Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Folyton lopnak, mit tehetek? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=93)

lll 01-29-2006 15:00

Quote:

Originally Posted by Ati
Hullánál nem lopnak tekercset, mert nincs. :) A hullánál úgy kell számolni, hogy bármit csinálsz is, lopni fognak, ez része annak a fajnak. :)

nah jah énis csak hullától lopok álltalában, mert tolim nincsen sok, ezért nem tudok lopni mástól:)

Chrno 01-29-2006 16:32

Legjobb védelem tolik ellen, tarts hatalmas sereget. 5. szinten a 10K pacimat ritkán kellett tolvajok rendbetételére használnom :rolleyes:

Dragi 01-29-2006 16:43

Hát:)

Quote:

Originally Posted by MiKoR
X ről jósokmindent hallottam már, állítólag ott dúrva a terep!
Engem mindig Vbe rak nemtommiért

Azért nem is mondtam, hogy Hawai, Dizsi, napszemüveg!:D
Azért itt vannak talán a legkeményebbek de sok a kezdő is!:D
De talán ez a legjobb csopi!:cool:

MiKoR 01-29-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by Chrno
Legjobb védelem tolik ellen, tarts hatalmas sereget. 5. szinten a 10K pacimat ritkán kellett tolvajok rendbetételére használnom :rolleyes:

nem kötekedni akarok, de arra kíváncis lennék mit kezdesz, ha rádszáll 1 félelf és letekiz, vagy, ha be vagy védve akkor elviszi az embereidet...!
Ha óriásvagy akkor nemtom mticisnál, mert nemértek a tolikhoz annyira, de biztos megvan arra is az ellenszer! :)

Mona 01-29-2006 18:12

Quote:

nem kötekedni akarok, de arra kíváncis lennék mit kezdesz, ha rádszáll 1 félelf és letekiz, vagy, ha be vagy védve akkor elviszi az embereidet...!
Ha óriásvagy akkor nemtom mticisnál, mert nemértek a tolikhoz annyira, de biztos megvan arra is az ellenszer! :)

Pont ez volt a kérdésem lényege, félelf ellen mit lehet tenni, ha letekiz ?
Mert nekem halovány lila gőzöm nincs :(

MiKoR 01-29-2006 18:22

én elsősorban diplomáciát ajánlom....
ha van szövid akkor a szövivel rászállni észárolgatni ártózni pusztítani meg rengetni sztem nemérdemes, mert aládkerül.... ha midenáron eztakarod akkor már inkább sztem földet kell tőle hozni így te is messzebb kerülsz!

De mindenekelőtt, diplomácia! (legalábbis én ígyszoktam)-de csak korrektül-

puma 01-29-2006 18:24

Quote:

Originally Posted by Mona

50% alatt kell tartani a keszijét.
1 hét és könyörögni fog :D

MiKoR 01-29-2006 18:25

az ötlet jó, de nemvalószínű, hogy olyat fog lopni, akitől tartanivalója van miután letekizte!legalábbis én úgyszoktam :)

puma 01-29-2006 18:29

Quote:

az ötlet jó, de nemvalószínű, hogy olyat fog lopni, akitől tartanivalója van miután letekizte!legalábbis én úgyszoktam :)

Akkor most kit is tekizett ki a félelfünk?
Ugye nem hullát? :D
Habár.....

MiKoR 01-29-2006 18:32

hát engem még nemtekztek le cska én tekiztem le, de az emkérdezte mit cisnáljon ellenem én csak kíváncsi voltam
egyszer már lenyomták a készümet, de nem könyörögtem csak ráküldtem a szövimet a varisra:P

Mona 01-29-2006 18:35

Quote:

Originally Posted by puma
Akkor most kit is tekizett ki a félelfünk?
Ugye nem hullát? :D
Habár.....

