Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 10-24-2006 14:58

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37210)
Klántársam A-ban 2400 hekin -6000 emberminuszba van, és köszöni jól érzi magát, pedig sereget képez, vihar van rajta, és olykor még gyújtják is:)

400heki nem müködik akkor eltom képzelni erös ori lehet:)És oriás vagy mi?:)

Synkel 10-24-2006 14:59

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37211)
400heki nem müködik akkor eltom képzelni erös ori lehet:)És oriás vagy mi?:)

:D:D:D
A-ban mindenki az óriásokat gyújtja 2400 hekin::D:D
Gnóm egyébként

Harcosok 10-24-2006 15:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37213)
:D:D:D
A-ban mindenki az óriásokat gyújtja 2400 hekin::D:D
Gnóm egyébként

Bárkit gyujhatnak ha csak azt tudják;)
Figyelj ne mondd már azt,hogy erös -400hekivel hát alig müködik neki épület 2400hekin -400heki nem müködik és jól érzi magát katit is képez hát....
Ha hallgattál volna bölcsebb maradsz:D

Synkel 10-24-2006 15:02

Látom, végigverekedted már az A-t is, hogy tudod mennyi emberhiánynal lehet kényelmesen éldegélni:)

Steve 10-24-2006 15:03

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37214)
Bárkit gyujhatnak ha csak azt tudják;)
Figyelj ne mondd már azt,hogy erös -400hekivel hát alig müködik neki épület 2400hekin -400heki nem müködik és jól érzi magát katit is képez hát....
Ha hallgattál volna bölcsebb maradsz:D

Mivel halvány lila pukid nincs egy klán működéséről /ez kiviláglik/ ezért inkább neked kéne csöndben maradnod;)

Fogalmunk sincs milyen ori, lehet tf 60%os hadi, méghozzá víg kedélyű:D

Harcosok 10-24-2006 15:04

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37215)
Látom, végigverekedted már az A-t is, hogy tudod mennyi emberhiánynal lehet kényelmesen éldegélni:)

Nem aztmondtam nem éldegélhet de ha 400kocsmával többje lenne(nem mondom annyi kell félre ne értsd )mivel annyi épülete nem müködik már tolisnak elmenne és tuti nem gyujtogatnák vagy inkább 200 kocsmával+200templommal és vihart se kap:)

Synkel 10-24-2006 15:05

Sajna, nem lehet megváltoztatni a szavazást, pedig átteném az enyimet arra, hogy megfogadom a tanácsait:) Ennyi tapasztalatnak asszem kénytelen leszek behódolni:D

Na sziasztok, majd jövök röhögni kicsit:)

Harcosok 10-24-2006 15:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37218)
Sajna, nem lehet megváltoztatni a szavazást, pedig átteném az enyimet arra, hogy megfogadom a tanácsait:) Ennyi tapasztalatnak asszem kénytelen leszek behódolni:D

Rendi vagy:) DE amugy most is elmenekülsz csak:)
N emond már az mega erős-400hekivel:)
Most megirtam azt,hogy ha 200kocsma+200temploma lenne akkor már nem gyujtanák+nem lopnák erre nem tudsz mit mondani gyorsan elfutsz:)
Na de most én megyek tanulni de mindenre válaszolni fogok nem ugy mint ti szoktatok
Aki meg ilyen nagy szájhős jöjjön arénára(2hónap csak elég kibontakozni)+párbajra ne a milliárdokkal legyen vagány:P

Cyby_ 10-24-2006 15:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37218)

ne fuss el !!!!mert Harcosok tudása utól ér!:D

Harcosok 10-24-2006 15:41

Cyby,Steve,Synkel nagyon tudtok itt papíron gyertek mondom elsején kezdödik az aréna 2hónap ott már ki lehet bontakozni...
A végén elmondjuk kik voltunk. Ha lehagytok akkor én ide a forumra többet nem irok ...Tom most erre senki se fog válaszolni de akkor ne legyetek ilyen keményke itt a forumon
Ja és most irjátok 1/A ,1/A látok annyira béna 2-3személyiségüt aki rosszabb mint egy kezdő ugyhogy nem olyan nagy ördöngöség feljutni az A-ba...
Azzal semmi bajom ha valakinek el kell mennie félre ne értsétek de azzal már igen akkor se válaszol ha visszajön...

