Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Éheztetés! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=935)

Szecsa 11-03-2006 08:49

Harcosok, az addig oké, hogy telekepzed magad magas neppel, megirod a tekit stb. De ennek van egy bizonyos szukseges ideje, amit irtam ugy tippre 300 kör.
Mig ez gyors csoportban 1 hét, normálban 2 hét, lassu 1,5 honap.

Harcosok 11-03-2006 08:53

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40476)
Harcosok, az addig oké, hogy telekepzed magad magas neppel, megirod a tekit stb. De ennek van egy bizonyos szukseges ideje, amit irtam ugy tippre 300 kör.
Mig ez gyors csoportban 1 hét, normálban 2 hét, lassu 1,5 honap.

Ez ilyen dolog:)De ha beleszámolod a pénzgyüjtést is...:)
Sokkal jobban tanyafree lehetsz
Meg figyelj ez azoknak van csak így akik 10k népet nyomnak akár 200hekire is:)És rengeteg olyan van aki kis 2500-akat tart csak na azoknak a maxolásánál még lassu csopiba is gyorsabbat lehet:)És mégse unják ök sem halálra maguk;)

jack herrer 11-03-2006 08:53

van ahol meg 72 ora mulva van protein az oridban rendesen:D

jack herrer 11-03-2006 08:59

es 200hekin csak kezdo orik vanakak normalis ellenfeleket egy jo jatekhoz eleg ritkan talalsz 200 hekin:p

Synkel 11-03-2006 17:14

Tanyafreevel kapcsolatban kérdezzünk meg pár orkost, asszem ők nyomják a leghatékonyabban:)

Grabi 11-03-2006 17:35

a protein szót, mint hódos szleng kéretik nekem értelmezni, köszönöm :) sejtésem: pénz?

Szecsa 11-03-2006 17:47

Ja, szerintem olyasmit jelenthet :))
Synkel, 200-on eleg jol a tf-s ork, vegulis csak az lehet.

Pepa 11-04-2006 21:38

Én hoztam fel a lassút, de Ti vittétek el a témát:rolleyes:
Nem unod halálra magad, csak lassabban telik az idő, innen a neve: lassú:eek:
A lassúban, csak ritkábban kell televásolni a rakit, ennyi a titka. Egyébként Harcosoknak TELJESEN igaza van, napi 900-1000 katiból, ha 100-200 piacra dobsz, az 10 milla\60 óra és ott a tartalék.:D

Dragi 11-04-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 40802)
A lassúban, csak ritkábban kell televásolni a rakit, ennyi a titka. Egyébként Harcosoknak TELJESEN igaza van, napi 900-1000 katiból, ha 100-200 piacra dobsz, az 10 milla\60 óra és ott a tartalék.:D

Nem tudom de én néha az 1 órás körökbe is halálra unom magam nem tudom mit csinálnék 3 órás körökkel :D az biztos hogy nem tart 3 órán keresztül megrakni egy rakit meg képezni meg stb. :):rolleyes:

Szecsa 11-04-2006 22:08

S mire mesz a tartalekkal? :)
Te elarulod, hogy mire szoktad kolteni a lassu csoportbeli tartalekaid lassu csoport 5. szintjén?

Dragi 11-04-2006 22:10

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40809)
S mire mesz a tartalekkal? :)
Te elarulod, hogy mire szoktad kolteni a lassu csoportbeli tartalekaid lassu csoport 5. szintjén?

gabcsit vesz :D:D:D gondolom én mivel mást nem nagyon tud :)

jack herrer 11-04-2006 22:22

en meg tartalek alatt nem par millat ertettem :)
a normalban nem 1 jatekost ismerek akik fajtankent 1 millio db teki alatt nem lepnek fol az 5os szintrol:D
es azt meg osszevisza ujrazgatjak mire folernek az Aba:)
az tartalek de par mrd kp az hamar elfogy ha haboruzgatsz is nem csak foldre utsz sztem:)
persze ahany ember annyi szokas nem mondom hogy igy kell csinalni :)
de igy sokkal elvezetessebb harcolni hogy ott a tartalek a zsebedben:D
meg ugy lehet a nagy hekin is tanyafree leni stb

