![]() |
Quote:
|
Quote:
Egyszer ütközöl velük odafelemenet, megfutamítod őket... De persze asse tudják merre meneküljenek, aztán szerencsétlenek rájönnek, hogy nem is arra laknak, mire visszafordulnak, ahol megint veled találják szembe magukat... Te meg egy laza kaszabolás kíséretében átengeded őket, meneküljenek csak haza anyucihoz :D Ti le sem ültök sörözni a tábornokaitokkal? :D Hmm... Antiszociális banda :D |
egy alkalommal 3 sereget küldtem ki támadni "szinte" üres orira. 15-ször sikerült csatázni nekik.:) kicsit meglepődtem, amikor kv után megláttam az új eseményeknél...:)
|
Quote:
a nagyobbik legalább gyözött... |
Quote:
De 1 vs 1, kétszer is az nem az igazi. :) |
Quote:
|
Quote:
|
akkor 4-5 ilyen csata, és egy átlagos orinak elfogy a tábornoka. vagy akkor kineveznek mást a helyére? de viszont mostmár legtöbb esetben a biztos 1 maximm 2 sereggel megyek. legyen inkább biztos.:)
|
egy kis érdekeség:))
adott egy ország megtámadtam 2 hullámba mit ad isten láttom utközben csatába keveredtek:)) egy 3. országgal, hál istennek továbbmentek az enyémek, majd ugy zsipsz zsupsz nyertem 2x főldet majd láttom a kronikába hogy a 3. ország is beütött ugyanabba a körbe:)) és vitt főldet. kicsit érdekes:) |
Quote:
|
Quote:
neki vissza kellett fordulnia :)) a srác se értette, de örült neki. 1 sereggel ment csak. |
Quote:
|
kronikába láttam hogy beütött,
nem fordult vissza a serege. pedig nekem azt irta hogy a seregem bátor hösies önfeláldózó csatában ugyan de nem hagyták magukat és legyözték az utközben lévő ellent :D és visszaforditották. |
Quote:
|
kérdés
A seregek beütésének sorrendje, általában a sereg indításának idejétől függ.
A seregek össze ütközési sorrendje függ e a seregek idnítást idejétől, vagy teljesen random? példa : indul A országra B országból 1 sereg 100 ló C országból indul 4 sereg 4x 95 ló c1 c2 c3 c4 rnedre időben egymás után c1 találkozik először B sereggel, ( feltéve ha találékozik ) és így tovább?? |
Quote:
|
ha jól olvastam akkor azt írtátok, hogyha pl. 2 mf egyszerre támadja egymást, akkor nem találkoznak és harcolnak egymással a seregei útközben.
akkor mi értelme van annak, hogyha távolbalátásnál látom, hogy nemsokára beüt valaki, és én még elötte szembemegyek vele a saját seregemmel? ha a seregek úgysem csatáznak egymással útközben? |
ha megy feléd, és látd hogy nem tudod fogni, szembe mész.
akkor nem tudja kísérni utána a sereged |
és azért hívják szembemenetelnek, mert abban a körben mikor indítasz, még ha csak minimál ideig is, egyszerre tartotok egymás felé
|
meg ha alá is bontassz akkor ő téged felülről üt be, elüti magát tőled felfelé, te leljebb esel és a te sereged meg alulrol megy be
|
Quote:
|
tehát akkor végülis arra jó, hogy amig ő kivan támadva, akkor legalább én is megtámadom? akkor mondjuk az is lehetséges, hogy ő kitámadt rám, kevés védelme maradt otthon, és akkor akár én is foglalhatok tőle hektárt.
az is lehetséges, hogy mindketten ugyanannyi hektárt foglalunk egymástól.. földcsere :D |
Nem ütik egymást.
Ha két ország serege egymással szemben menetel nem harcolnak! Kipróbáltam.
|
Quote:
*rövid* |
Örölök, hogy örülsz
Örölök, hogy örülsz
|
All times are GMT +1. The time now is 01:03. |