Colony 10-24-2006 15:54

Hol a Smile???

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37221)

Cyby,Steve,Synkel nagyon tudtok itt papíron gyertek mondom elsején kezdödik az aréna 2hónap ott már ki lehet bontakozni...
A végén elmondjuk kik voltunk. Ha lehagytok akkor én ide a forumra többet nem irok ...Tom most erre senki se fog válaszolni de akkor ne legyetek ilyen keményke itt a forumon
Ja és most irjátok 1/A ,1/A látok annyira béna 2-3személyiségüt aki rosszabb mint egy kezdő ugyhogy nem olyan nagy ördöngöség feljutni az A-ba...
Azzal semmi bajom ha valakinek el kell mennie félre ne értsétek de azzal már igen akkor se válaszol ha visszajön...

Témától függetlenül: én levagyok döbbenve! Hol a smile??? Jövő héten már a vesszők is menni fognak? Ha nem másért ezért értelme volt ennek a Topicnak!

Harcosok 10-24-2006 15:56

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 37222)
Témától függetlenül: én levagyok döbbenve! Hol a smile??? Jövő héten már a vesszők is menni fognak? Ha nem másért ezért értelme volt ennek a Topicnak!

most komoly voltam azért irtam így:):D:Dde nyugi bepotlom még azt:D:D

Xeper 10-24-2006 15:58

Quote:

Csak az a baj a hozzászólásaiddal, hogy mindenhez írsz, és nem mindenhez értesz annyira jól, mint azt gondolod magadról -és ez azokból az írásokból világít is (hiába kéred, nem fogok beidézni egyet sem közülük :) ). Így alapvetően érdemesebb nem megfogadni a tanácsaidat, így kisebb kárt okozhat a dolog.
Más: én nem az országalapításban látom a kihívást (párbaj -nem is hiszem hogy jó lennék benne :) ), hanem hosszútávon minél nagyobb ország kiépítésében (aréna is rövid ehhez, nem örülnék egy nullázásnak 2 hónap után...). Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy az A/B csoportban mérkőznék meg veled ha oda jutna a dolog (nem fog :p ), tehát ne vedd megfutamodásnak ha nem megy senki a párbajodba -te sem mérkőzöl meg A-ban...

Ez egy stratégiai játék, amiben az ember úgy taktikázik ahogy akar, nincsen olyan felállás, amivel megversz mindenkit, úgyhogy ne oszál le olyat aki máshogy irányít jól egy országot mint Te!

Hosszú megfigyelés utáni hegyibeszéd vége. (ez is szubjektív vélemény, ki ne akadj :D )

Harcosok 10-24-2006 16:00

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 37227)
Csak az a baj a hozzászólásaiddal, hogy mindenhez írsz, és nem mindenhez értesz annyira jól, mint azt gondolod magadról -és ez azokból az írásokból világít is (hiába kéred, nem fogok beidézni egyet sem közülük :) ). Így alapvetően érdemesebb nem megfogadni a tanácsaidat, így kisebb kárt okozhat a dolog.
Más: én nem az országalapításban látom a kihívást (párbaj -nem is hiszem hogy jó lennék benne :) ), hanem hosszútávon minél nagyobb ország kiépítésében (aréna is rövid ehhez, nem örülnék egy nullázásnak 2 hónap után...). Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy az A/B csoportban mérkőznék meg veled ha oda jutna a dolog (nem fog :p ), tehát ne vedd megfutamodásnak ha nem megy senki a párbajodba -te sem mérkőzöl meg A-ban...

Ez egy stratégiai játék, amiben az ember úgy taktikázik ahogy akar, nincsen olyan felállás, amivel megversz mindenkit, úgyhogy ne oszál le olyat aki máshogy irányít jól egy országot mint Te!