Sajna törpét :(
De már az egész szövit kikészítette :(
Ezért is a kérdés, mert a diplomácia nem igazán segített.
Mit lehet tenni ellene?
Újraindítani az orit?
Vagy végleg törölni :(

puma 01-29-2006 18:39

Quote:

Sajna törpét :(
De már az egész szövit kikészítette :(
Ezért is a kérdés, mert a diplomácia nem igazán segített.
Mit lehet tenni ellene?
Újraindítani az orit?
Vagy végleg törölni :(

Esetleg(!) mf-ként pattanna.
Nem tudom tutira,ennek utánna kéne számolni.
Ha bejön,erősődni és utánna jöhet a revans.
Persze az mf az rátok vonatkozik.

Mona 01-29-2006 18:42

Hmmm...
Próba szerencse.
Ha ez sem segít, akkor még ott az ujraindulás ( esetleg fajváltással ).
Ha ez sem segít akkor a többi :(
Köszönöm

MiKoR 01-29-2006 18:42

milyen faokból áll a szövid? a srác MF?
nemtudom törölni semmiképp, ha nincs mit lopnia békén fog hagyni!:)
Esetleg bontsatok alá

Vektro & Kvark 01-29-2006 18:51

Na ja, kérdés az, hogy mf-e az a fél-elf. Vagy egyáltalán mit tudtok rtóla?

puma 01-29-2006 18:53

Quote:

Hmmm...
Próba szerencse.
Ha ez sem segít, akkor még ott az ujraindulás ( esetleg fajváltással ).
Ha ez sem segít akkor a többi :(
Köszönöm

Törölni semmiképpen!
Ha minden kötél szakadt,szabizz le.

bari 01-29-2006 18:54

A mészár, valóban kevés egy tolis ellen, kivéve, ha a 3 szövised tud külön is beütni, én ilyenkor a puszti híve vagyok:)
A szöviben nálam, egy törpe látja el a többieket nyersivel, + pénzzel, volt, hogy lelopták tekire, de amikor a többiek külön- külön mentek 3-3 sereggel pusztítani, akkor "kapott" a törp lehetőséget, hogy visszalopja a tekijeit :p
Ha nyersit visznek, az nem zavar, meg lehet beszélni, sőt ha kérik még a tolikat is kiteszem addig a piacra, hogy tudjanak többet vinni.
Amiért morci vagyok, az a teki és az emberlopás. Volt ori aki törölt, miután "aljas módon" (szerinte) bosszút álltam rajta:)
Természetesen ehhez SZÖVI kell:)

Mona 01-29-2006 18:55

Quote:

Originally Posted by Vektro & Kvark
Na ja, kérdés az, hogy mf-e az a fél-elf. Vagy egyáltalán mit tudtok rtóla?

Annyit tudunk hogy szöviben van, de kik? azt nem :(
Meg a gömbije van meg.
De ezen kívül nem tudunk vele semmit csinálni, mert első húzásra a tolinkat nyírta ki.
Innentől kezdve tekit lop és renget ezt rendszeresen.
Egy darabig lehet pótolni a tekiket, de ez nem megoldás.
A mi szövink ezáltal szétment, hátha mf-ként külön-külön tudunk tenni ellene.

Vektro & Kvark 01-29-2006 18:59

Mona, akkor az első lépésetek az legyen, hogy előveszitek a pontlistát és elkezditek a szabadságon levőket kivéve tolikkal végignézni kinél fértek be vayg buktok. Legjobb ilenkor szerintem szövifelmérésre küldeni a tolikat. Akinél befértek vagy buktok azok a szövijei. Ehhez mondjuk az kell, hogy csak neki legyen kapuja rátok. Vagy akikről már van infótok azt nem nézitek.