jack herrer 11-04-2006 22:23

ez a tartalek is nezopont kerdese :D
a hazless(5%hazas) ori amirol beszeltem az pl 600 hektaron koronkent 5-700millio arany koruli osszegbe kerul :D
es az elso beinditashoz 10mrd kell ;)
de viszont nincs ori amit ne tudna ugy beutni hogy meg mikozbe kitamad 10%toronyba ne csucsunlnenek ijak otthon :P
es ha nincs folfujva lakossal is ott csucsulnek az ijak muxenek a tornyok es 4 korig eleg a kaja :D
es 5 piacal meg lopkodassal 24 oran keresztul tudnek utni ha eccer megkattanok(meg jobban :D) es elkezdek bontani vele valakit:D
igaz akkor nem alszok addig ameddig nincs vege :)
van 3db ilyen orim az Y csopiban 200on 2db es 600on egy :cool:

Dragi 11-04-2006 22:29

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 40814)
en meg tartalek alatt nem par millat ertettem :)
a normalban nem 1 jatekost ismerek akik fajtankent 1 millio db teki alatt nem lepnek fol az 5os szintrol:D
es azt meg osszevisza ujrazgatjak mire folernek az Aba:)
az tartalek de par mrd kp az hamar elfogy ha haboruzgatsz is nem csak foldre utsz sztem:)
persze ahany ember annyi szokas nem mondom hogy igy kell csinalni :)
de igy sokkal elvezetessebb harcolni hogy ott a tartalek a zsebedben:D
meg ugy lehet a nagy hekin is tanyafree leni stb

:confused: :confused: :confused: most te miről beszélsz ? de komolyan :)

Szecsa 11-04-2006 22:45

Gondolom, osszehasonlitotta hogy mennyivel szelesebb korokben tudod felhasznalni a tartalekot es hogy van erteke a tekercsnek ezaltal normal csoportokban :)

jack herrer 11-04-2006 23:00

tartalekok folhalmozasarol beszelek:)

Xeper 11-04-2006 23:08

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 40802)
A lassúban, csak ritkábban kell televásolni a rakit, ennyi a titka.

ugyanannyi játékos mint normálban, 1/3 annyi készültség, 3* hosszabb ideig vannak kint a seregek-->1/3 annyi akció=unalom ;)
Quote:

Egyébként Harcosoknak TELJESEN igaza van, napi 900-1000 katiból, ha 100-200 piacra dobsz, az 10 milla\60 óra és ott a tartalék.:D
Remek, ezt a normálban 20 kör alatt teljesíted :D

Harcosok 11-05-2006 06:20

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 40825)
Remek, ezt a normálban 20 kör alatt teljesíted :D

Szerintem a lassuban is 20kör a gyorsban is 20kör és a párbajban is 20kör a hv-ban is 20kör az anarban is 20kör az A-ban is 20kör:DSegítsen már nekem valaki a sima katona képzése hol nem 20kör?:)Van ahol 30kör?:D

Ja és attol füg mihez viszonyítjuk a lassuságot
a sima hv is lassu párbajhoz képest
a gyors csopi is lassu a sima hv-hoz
a nomrál is lassu a gyors csophoz képest:)

Ja és csak akkor lassu ha mindent a hoditora áldozol:)ha nem csak a gépnél ülsz egész nap akkor más a helyzet....+ha van pl több orid akkor már tökéletesen elfér egy lassus is:)

Harcosok 11-05-2006 06:35

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40820)
Gondolom, osszehasonlitotta hogy mennyivel szelesebb korokben tudod felhasznalni a tartalekot es hogy van erteke a tekercsnek ezaltal normal csoportokban :)

Ööö lehet én értettem valamit rosszul de pl ujrázni 4milliárddal a lassuban is lehet és ö azt irta az A-ba gyüjtögetni ezálltal:)
Éheztetni magas hekin a lassuban is lehet;)

Szecsa 11-05-2006 08:10

S lassuban pl. fentebbi szinteken mire mész a 4 mlrd-al? :)
Nem tudom, hogy J-ben vagy E-ben milyenek a piaci arak.
Elmondasod szerint Q-ban nincs katona a piacon, ami azert van mert magas a tekiar.
Ergo, van 4 mlrd-od 8 ezres tekiar mellett tekercsbe fektetve, ami ha jol szamolom 500k tekercs.
Felérsz 2/B-ben, ahol szerintem kevesebb mint felét fog érni a tekercsben lévő pénzed az alacsonyabb tekiár miatt.