Hosszú megfigyelés utáni hegyibeszéd vége. (ez is szubjektív vélemény, ki ne akadj :D )

Én meg aztmondom az A/B-ben milliárdokról van szó ott már a pénz beszél csak:PArénában pedig nem....Ugyanonnan legyen erösebb ne +10milliárdból:P

Phoenix 10-24-2006 16:01

Quote:

hmmm...akkor én mjindig iylen komoly vagyok, ha pirossal írok?? :D
sztem ezt a témát hagyni kéne, mert semmi értelme, hogy itt piszkáljuk a másikat (ugye Harcosok :D )
mindenki tudja, hogy te vagy itt a felbújtó ;)

Harcosok 10-24-2006 16:03

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 37229)
hmmm...akkor én mjindig iylen komoly vagyok, ha pirossal írok?? :D
sztem ezt a témát hagyni kéne, mert semmi értelme, hogy itt piszkáljuk a másikat (ugye Harcosok :D )
mindenki tudja, hogy te vagy itt a felbújtó ;)

Ugy emlékszem nem én nyitottam:)
Még egyet az elözőhöz:Régebben a párbajnak az volt a szlogene :ha elszámolnivalod van valakivel akkor itt megteheted:)(szerintem ezt nem kell kommentálnom pont azért irták ezt,hogy ne a pénzzel legyen erösebb a másik szvsz)

Grabi 10-24-2006 16:04

rendben, én vállalok ellened egy vip párbajt jelképes vipért, de ha én nyerek (értsd több pont a végén) akkor nem írsz többet. benne vagy? ha igen dobj egy zöldet grabiba

Harcosok 10-24-2006 16:09

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 37231)
rendben, én vállalok ellened egy vip párbajt jelképes vipért, de ha én nyerek (értsd több pont a végén) akkor nem írsz többet. benne vagy? ha igen dobj egy zöldet grabiba

5db min 5orásat:)
Jó,hogy azt jelölted be,hogy nem is ismersz mégis tudod kommentálni a dolgokat:D
De szivesen vállalok arénát is:)Ja de ha én nyerek akkor mi lesz?:)

Xeper 10-24-2006 16:11

Nem feltétleül szól milliárdokról ott sem ;)

Harcosok 10-24-2006 16:12

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 37235)
Nem feltétleül szól milliárdokról ott sem ;)

Duma csak :)
Furcsa egyik helyen midnenki azt irja A=csak a pénz harcol itt még,hogy én modom akkor már nem igaz:)

Grabi 10-24-2006 16:13

nem értem.

egy darab 2-3 órás párbaj 3 perces körök.
részletek zöldbe. ha te nyersz akkor én nem írok

Harcosok 10-24-2006 16:15

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 37237)
nem értem.

egy darab 2-3 órás párbaj 3 perces körök.
részletek zöldbe. ha te nyersz akkor én nem írok

én nem akarok neked rosszat hidd el:)
min 5ora és min 3 párbaj 2-3ora alatt mit érsz full szerencse kell majdnem csak az
Engem az nem érdekel te hova irsz hova nem még nem is ismerlek és te se ismersz és mégis rosszat akarsz nekem ez is jó:)DE legyen más tét msn-en megbeszélhetjük:)az oridat a keresőben nem lelem:P

Xeper 10-24-2006 16:16

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37236)
Duma csak :)
Furcsa egyik helyen midnenki azt irja A=csak a pénz harcol itt még,hogy én modom akkor már nem igaz:)

Azt írtam hogy nem FELTÉTLENÜL. Az A csoport előtt én nem tároltam milliárdokat, mert utálok termelni -ezért mondtam hogy a B-ben is van lehetőség nem pénzen alapuló csatára.

Harcosok 10-24-2006 16:17

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 37242)
Azt írtam hogy nem FELTÉTLENÜL. Az A csoport előtt én nem tároltam milliárdokat, mert utálok termelni -ezért mondtam hogy a B-ben is van lehetőség nem pénzen alapuló csatára.

