, hogy az utolsó sms-t is elküldtem, így sajnos nem tudok többet küldeni. (de nem is szeretnék, mer ugyebár jó számra küldtem, jó sorrendben küldtem, és mégsincs VIP, csak az első kettőn...

Ati 11-30-2006 14:14

Quote:

Originally Posted by misimókus (Post 48263)
Nos? semmi ötlet, hogy mi legyen? mióta elkezdtem a játékot, folyamatosan VIP-esek az orijaim. És nagyon bosszant, hogy az utolsó sms-t is elküldtem, így sajnos nem tudok többet küldeni. (de nem is szeretnék, mer ugyebár jó számra küldtem, jó sorrendben küldtem, és mégsincs VIP, csak az első kettőn...

Nem hiszem, hogy ebben itt a fórumon bárki tudna segíteni. Kérlek, hogy a support@hodito.hu címre írj, a következő adatokkal:

- pontosan mikor küldted az sms-t
- melyik hálózatról küldted
- pontosan mi volt az sms tartalma
- pontosan milyen választ kaptál
- mi történt játékon belül (ha üzenetet kaptál, akkor mit)

misimókus 11-30-2006 14:41

Admin - automata uzenet (#0) - 2006-11-30 08:25:01

Kedves játékosunk!

VIP tagságod hosszabbítására vonatkozó kérelmedet feldolgoztuk. Nyilvántartásunk szerint azonban főországod jelenleg nem VIP tag. Ezért azt a kedvezményt, hogy egyszerre több országot tegyél VIP taggá, nem tudjuk nyújtani. Most csak ez az országod kapta meg a VIP tagságot.

Ha szeretnél élni azzal a lehetőséggel, hogy egyszerre több országot VIP taggá tegyél, akkor a főországodnak minden esetben VIP tagnak kell lennie.

További jó játékot kívánunk!

Nos, ezt az üzit kaptam a második orimból.

Én az sms-eket egymás után küldtem el kb 3 perces szünettel.
Én az sms-küldésekor nem voltam gépközelben, így nem tudhattam leellenőrizni, hogy megérkezett e (meg eddig sem tettem, mivel probléma sem volt eddig. Az, hogy a feldolgozás az első oriban lassúbb volt most, mint a másodikban, azért miért nekem kell szívnom?

Ez még csak egy dolog lenne, de most le sem tudom választani a második orit, hogy újat csatoljak hozzá, hogy ne kelljen megint 2 sms ahoz, hogy a maradék két orimat beVIPpeljem. :mad:

Ati 11-30-2006 14:43

Quote:

Originally Posted by misimókus (Post 48279)
Ez még csak egy dolog lenne, de most le sem tudom választani a második orit, hogy újat csatoljak hozzá, hogy ne kelljen megint 2 sms ahoz, hogy a maradék két orimat beVIPpeljem. :mad:

Ez nekem eleve nem volt világos, hogy ha le akarod kapcsolni, akkor miért küldesz rá sms-t. Így megint nem fogod tudni lekapcsolni. :(

misimókus 11-30-2006 14:50

volt 4 ori összekapcsolva: legyen

A B C D

az A orin nem akartam a VIP-et meghosszabítani, mert egy másik orimnak (E ori) nagyobb szüksége lett volna most a VIP-re, mit az A orinak.

Ezért csináltam egy újabb összekapcsolást így:

E B C D

az E orira elküldtem az sms-t x órakor, a B orira meg három perc múlva. Amikor az sms-eket küldtem, nem voltam gépközelben.
És csak most látom, hogy a B ori hamarabb dolgozta fel az sms-t, mint az E, pedig én az E orira küldtem az elsőt.
Szerintem én mindent szabályosan csináltam, és mégis veszteség ért. (nem az én hibámból szerintem)

Ati 11-30-2006 14:54

Quote:

Originally Posted by misimókus (Post 48289)
az E orira elküldtem az sms-t x órakor, a B orira meg három perc múlva. Amikor az sms-eket küldtem, nem voltam gépközelben.
És csak most látom, hogy a B ori hamarabb dolgozta fel az sms-t, mint az E, pedig én az E orira küldtem az elsőt.
Szerintem én mindent szabályosan csináltam, és mégis veszteség ért. (nem az én hibámból szerintem)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48265)
Nem hiszem, hogy ebben itt a fórumon bárki tudna segíteni. Kérlek, hogy a support@hodito.hu címre írj, a következő adatokkal:

- pontosan mikor küldted az sms-t
- melyik hálózatról küldted
- pontosan mi volt az sms tartalma
- pontosan milyen választ kaptál
- mi történt játékon belül (ha üzenetet kaptál, akkor mit)

Közben látom, hogy írtál support-ra, de csak az adatok felét adtad meg, a lényeges adatokat, pl hogy melyik országról van szó, nem. Kérlek, hogy az összes adatot, ami a fenti listéban szerepel, küldd el.

misimókus 11-30-2006 15:05

adatok elküldve

Türelmetlenül várom a megoldást problémámra.

Steve 12-02-2006 15:41

Egy tipp: egyik sem volt vip és eküldted a két smst, így mikor a másodikra megérkezett a rendszer még nem vipként érzékelte a főorid.
Ha hagsz egy 15perc szünetet akkor ilyen hoba biztosan nincs.

All times are GMT +1. The time now is 06:19.