![]() |
Quote:
|
Quote:
néha nem értem az embereket..... eddig ezt szajkóztuk, hogy a piacnak semmi köze a piac épülethez és vica versa.... :rolleyes: |
Akkor baromira nem értem, hogy minek az az épület. CSak az embereket zabája.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem felesleges, csak nem mindenkinek van szüksége rá. |
Valamilyen szinten nem felesleges, mert ugye 1 piac mindenképpen kell, hogy tudjunk piacozni.
|
Quote:
|
Quote:
Azóta elfelejtetted? ;) |
Csak hülye vagyok. Azt olvastam ki (elnéztem), gogy 1 kell. Na akkor megyek elsőbe olvasni tanulni. Bár én 3.4.-et tanítok, de asszem vissza kell ülnöm elsőbe. Köszi.
|
Quote:
A foglalkoztatottságot növeli, hogy ne legyen magas a munkanélküliség és a lázadási kedv emiatt az országodban. |
Értem. Szóval egy orknak kell ugye, hogy legyen esetleges felszabadítható emberkéje rossz idők esetén.
|
Hát ezt nem tudom hol olvastad, de mostmár legalább én is tudom.
|
Ezt a te tanácsodból következtettem ki. Köszi.
|
Felsőbb szinteken is így ingadoznak az árak, vagy csak itt lenn az 5-ösön?
Simán el lehet adni árut 4x-es áron is! Néha meg lenyomják az árat szegény termelő törpök nagy bánatára. |
Vettem már lovast 800-ért is. Valaki nagyon adományozó kedvű néha. Néha meg drága minden.
|
Úristen 800-ért! Melyik csoport?
|
A V csopiban.
|
off off off, de azért válaszolok... ha jól tévedek a helytartó 800ért adja el a lovast ha nem írod át... HA... vagy valaki tényleg lámer volt :D (a Vben még szép hogy ugrálnak az árak.. nincs olyan sok árú, hogy ne lehessen felvenni szinte az összeset, és akkor sokan kitesznek bitang drágán is :D fentebb lesz olyan hogy 8000 a kö napokig pl :D)
(ha érdekel a V piacot egész pontosan is megindokolhatom, de az privis mert midnenhol offtopic) EDIT: éééés igeeeen! a lovast 800 adja el ha nem írod át az árakat :D |
Nem én adtam el 800-ért, hanem annyiért vettem. De értem, hogy mit írtál. H gondolod, privin elbeszélgethetünk. Mindíg jól jön egy két jótanács.
|
az a lényege, hogy vkinek több volt a paci mint a hely és ezért a helytaró automatikusan kiteszi a piacra, hogy ne vesszen kárba, ha ezt viszont nem állították be mennyiért adja akkor 800-ért adja:)
|
550 az alaperteke asszem a varinak :)
(Vagy 800?) |
Quote:
150 a kati 200 a védő 250 a támadó 720 az íjász 800 a lovas 1000 az elit 400 a tolvaj 550 a varázsló ha nem állítod át :D (tényleg nem lehetne rendezni a varik és tolik sorrendjét a menükben? ezerszer volt már olyan hogy elnéztem mikor melyik van felül és vettem hülyeséget vagy képeztem rosszul? :D) |
Ezt en is tamogatnam :)
Nem nyitsz neki rola topicot? :) |
Szevasztok. Újra én kérdezek. Erősen függ az első kérdésemhez.
Ha tekiben tartom a pénzemet. Tegyük fel 2500 az átlagár. De néha felmegy 3000 ig. Akkor ha azt akarom hogy biztosan ne vegyék meg, akkor kirakom 3100 ra és akkor nemtúl sok esély van rá hogy elviszik a tolvajok. De mivan akkor ha 2500 az ára és én akkor is 3100 ra rakom ki. Akkor már nagyobb az esélye? MEkkora árkülönbséget kell elérnie az árumnak az átlagár fölött hogy még azért ne szívjak 500 millás veszteséget?! Vagy tök mind1 mennyivel rakom fel , ha 100 al többért akkor is ugyanakkora esélye van, meg akkor is ha 1000 rel? |
Nos, tudomasom szerint az osszes kintlevo egyseg arnak veszi az atlagat.
Osszeadja hogy milyen arakon vannak kint cuccok, es elosztja ezeknek a szamanak az osszegevel. |
ja és ennek az átlagnál kb 1,5* kirakod akkor nem is viszik el a tolik még
Sztem is tehetnénk egy ilyen javaslatot, hogy rangsorolni lehessen a katonák sorrendjét |
Én az agyagot általában dupla/tripla áron rakom ki (azaz 10,15-ért) pénz alig jön be érte, ha megveszik, ha meg ellopják, az se nagyon zavar. (Ennyiért inkább ne legyen senkié :) ) Nem értem, hogy kinek éri meg termelni. (Az mégse lehet, hogy mindenki lopja,mint én :D )
|
Quote:
|
Quote:
A gabonát meg szokták venni, meg a fegyvert is, a többihez kell azért szerencse is, hogy ne maradjon rajtad, vagy túl olcsón kell adni. (Csak a saját csoportomról beszélek) |
Quote:
de már 4. is 1k körül mozog, 3. meg már érdemes bányát tartani az árak miatt vagy lopj:D;) |
Quote:
Viszont ma megijedtem h mennyi pénzem van.:) Ti hogy viselitek ezt a nagy terhet?:confused: :D |
Quote:
|
én se szeretem mikor 300 milka szabadon hever az oriban:) inkább piacon beforgatom ott pár körig biztonságban van;) amúgy a gabonát szerintem is mindenhol veszik mer sok a éhztetős ori. de az is biztos, hogy nem nyersz rajta sokat.
|
Ez jó tipp. Csak az a baj, h mikor felfut a piac, akkor du ra már elmegy az összes piacralépésem. A kőbe v fegyverbe való befektetést meg nemszeretem mert egyszer már buktm rajta. Nem is kicsit.
|
Quote:
de ha lenne katiba költöm |
hát ja. azért nem kell olyannal piacolni, ami ha visszajön nem fér el, és elkéne, hogy add ha nem érsz rá;)
|
piacrol visszajovo aruk elrablasa
Valamivel feljebb olvastam egy bonyolult eljarast, mikor raboljak el az arut. Egyszer regen olvastam - a sugoban nem leven szamszerusitve - hogy akkor raboljak el a piacrol visszaerkezo arut, ha az AKKORI ervenyes, megveheto aru aranak 2-szereset meghaladja.
Pl. kinn van 100 kovem 2000-ert, de 999-ert vehetnek kovet, akkor elraboljak, de ha 1001-ert akkor nem. A pont 1000 eseten nem tudom. Ezzel szoktam kalkulalni (felvasaroljam-e a piacot), eddig bejott. Igazam van? |
AKKORI = a piacrol visszateres pillanata
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:53. |