![]() |
Harcosok, az addig oké, hogy telekepzed magad magas neppel, megirod a tekit stb. De ennek van egy bizonyos szukseges ideje, amit irtam ugy tippre 300 kör.
Mig ez gyors csoportban 1 hét, normálban 2 hét, lassu 1,5 honap. |
Quote:
Sokkal jobban tanyafree lehetsz Meg figyelj ez azoknak van csak így akik 10k népet nyomnak akár 200hekire is:)És rengeteg olyan van aki kis 2500-akat tart csak na azoknak a maxolásánál még lassu csopiba is gyorsabbat lehet:)És mégse unják ök sem halálra maguk;) |
van ahol meg 72 ora mulva van protein az oridban rendesen:D
|
es 200hekin csak kezdo orik vanakak normalis ellenfeleket egy jo jatekhoz eleg ritkan talalsz 200 hekin:p
|
Tanyafreevel kapcsolatban kérdezzünk meg pár orkost, asszem ők nyomják a leghatékonyabban:)
|
a protein szót, mint hódos szleng kéretik nekem értelmezni, köszönöm :) sejtésem: pénz?
|
Ja, szerintem olyasmit jelenthet :))
Synkel, 200-on eleg jol a tf-s ork, vegulis csak az lehet. |
Én hoztam fel a lassút, de Ti vittétek el a témát:rolleyes:
Nem unod halálra magad, csak lassabban telik az idő, innen a neve: lassú:eek: A lassúban, csak ritkábban kell televásolni a rakit, ennyi a titka. Egyébként Harcosoknak TELJESEN igaza van, napi 900-1000 katiból, ha 100-200 piacra dobsz, az 10 milla\60 óra és ott a tartalék.:D |
Quote:
|
S mire mesz a tartalekkal? :)
Te elarulod, hogy mire szoktad kolteni a lassu csoportbeli tartalekaid lassu csoport 5. szintjén? |
Quote:
|
en meg tartalek alatt nem par millat ertettem :)
a normalban nem 1 jatekost ismerek akik fajtankent 1 millio db teki alatt nem lepnek fol az 5os szintrol:D es azt meg osszevisza ujrazgatjak mire folernek az Aba:) az tartalek de par mrd kp az hamar elfogy ha haboruzgatsz is nem csak foldre utsz sztem:) persze ahany ember annyi szokas nem mondom hogy igy kell csinalni :) de igy sokkal elvezetessebb harcolni hogy ott a tartalek a zsebedben:D meg ugy lehet a nagy hekin is tanyafree leni stb |
ez a tartalek is nezopont kerdese :D
a hazless(5%hazas) ori amirol beszeltem az pl 600 hektaron koronkent 5-700millio arany koruli osszegbe kerul :D es az elso beinditashoz 10mrd kell ;) de viszont nincs ori amit ne tudna ugy beutni hogy meg mikozbe kitamad 10%toronyba ne csucsunlnenek ijak otthon :P es ha nincs folfujva lakossal is ott csucsulnek az ijak muxenek a tornyok es 4 korig eleg a kaja :D es 5 piacal meg lopkodassal 24 oran keresztul tudnek utni ha eccer megkattanok(meg jobban :D) es elkezdek bontani vele valakit:D igaz akkor nem alszok addig ameddig nincs vege :) van 3db ilyen orim az Y csopiban 200on 2db es 600on egy :cool: |
Quote:
:confused: :confused: :confused: most te miről beszélsz ? de komolyan :) |
Gondolom, osszehasonlitotta hogy mennyivel szelesebb korokben tudod felhasznalni a tartalekot es hogy van erteke a tekercsnek ezaltal normal csoportokban :)
|
tartalekok folhalmozasarol beszelek:)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ja és attol füg mihez viszonyítjuk a lassuságot a sima hv is lassu párbajhoz képest a gyors csopi is lassu a sima hv-hoz a nomrál is lassu a gyors csophoz képest:) Ja és csak akkor lassu ha mindent a hoditora áldozol:)ha nem csak a gépnél ülsz egész nap akkor más a helyzet....+ha van pl több orid akkor már tökéletesen elfér egy lassus is:) |
Quote:
Éheztetni magas hekin a lassuban is lehet;) |
S lassuban pl. fentebbi szinteken mire mész a 4 mlrd-al? :)
Nem tudom, hogy J-ben vagy E-ben milyenek a piaci arak. Elmondasod szerint Q-ban nincs katona a piacon, ami azert van mert magas a tekiar. Ergo, van 4 mlrd-od 8 ezres tekiar mellett tekercsbe fektetve, ami ha jol szamolom 500k tekercs. Felérsz 2/B-ben, ahol szerintem kevesebb mint felét fog érni a tekercsben lévő pénzed az alacsonyabb tekiár miatt. |
Quote:
Ja és nem 8k a tekiár;) Én pl ezt teszem mivel az 5.szinten van a legdrágabb teki ott eladom az összeset(a lakit persze nem) és majd köv szinten sokkal olcsobban többet veszek az értéke ugyanannyi marad de darabra megnő:)És így az a 4milliárd a B-ben is 4milliárd:) Nem tom most csak engem nézel anynira hülyének,hogy bukjak egy csomo pénzt vagy te tennéd így |
Nos.
Quote:
|
Quote:
Ha 4milliárdom van az 5.szinten hidd már el a B-ben is 4milliárdom lesz(nem számolva a költekezést,kopást,pénzszerzést) |
Azt azert tedd hozzá, hogy el kell adjad a tekit -adott esetben- 3/E-ben.
Ami ha szovi szinten mondjuk 4*4=16 mlrd arany, nem biztos, hogy mindet elfogjatok adni...mivel gondolom a csoportban befektetik a penzt, nem pedig rengeteg keszpenzzel rohangalnak az emberek, bar ki tudja: lassu csoport. |
Quote:
1.Ki irta mindenkinek 4milliárd lesz?:)Bár rmeélhetőleg igen:) 2.Azért ,hogy ne bukjon mindneki mondjuk 1milliárdot akár a szövi 2hét alatt lép csak szintet(bár ez ugyanugy van a normálba ott se tuti,hogy megveszik a 16millárd értékű tekit) |
1., Ha már ugy kezdted 1 hete hogy 2-3 mlrdod van, akkor gondoltam nem adod alább.
2., Ja ertem, ezt nem tudtam. |
Csak egy kérdés, nem félsz attól, hogy szintlépés elött feltünik valakinek, hogy milliárdok vannak az országodban?
Én igen erősen tartanék ettől.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Erre ott a másik téma, amibe nem ír és mégis... A kérdésem pedig komolyan gondoltam.:) Az éheztetésről meg csak annyit, valóban lehet olyan, akinél működik, én nem próbáltam eddig.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Dragon, a kajapiac nem üres, ezért tanyafree-zik.
De a katipiac hiánya akkor is megöli a jatekot. Na meg egy haboru.. :) 1 hétig tart legalabb...bar igaz, eleg benezni 3 orankent :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ennyire azért nincs kora már:D |
Quote:
|
Quote:
De azt hiszem értem.:) Viszont az előző megfogalmazából ez számomra ki nem derült volna.:p |
Egyszeru :)
1 tekercseket pakolsz ki folyamatosan alacsony valtozo arakon mondjuk 3-4 napon at :) S mivel atlagolassal veszik el az aru, elobb-utobb elmennek a tekercsei csaktán :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:37. |