Szegény ori vs pénzes ori ne mond már,hogy van esélyed:)

Xeper 10-24-2006 16:24

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37246)
Szegény ori vs pénzes ori ne mond már,hogy van esélyed:)

Vedd már észre hogy mást írok! Ha valakivel meg akarsz valahol ütközni, akkor az meg lehet tenni feljebbi csoportokban is, csak ésszel kell csinálni.

Egyszer igazán végiggondolhatnád azt is, amit a másik ír, ne csak vaktában írogass alap igazságokat!

Harcosok 10-24-2006 16:26

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 37250)
Vedd már észre hogy mást írok! Ha valakivel meg akarsz valahol ütközni, akkor az meg lehet tenni feljebbi csoportokban is, csak ésszel kell csinálni.

Egyszer igazán végiggondolhatnád azt is, amit a másik ír, ne csak vaktában írogass alap igazságokat!

És azt honnan veszem észre,hogy gazdag vagy szegény?:)Vagy,hogy nem vesz katit a piacrol...Hidd el ha most aztmondanám 100nap mulva ott vagyoka B-ben akkor nem csoron állnának nekem:P

Xeper 10-24-2006 16:39

Zöld ment, tovább nem vitázok, teljesen felesleges :)

Szecsa 10-24-2006 17:02

Harcosok, en jatszok kovetkezo honapban ellened arenaban.
(Csak valaki abban segitsen, ha anarchban van a foorim, akkor hogy jelentkezzek arenara?)
S megprobalom lejjebb kovacsolni az arcod, mert ez nagyon nem tetszik, hogy nyomod itt ezt a szoveget :) Egyszeruen olyan helyzetekrol alkotsz olykor velemenyt, ami statisztikusan letezhet, viszont at nem elted.
Ertsd meg, pl. 1000 hekin nem az van, mint 200 hekin felszorozva a szamokat 5-tel.
5 oras parbajt is szivesen jatszok ellened, itt lesz erre az oszi szunet:) Veletlenszeru fajjal, mindkettonknek ugyanaz....S 5 jatek utan lehet eredmenyeket nezni.

Harcosok 10-24-2006 17:06

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37275)
Harcosok, en jatszok kovetkezo honapban ellened arenaban.
(Csak valaki abban segitsen, ha anarchban van a foorim, akkor hogy jelentkezzek arenara?)
S megprobalom lejjebb kovacsolni az arcod, mert ez nagyon nem tetszik, hogy nyomod itt ezt a szoveget :) Egyszeruen olyan helyzetekrol alkotsz olykor velemenyt, ami statisztikusan letezhet, viszont at nem elted.
Ertsd meg, pl. 1000 hekin nem az van, mint 200 hekin felszorozva a szamokat 5-tel.
5 oras parbajt is szivesen jatszok ellened, itt lesz erre az oszi szunet:) Veletlenszeru fajjal, mindkettonknek ugyanaz....S 5 jatek utan lehet eredmenyeket nezni.

Nem véletlenszerű faj azzal mit akarsz látom midnent a szerencsére akarsz bizni:PAkkor arénán ott leszel de majd a végén mondom el csak az orim nevét:)És akkor már nem érdemes párbjoznom sem mivel akkor már ismerni fogsz az arénán is:)De egyszer már ugy is legyöztelek,hogy 3-an voltunk és 2-en ellenem:P
Arénán várlak majd meglátom mit alkotsz:)DE várok másokat is persze nem csak szecsát már említettem 3 evet de ők már jártáka forumon és, mint ahogy megjosoltam válaszolni nem válaszoltak:)
Ja msn-re felugorhatnál azt megbeszélni mi legyen a tét:)mert hát tét nélkül?:D

