![]() |
Oké, köszi a gyors válaszokat.
|
szintlépés
Nekem is lenne egy kérdésem, remélem jo helyre teszem fel.
Sose figyeltem igy kiváncsi lennék Példával irnám igy egyszerübb, remélem forumszabályzatba nem ütközik tehát szintet lépne egy ország és mondjuk van gabonának hely 10 ezer ezt feltölti, idáig egyszerü:)) Mondjuk piacon van 50 ezer gabona ami ugye körváltás után hazaérkezik:)) . Mindjárt utána az egyén fellép és mi történik a plusz gabonával??? Azonnal elveszik, vagy csak a feljebb lévő csoport körváltásakor veszik el??? sose figyeltem, de kiváncsi lennék:)) |
Talán csak körváltáskor, de nem mindegy? Piacozni nem tudsz, építeni se.
|
Quote:
komolyan érdekelne , hogy a plusz azonnal elveszik vagy csak a felsőbb szint körváltásakor, mert ugye az majd 20 perc:)) nem a piac és az épités érdekel azt tudom hogy pár körig kuss:) |
Quote:
Ezt a 20percet nem értem, 1 és 59között akármennyi lehet szerintem. |
Quote:
Én már nagyon öreg vagyok, de ha választ kapok megfiatalodom:))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Szövetségi karavánt az első 2 körben nem célszerű küldeni, mivel olyankor még mindenki hatalmas távolságokra lesz országodtól." |
Quote:
|
Quote:
Karavánról meg ezt olvastam súgóban, de Taszi sem hitt nekem: Quote:
|
Akkor a gabonáról valóban parttalan a vita.
|
Szintlépés után 3 körig nem tudsz karavánt küldeni. Fogadni tudsz.
A túltöltött rakiból a fölös áru a magasabb szint első körváltásakor fog eltűnni. Az első 3 körben nem tudsz sereget képezni/fokozni vagy felfedezni, de építeni tudsz már az első körben is. |
Quote:
|
Az első 24 körben nem piacozhatsz. Szövetségi karavánt az első 2 körben nem célszerű küldeni, mivel olyankor még mindenki hatalmas távolságokra lesz országodtól. Építeni és katonákat képezni az első 3 körben nem fogsz tudni.
én még mindig csak a súgót tudom idézni:D a szerint viszont van karaván és nincs építés!! |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk végülis karavánt első 2 körben tényleg nem célszerű küldeni. Olyannyira nem, hogy nem is lehet. :p |
Quote:
akkor már tuti infó lecc:D |
Quote:
A sugoban az van hogy nem érdemes karavánozni, nem pedig az hogy nem lehet:))) Ezért nem mindegy:))) Amugy ha pontosan lépsz fel akkor pedig nincs nagy távolság max 2 kör:)) vagy 3:))) Ezért kérdeztem , Mondjuk ATI mondana valamit annak örülnék:)) Az amit irtam az kis példa irhattam volna 600 millka gabonát is :)))) de akár 1 milliárdot:)) Azt hogy nem lehet épiteni és nem lehet piacozni az egyértelmü, de a karaván az nem:))) illetve azt se tudtam hogy fellépéskor veszik el vagy akkor mikor a felsőbb szinten megjön a körváltás |
Quote:
azaz küldeni tudsz e??:D |
Birodalmi raktárat első perctől lehet használni?
|
Az első 3 körben nem.
|
Quote:
Tekintsétek már meg: http://hodito.hu/fhelp.php?topic=caravan.html Alulról 2. bekezdés. A másik bekezdés amit idézgettek, elavult, felejtsétek L már végre! Lehet építkezni és nincs nagy távolság. Karavánt nem próbáltam, Taszi, üdvös lenne ha megtennéd. |
A szintlépés súgóban a karavánt és az építést javítottam, hogyösszhangban legyen a többi súgóval.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sziasztok..új vagyok (illetve az 1.0-val játszottam néhány hónapot még 99-ben, dehát az mikor volt már :p), és épp a 4. csoportba való fellépés előtt állok
a kérdésem az lenne, hogy fellépéskor azok az üres területeim is elvesznek, ami a max heki alatt vannak? tudom, hogy a súgó azt írja, hogy igen, de itt a fórumon olvastam olyat, hogy megmaradnak..azért kérdezem, mert szeretnék kb 150 hekit lebontani, hogy ne egyből a tápos orik közé kerüljek.. köszi a segítséget |
Quote:
Csak az a terület veszik el lépéskor ami a max hekiszám felett van.Ha nincs üres területed akkor bonatni kell amit jónak látsz. Remélem jót mondok:) |
Quote:
|
Hornet, Fegya, köszi..igazából úgy gondoltam, hogy 450 hekivel lépek fel, aztán onnan állok neki földet szerezni..akkor ezek szerint ez csak úgy valósítható meg, ha lépés előtt elkezdek építeni 150 épületet, mert azok a földdel együtt elvesznek..ez viszont anyagilag nem túl kifizetődő :)
ha jól kalkulálok akkor Fegya módszerével járok a legjobban, mert több raktárból meg barakkból jó sok dolgot el tudok adni bontás előtt..és akkor az elején csak fosztás..köszönöm |
azért 150 épület ötös árakon számolva nem olyan hatalmas költség úgy gondolom
|
hmm, azisigaz..csak úgy bukom a sok eladható portékát, ami jól jönne az elején..nomajd meglátom
már csak azt mondjátok meg, hogy a varázsló +1% készültsége gyakorlatban mennyi előnyt jelent? hullából épülök át, szóval nincs varis tapasztalat..amolyan hadi-vari országot szeretnék (mf), de főleg varázsolnék..nem tudom, lehet, hogy a tudóssal jobban járnék? (az új faj óriás lesz amúgy..kezdőnek az való :)) |
tudóssal bőven jobban jársz.
|
Quote:
vagyis ha egy akciósorozattal elfogyott a készültséged (pl 50% alá), de az ellenfélben folyamatosan kárt akarsz okozni, akkor a nagyobb regenerálódással kb. 3-8 körönként eggyel többet tudsz ártani (egy variakció készültségcsökkentése a varázslat tipusátol és a távolságtol is függ) ennél valóban többet ad a tudós személyiség visszatérve a fellépés alatt meglévö gabonatöbbletre: azért nem mindegy, mert tapasztalat szerint körváltáskor az emberek-katonák hamarabb esznek, mint a raktárak lefölöződnek. tehát aki nem tultermel, hanem körönként fogy a gabonája (vagyis valamilyen mértékben "etet"), annak egy környi gabonafogyással többet megéri átvinni, ha közvetlenül szintlépéskor az áruk nem fogynak el a raktárkapacitás mértékéig !!! |
Bocsi, ha értetlennek látszom, de hát ez van. :D
Akkor most a jelen állás szerint, ha a raktárban elfér 10e kő, de én fellépek 50e kővel, akkor az új csopi első körváltásáig van időm, hogy elépítkezzem azt a nyersit? Mert 4-es árakon nézve is, kb 300-400millióba kerül átípülni szövimnek. Tehát lehet építkezni, már első körváltás elött is? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hm..en pedig ugy emlekeztem, hogy ha szintet lepsz, az el nem fero nyersi elveszik..de akkor rosszul tudtam :) thx en is :)
|
All times are GMT +1. The time now is 00:43. |