Xeper 01-29-2006 19:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Quote:

X ről jósokmindent hallottam már, állítólag ott dúrva a terep!
Engem mindig Vbe rak nemtommiért

Azért nem is mondtam, hogy Hawai, Dizsi, napszemüveg!:D
Azért itt vannak talán a legkeményebbek de sok a kezdő is!:D
De talán ez a legjobb csopi!:cool:

1 éve eléggé elkényelmesedett környék volt még.
Egy barátom most ott van, és valahogy senki nem támadja, pedig még csak nem is olyan penge az országa -tehát én nem venném olyan biztosra azt a keménységet. :confused:

Mona 01-29-2006 19:00

De a bosszantó , hogy mennyien játszanak így, és nem tud az ember mit kitalálni ellenük.
Ezért tartottam fontosnak a kérdést, bár a saját bőrömön tapasztalom, talán itt találok megoldást amit mások is használhatnak.

Vektro & Kvark 01-29-2006 19:00

Ha így összeszedtétek a szövijeit, akkor indulhat a mandula:)

Mona 01-29-2006 19:01

Köszönöm :)

bari 01-29-2006 19:07

Mindenesetre, ez a félelf nem lehet valami bátor játékos, ez abból látszik, hogy nem mer máshová menni, rátok szállt.
Az ilyen játékosok enyhén szólva nem "emberek" ... elrontják más szórakozását:(
Volt, hogy én is tekiztem, loptam, de egy két alkalom után mentem másfelé.

MiKoR 01-29-2006 19:14

Quote:

Originally Posted by bari
A mészár, valóban kevés egy tolis ellen, kivéve, ha a 3 szövised tud külön is beütni, én ilyenkor a puszti híve vagyok:)
A szöviben nálam, egy törpe látja el a többieket nyersivel, + pénzzel, volt, hogy lelopták tekire, de amikor a többiek külön- külön mentek 3-3 sereggel pusztítani, akkor "kapott" a törp lehetőséget, hogy visszalopja a tekijeit :p
Ha nyersit visznek, az nem zavar, meg lehet beszélni, sőt ha kérik még a tolikat is kiteszem addig a piacra, hogy tudjanak többet vinni.
Amiért morci vagyok, az a teki és az emberlopás. Volt ori aki törölt, miután "aljas módon" (szerinte) bosszút álltam rajta:)
Természetesen ehhez SZÖVI kell:)

Szerintem pusztítással az a baj, hogy alád kerül onnan könyebb lopni ráadásul, ha megint rá akratok enni már alattatok lesz és jelentősen nagyobb a védelme olyankor mint tudjuk

MiKoR 01-29-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by Xeper
Egy barátom most ott van, és valahogy senki nem támadja, pedig még csak nem is olyan penge az országa -tehát én nem venném olyan biztosra azt a keménységet. :confused:

hát most voltka ünnepket meg vizsgaidőszak sztem ez alapból egy nyugisabb időszak.... nálunk a fél csoport szabinvan sztem:)

MiKoR 01-29-2006 19:16

Quote:

Annyit tudunk hogy szöviben van, de kik? azt nem :(
Meg a gömbije van meg.
De ezen kívül nem tudunk vele semmit csinálni, mert első húzásra a tolinkat nyírta ki.
Innentől kezdve tekit lop és renget ezt rendszeresen.
Egy darabig lehet pótolni a tekiket, de ez nem megoldás.
A mi szövink ezáltal szétment, hátha mf-ként külön-külön tudunk tenni ellene.

ha van róla gömb az félsiker....próbáltátok készüjét lenyomni? akkor talán megtudnáátok nézni a szövijeit is, bár nemvagyok tisztába teljesen a helzettel..
Így sztem nemlehet jól segíteni, hogy csak ennyit tok, lehet, hogy cska összevissza kavarunk titeket :)mondom MSNn elérsz..

bari 01-29-2006 19:25

Quote:

Szerintem pusztítással az a baj, hogy alád kerül onnan könyebb lopni ráadásul, ha megint rá akratok enni már alattatok lesz és jelentősen nagyobb a védelme olyankor mint tudjuk

:)
Ha 3 ori megy rá alulról 3 sereggel, az ugyebár 9 sereg:)
Ezek után már nem igazán kell megint rámenni, mert min. 15 körrel lejjebb kerül, azonkívül amit 9 sereg pusztít, hát ott nem sok toli fog maradni, a puszta földön :)
Csináltam már, elhiheted ütős dolog:)
Azonkívül, mivel tudják levinni a készüt, ha a tolis renget?