Szecsa 10-24-2006 17:39

En azt akarom, hogy parbajban pl. ugyanazokkal a feltetelekkel a 0-rol induljunk.
(Legyenek bizonyos dolgok megkötve: szemelyiseg-faj-friss 200-as ori)
Azt akarom latni, hogy egymagad mit vagy képes kihozni egy ugyanolyan helyzetből, aminek az alapfeltételei az ellenfélnek is ugyanazok.
Nekem mindegy, mikor mondod el, melyik orival vagy az arenan:)
A legyozes pedig forgando, mivel az egy adott csatara koncentralodik.
Kicsit off, de ugyanilyen pl. a labdarugasban pl. 1-1 örökrangadó: bármelyik fél nyerhet.
Tét pedig teljesen felesleges :) Engem hajt az, hogy jatszok a jatekkal es kozben uj dolgokat tanulok. Ha ezt anyagi-orientaltsagra akarod jatszani, akkor keress mas ellenfelet, en fizetni azert mert Te adott esetben jobb vagy nalam, biztos nem fogok :)

Harcosok 10-24-2006 17:42

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37286)
En azt akarom, hogy parbajban pl. ugyanazokkal a feltetelekkel a 0-rol induljunk.
(Legyenek bizonyos dolgok megkötve: szemelyiseg-faj-friss 200-as ori)
Azt akarom latni, hogy egymagad mit vagy képes kihozni egy ugyanolyan helyzetből, aminek az alapfeltételei az ellenfélnek is ugyanazok.
Nekem mindegy, mikor mondod el, melyik orival vagy az arenan:)
A legyozes pedig forgando, mivel az egy adott csatara koncentralodik.
Kicsit off, de ugyanilyen pl. a labdarugasban pl. 1-1 örökrangadó: bármelyik fél nyerhet.
Tét pedig teljesen felesleges :) Engem hajt az, hogy jatszok a jatekkal es kozben uj dolgokat tanulok. Ha ezt anyagi-orientaltsagra akarod jatszani, akkor keress mas ellenfelet, en fizetni azert mert Te adott esetben jobb vagy nalam, biztos nem fogok :)

:)Párbajt az aréna elött nem megyek mivel akkor már ismertek és tudod szecsa mi volt a hv-n is 5-en álltatok nekem:)
látom nem vagy elég biztos magadba de akkor mind1:)Ja és nem csak 1 ellenfelet várok továbbra sem:)de aki nem mer jönni az akkor itt se legyen vagány:)
Azért jó pl hoztál fel :)örök rangadó....

BeeLord 10-24-2006 18:12

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37228)
Én meg aztmondom az A/B-ben milliárdokról van szó ott már a pénz beszél csak:PArénában pedig nem....Ugyanonnan legyen erösebb ne +10milliárdból:P

Elnézést kérek minden tisztelt fórumozótól, nem akarom megszakítani a párbaj szervezést, de erre muszáj kommentet írnom: Harcosok! Mondta bárki is, hogy neked szegény orival, mindenféle tartalék nélkül kell csatába indulnod?:) Senki(nem a közismert Senki:) ) nem kötötte meg, hogy neked nem lehet +10 milliárdod. Szóval lehet evvel példálózni, de nem vezet sehova.

Harcosok 10-24-2006 18:16

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 37297)
Elnézést kérek minden tisztelt fórumozótól, nem akarom megszakítani a párbaj szervezést, de erre muszáj kommentet írnom: Harcosok! Mondta bárki is, hogy neked szegény orival, mindenféle tartalék nélkül kell csatába indulnod?:) Senki(nem a közismert Senki:) ) nem kötötte meg, hogy neked nem lehet +10 milliárdod. Szóval lehet evvel példálózni, de nem vezet sehova.

:)Mind1 ...
mit gonolsz miért irtam,hogy nem a pénzzel akarom eldöntetni a csatát azért mert nem uzskálok a rnegeteg milliárdban:PLehetni lehet bárkinek pénze de ami pénze van az A-soknak annak nagyrészét nem lent szerezték hanem ott a kis 20k hekis orik:P
Nem azt akarom,hogy a pénz döntse el a háborut hanem a tudás:)

Xeper 10-24-2006 18:33

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37301)
Lehetni lehet bárkinek pénze de ami pénze van az A-soknak annak nagyrészét nem lent szerezték hanem ott a kis 20k hekis orik:P

Mert olyan sok 20k heki feletti ori van :confused: (bocs, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni :) )

Láma 10-24-2006 18:36

Nem tudok még pirosat adni:(

Csokibácsi 10-24-2006 18:55

Mindig megfogadom Harcosok mester tanácsát, mert soha nem látott hatalmas és erős országot szeretnék építeni 200 hektáron.