Harcosok 11-05-2006 08:13

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40832)
S lassuban pl. fentebbi szinteken mire mész a 4 mlrd-al? :)
Elmondasod szerint Q-ban nincs katona a piacon, ami azert van mert magas a tekiar.
Ergo, van 4 mlrd-od 8 ezres tekiar mellett tekercsbe fektetve, ami ha jol szamolom 500k tekercs.
Felérsz 2/B-ben, ahol szerintem kevesebb mint felét fog érni a tekercsben lévő pénzed az alacsonyabb tekiár miatt.

ÖÖö látod te nem ugy teszel mint ahogy én:)
Ja és nem 8k a tekiár;)
Én pl ezt teszem mivel az 5.szinten van a legdrágabb teki ott eladom az összeset(a lakit persze nem) és majd köv szinten sokkal olcsobban többet veszek az értéke ugyanannyi marad de darabra megnő:)És így az a 4milliárd a B-ben is 4milliárd:)
Nem tom most csak engem nézel anynira hülyének,hogy bukjak egy csomo pénzt vagy te tennéd így

Szecsa 11-05-2006 08:41

Nos.

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40832)

Te tenyleg nem olvasod el amit irtam? :)

Harcosok 11-05-2006 08:48

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40838)
Nos.

Te tenyleg nem olvasod el amit irtam? :)

És mit is számít,hogy mennyi a teki ára?:)Lehet végig ugyanannyi mint az 5.szinten de a B-be csökken csak meg akkor a 3. szinten kell azt tenni amit irtam:)
Ha 4milliárdom van az 5.szinten hidd már el a B-ben is 4milliárdom lesz(nem számolva a költekezést,kopást,pénzszerzést)

Szecsa 11-05-2006 08:50

Azt azert tedd hozzá, hogy el kell adjad a tekit -adott esetben- 3/E-ben.
Ami ha szovi szinten mondjuk 4*4=16 mlrd arany, nem biztos, hogy mindet elfogjatok adni...mivel gondolom a csoportban befektetik a penzt, nem pedig rengeteg keszpenzzel rohangalnak az emberek, bar ki tudja: lassu csoport.

Harcosok 11-05-2006 08:54

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40840)
Azt azert tedd hozzá, hogy el kell adjad a tekit -adott esetben- 3/E-ben.
Ami ha szovi szinten mondjuk 4*4=16 mlrd arany, nem biztos, hogy mindet elfogjatok adni...mivel gondolom a csoportban befektetik a penzt, nem pedig rengeteg keszpenzzel rohangalnak az emberek, bar ki tudja: lassu csoport.

Természetesen befektetjük tekibe :)
1.Ki irta mindenkinek 4milliárd lesz?:)Bár rmeélhetőleg igen:)
2.Azért ,hogy ne bukjon mindneki mondjuk 1milliárdot akár a szövi 2hét alatt lép csak szintet(bár ez ugyanugy van a normálba ott se tuti,hogy megveszik a 16millárd értékű tekit)

Szecsa 11-05-2006 09:04

1., Ha már ugy kezdted 1 hete hogy 2-3 mlrdod van, akkor gondoltam nem adod alább.
2., Ja ertem, ezt nem tudtam.

Cassandra 11-05-2006 09:13

Csak egy kérdés, nem félsz attól, hogy szintlépés elött feltünik valakinek, hogy milliárdok vannak az országodban?
Én igen erősen tartanék ettől.;)

Dragi 11-05-2006 09:14

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 40850)
Csak egy kérdés, nem félsz attól, hogy szintlépés elött feltünik valakinek, hogy milliárdok vannak az országodban?
Én igen erősen tartanék ettől.;)

ő nem fél mert ő Chuck Norris :) :rolleyes:

dreaman68 11-05-2006 09:50

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40851)
ő nem fél mert ő Chuck Norris :) :rolleyes:

akkor mi van Chuki:D?:D

Dragi 11-05-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 40854)
akkor mi van Chuki:D?:D

nono ne becézd mer lever párbajba :D:D:D:rolleyes:

Cassandra 11-05-2006 10:02

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40856)
nono ne becézd mer lever párbajba :D:D:D:rolleyes:

Sztem ezt itt nem kéne folytatni...
Erre ott a másik téma, amibe nem ír és mégis...
A kérdésem pedig komolyan gondoltam.:)

Az éheztetésről meg csak annyit, valóban lehet olyan, akinél működik, én nem próbáltam eddig.:)

Dragi 11-05-2006 10:04

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 40857)
Sztem ezt itt nem kéne folytatni...
Erre ott a másik téma, amibe nem ír és mégis...