MiKoR 01-29-2006 19:30

én most a konkrét helyzetre írtam aholis állítólag az egész szövit lelopta a tolvaj, naármost akinek van 9 serege (szövinek) azt nemhiszem, hogy lelopták, ill. azoknak akik rátudnak menni 3 sereggel (emberenként) nemhiszem, hogy gondotokoz, hogy lelopták őket, nemishiszem, hgoy egy olyna toli letudja őket lopni, akit aztán bevernek tekik nélkül 9 sereggel :)

Mona 01-29-2006 19:34

Igazából most semmit nem tudunk csinálni, csak szétvállt a szövi, hátha egyénileg jobban megy .

bari 01-29-2006 19:34

Ok:)
Ebben igazad van :)

MiKoR 01-29-2006 19:38

Quote:

Igazából most semmit nem tudunk csinálni, csak szétvállt a szövi, hátha egyénileg jobban megy .

szerintem ez egy rossz megoldás... én a helyedben kerítenék egy szövit akik ihúznak a szarbl, sztem ezis jobb mint a szabi!
Vagy megpróbálhatod a tanácsok valamelyikét is mint MF, de vigyázz, mert a tolisnak is vannak ám szövijei, akik lehet, hogy erősek lehet, hogy nem!
EGyébként attól, hogy "szövetség tagja" volt a státusza nembiztos, hogy van is neki ;)

Vektro & Kvark 01-29-2006 19:39

pedig megfogadhattad volna a tanácsom, Mona

MiKoR 01-29-2006 19:40

ha mindenki tanácsát megfontolta volna valszeg utolsó elyen végzi a csoportban magányosan.. ígydöntött és kész! :P

Vektro & Kvark 01-29-2006 19:42

okéka:))))

Mona 01-29-2006 19:42

Vektro én minden tanácsra nyitott vagyok.
Csak megoldást találjunk erre.

Dragi 01-30-2006 05:01

Hoho

Quote:

Originally Posted by Xeper

Azért azt megnézem hogy mit csinálsz ha összeakaszkodsz veszem azt egy 10k lovassal vagy 10k elittel én tudok ilyet az ismeretségi körömben!:D Szal azért nem annyira kényelmes:cool:

steffl 01-30-2006 13:40

Quote:

szerintem ez egy rossz megoldás... én a helyedben kerítenék egy szövit akik ihúznak a szarbl, sztem ezis jobb mint a szabi!
Vagy megpróbálhatod a tanácsok valamelyikét is mint MF, de vigyázz, mert a tolisnak is vannak ám szövijei, akik lehet, hogy erősek lehet, hogy nem!
EGyébként attól, hogy "szövetség tagja" volt a státusza nembiztos, hogy van is neki ;)

igy van de ha mf vagy a toli kevésbé tud lopni nem?, söt lehet hogy te férsz be hozzá ,mondjuk erre kicsi az esély...

Roni 01-30-2006 13:43

Quote:

Nagyon egyszerű. A varis szövidet megkéred h vigye le a készijét, a félelf szövid meg kitekizi. :D Utána már 2x is meggondolja h jó ötlet-e kitekiznie Téged :D

Arwen 01-30-2006 13:44

Ha nem vásárolod vissza a tekiket le fognak állni rólad. Elég lakás meg bánya és egy kevés mező, a szövid meg nézi a távolt és ha jönnek veszel hadügyit.

All times are GMT +1. The time now is 03:41.