A foglalkoztatottságot 60% körül tartom, mert csak úgy tudok sok katonát képezni, valamint ha megtalálnak a lopós országok, ne vigyék el egy lopással az összes dolgozó embert. Ha 50% alá csökkenne a foglalkoztatottság, piacot építek, hogy megállítsam a további csökkenést, mert az sem jó, ha túl sokat képzek, mert hátha nem veszik meg a piacon őket és akkor szomorúak lesznek és elmennek.

A vihartól viszont félek, olyankor összekuporodom az ágyikómban és a paplan alá bújok, szorosan ölelve a plüssmacimat (ő is nagyon fél). Ezért is választottam az óriás fajt, mert azok nagyok és bátrak és viharban nem kell arra vigyázniuk, hogy ne álljanak a fa alá, mert ők nagyobbak mint a fák.

A mester azt is írta, hogy az óriásokat mindenki hamar ellopolja, akármilyen nagyok is, ezért több tolvajt képeztem mint varázslót, meg íjászokat beleraktam toronyba, hogy ne nagyon tudjanak megtámadni.

Ha valaki mégis próbálkozik, attól megkérdezem, több pénze van-e mint nekem, ha igen, akkor írok neki, hogy hagyjon békén, mert úgy tökre nem ér ám. A tudásnak kell döntenie, engem pedig Harcosok megkínált a tudás fájának gyümölcsével és én azt biz megettem káposztás-túrós lecsóval.

Ha a tanácsokat maradéktalanul megfogadjátok, akkor úgy érzem csodálatos vezetők lehettek, arccal és remek diplomáciával 200 hektáros országotok fél éven belül 201 hektárosra is duzzadhat. Persze nem muszály (© Harcosok - 2006) úgy rohanni.

Láma 10-24-2006 18:58

Nem tudok még zöldet adni:(

Deni 10-24-2006 19:16

Láma, uez a gondom nekem is http://www.pregnancy.org/phpBB2/images/smiles/sad11.gif

director 10-24-2006 19:51

lássuk csak, mit írnék ebbe a topcba, ha nem igértem volna meg, hogy egyjódarabig nem játszom a hódban..

Én nagyon, legendásan bénán kezdek, aki ismer az tudja:) Összesen kb 5 ször párbajoztam, játszottam vagy 3 hétvégiben, meg egyszer volt arénában orim, amivel 2 napig foglalkoztam.
Ennek ellenére örömmel kiállnék Harcosok úr ellen bármiben a fent említettek közül.. no nem, nem hiszem, hogy első tudnék lenni, vagy ilyesmi, de ha tényleg úgy játszol, ahogy a tanácsaidban írod, akkor asszem semmi kétség, hogy előtted végeznék:)

persze, amiket írsz, azokban azért van igazság, kis hekire főleg.. de mégse ajánlanám senkinek hogy téged kövessen vakon:) lehet hogy neked ez így egész jól működik, mert megszoktad, de attól ezek még nem végleges mindenkire vonatkozó aranyigazságok.

na, szal vmi ilyesmit szóltam volna.. de nem:))

Synkel 10-24-2006 20:44

Olvastam tetszett:)
Két dolgot ragadnék ki.

Első: Harcosok A-ban elsősorban nem a milliárdokról szól a játék, hanem a szervezésről. Kissé nagyon másképp működnek a dolgok mint lentebb. Lehet neked akárhány milliárdod, ha rosszul szervezed a klánod, még a hozzánk hasonló újoncok is kicsontoznak, hogy a régieket ne említsem...

A második: Szerintem kéne nyitni egy topicot a megbeszlésekben, hogy Csokibácsinak lehessen gyakrabban is zöldet adni, mer olyanokat ír, hogy...:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 23:25.