Az éheztetésről meg csak annyit, valóban lehet olyan, akinél működik, én nem próbáltam eddig.:)

no de igazad van Cassandra :) De azért mégis mit kezd a tartalékával egy olyan csopiba ahol ugye mindig üres a kati piac! no mindegy nem értem én a lassú csopit :) De én valóban halálra unnám magam :p

Cassandra 11-05-2006 10:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40858)
no de igazad van Cassandra :) De azért mégis mit kezd a tartalékával egy olyan csopiba ahol ugye mindig üres a piac akkor meg minek tanyafreezni ?:) no mindegy nem értem én a lassú csopit :) De én valóban halálra unnám magam :p

Ezzel én is így vagyok.:)

Szecsa 11-05-2006 10:05

Dragon, a kajapiac nem üres, ezért tanyafree-zik.
De a katipiac hiánya akkor is megöli a jatekot.
Na meg egy haboru.. :)
1 hétig tart legalabb...bar igaz, eleg benezni 3 orankent :D

Dragi 11-05-2006 10:06

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40860)
Dragon, a kajapiac nem üres, ezért tanyafree-zik.
De a katipiac hiánya akkor is megöli a jatekot.
Na meg egy haboru.. :)
1 hétig tart legalabb...bar igaz, eleg benezni 3 orankent :D

ööö kati piacra gondoltam :D gyors át is írom :)

Ati 11-05-2006 10:07

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40841)
Természetesen befektetjük tekibe :)
1.Ki irta mindenkinek 4milliárd lesz?:)Bár rmeélhetőleg igen:)
2.Azért ,hogy ne bukjon mindneki mondjuk 1milliárdot akár a szövi 2hét alatt lép csak szintet(bár ez ugyanugy van a normálba ott se tuti,hogy megveszik a 16millárd értékű tekit)

Bár ennek nem sok köze van az éheztetéshez, azt ugye tudod, hogy sok teki igen sokat kopik? Ha piacon tartod, az pedig egy kislétszámú csoportban azért jó móka, mert igen hamar el lehet érni, hogy az összes eltűnjön. Szsrencsés vagy, ha nem fogtál ki valakit, aki pont ezzel játszik. ;) Végülis jó móka ezzel játszani, hiszen a piac nem raktár. :)

Cassandra 11-05-2006 10:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40862)
Bár ennek nem sok köze van az éheztetéshez, azt ugye tudod, hogy sok teki igen sokat kopik? Ha piacon tartod, az pedig egy kislétszámú csoportban azért jó móka, mert igen hamar el lehet érni, hogy az összes eltűnjön. Szsrencsés vagy, ha nem fogtál ki valakit, aki pont ezzel játszik. ;) Végülis jó móka ezzel játszani, hiszen a piac nem raktár. :)

Ati ezt most magyarul is plíííz.:D
Ennyire azért nincs kora már:D

Ati 11-05-2006 10:21

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 40863)
Ati ezt most magyarul is plíííz.:D
Ennyire azért nincs kora már:D

Ha vagytok mondjuk 10-en egy csoportban aktívak, és azt látod, hogy valaki folyamatosan rengeteg tekercset tart a piacon, akkor viszonylag kis erőfeszítéssel el tudod érni, hogy biztosan elvigye a rablóbanda a tekercseit. :) Az összeset. :)

Cassandra 11-05-2006 10:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40864)
Ha vagytok mondjuk 10-en egy csoportban aktívak, és azt látod, hogy valaki folyamatosan rengeteg tekercset tart a piacon, akkor viszonylag kis erőfeszítéssel el tudod érni, hogy biztosan elvigye a rablóbanda a tekercseit. :) Az összeset. :)

Hihi, ezt nem tudtam.:)
De azt hiszem értem.:) Viszont az előző megfogalmazából ez számomra ki nem derült volna.:p

Szecsa 11-05-2006 10:38

Egyszeru :)
1 tekercseket pakolsz ki folyamatosan alacsony valtozo arakon mondjuk 3-4 napon at :) S mivel atlagolassal veszik el az aru, elobb-utobb elmennek a tekercsei csaktán :)

All times are GMT +1. The time now is 23:37.