![]() |
te zártad le:p
|
Quote:
Szvsz az 5. szint elején jobb a gnóm tolisnak, mert akkor még nem tudnak olyan sokat levinni a varik a tolijaiból, emellett, a fél-elfek, meg hasonló erős tolik nem tudják kilopni alóla a tekit, ami az 5. szinten az egyik legnagyobb veszteség szerintem. Viszont amint lehet, sztem szintet kell lépni, és átmenni emberre, amikor már van elég toli a tekercsek úgy- ahogy levédéséhez szerintem |
Quote:
|
Quote:
Szoval cseppet sem minimalis :) |
legalább IP-vel törpe leszel ;)
számomra a legjobb haditoli a törpe. meg úgy ámblokk :) |
Quote:
|
Ha életképes gnóm tolit szeretnék 1000hekin akkormennyi toli kell?
|
Szerintem egy minimum 30% kocsma elkell hacsak nem akarod, hogy a félelfek beférjenek. Én pl így kapásból egy ilyen Gnóm tolvajt tudnék magamnak elképzelni, persze Gnómmal még nemvoltam toli szóval nem leharapni a fejem :)
ház: 170 barakk: 130 tanya: 140 könyvtár: 25 raktár: 5 őrtorony: 130 kocsma: 300 templom: 100 Férőhelyek: Ház: 12750 ember Barakk: 7800 katona Templom: 15000 varázsló Kocsma: 18000 tolvaj Őrtorony: 7800 íjász fér el Ételfogyasztás: túltermelés, körönként 70 bála (a túltermelés valamivel több nemrég vettem észre a Gnómnál a hibát a progimnál) persze a könyvtárakat is át lehet csoportosítani, illetve templomból is lehetne kevesebb, és a tanyából, de ez már attól függ, hogy milyen stílusban szeretnél játszani és persze hogy mennyire vagy gépközelben ha kell |
Quote:
|
Quote:
190-45=145 145*60=8700 hol itt a gond? ;) |
Quote:
|
Quote:
|
hehe
Quote:
|
+ meg a masik 2 szovimtol megy meg 1-1 sereg azaz 5 meszart kapna minden 4 korben s tehetetlen lenne amikor a varisom non-stop feddne a tolikat :D
|
Quote:
akkor pedig nem nagy kunszt beverni egy másik szövitagot háromszor, ha fullhadis szöviben vagy ;) |
Quote:
csak nem orkok vagytok? :D |
:p
Quote:
|
Quote:
Tehát 11200paci kell+150% segítség 3ütéshez: 33600paci--> 65% barakk. Az már tisztességes. |
Quote:
ne felejtsd el, hogy támadóbarakk, ergó ilyenkor otthon még védelme sincs :) |
Quote:
:p |
Quote:
|
1000 hekin 29000 lovasom van 7000 tornyos ijasz mellett...abbol siman kijon 3x..pontosabban 3.6x megyek be :P
|
Quote:
5x nem na de 4x bemennek ha egy kicsit elotte megkinoznam :P:p |
Quote:
egyszer fussatok bele egy négy gnómból álló szövibe ;) |
koszi a pirosat...miert is kaptam? :P
|
Quote:
|
600 barakk es 85 torony :P szoval csak 68.5 %
|
Quote:
idejössz, és elkezdesz fikázni egy amúgy átlagos oritervet... van egy ötletem... számold ki, hogy Magadat hányszor tudnád beverni, ki hányszor rengethetne széjjel, és utána gondold át mégegyszer, vajon milyen erős annak a gnómnak a védelme ;) |
Quote:
|
Quote:
nincs rá túl nagy esély, hogy az a gnóm csak úgy belédkössön, ha látja a szöviteket, de ha ti alapból 3-5 mészárral köszöntök egy semleges orira, akkor erkölcsileg nem álltok a helyzet magaslatán, és minden bizonnyal megérdemelted azt a pirosat :) |
Quote:
en meg a terv sebezhetoseget szerettem volna ezzel szemleltetni..hat bocs ha nem ugy ertettek...de na... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
van 60%barakk, 8,5%torony, és min.17%ház vagy éhezteted, de akkor pengén csinálod, és így van 14,5%kocsmád+tornyod+raktárad kerülj szembe a szövinkkel, a hadisunk is leártóz és begyújt, a másik végig rneget lehet h be bírnál mindannyiunkat ütni, de jóval több sereg kisérne vissza mint szeretnéd, és a szövi 3 tagja gyújtana(köztük egy varis óriás:D) és 4-en rengetnének nem hiszem h tisztában vagy vele mekkora károkat okoz 1000hekin a gyújtogatás+rengetés (emellé még elférne egy vihar is, amit a minimális varid miatt nem bírnál leszedni és erre ne mond azt h nem menne el pár kör alatt a lakosságod nagyrésze, mert nem igaz! |
Szerintem nincs is neki kocsmája, de, így is elég gyengusz.:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ennyi hülyeségtől már én se látok tisztán, de ha kell megoldjuk:D:D:D:D (amúgy senki másnak nem tűnt fel a dolog ezért zőőd jár:D) |
All times are GMT +1. The time now is 18:28. |