![]() |
aszonyt? bocs de álathigot tanulok és le vagyok fagyva kicsit
|
Quote:
|
semmi gond
|
Quote:
|
Quote:
Ház 137 10275 17% Barakk 354 21240 44% Kovácsmûhely 0 Tanya 108 Könyvtár 0 Raktár 5 Fatelep 0 Kõbánya 0 Fémbánya 0 Agyagbánya 0 Drágakõbánya 0 Õrtorony 80 10% Kocsma 50 3000 Templom 60 9000 Kórház 0 Piac 0 Bank 6 12 körös/ 800 heki :) vaszneg rengetni fognak:) és gyújtani is. de akkor ne legyél hadi:) egy 12 körös hadiorival nem nagyon csinálsz pénzt:) kopnak a tekik és ha drága a kaja, akkor az állad is:) kevés a varid. szárazvihar után lehet fejetvakarni. ne legyél hadis gnóm, ha csak a köröket akarod letölteni. maradj tolis és tornyos nyilas. és annyi vari, hogy ne tudjon mindenki rádnyomni 1-2 rengetést és vihart:) :) de lehet nincs is igazam:):D |
most ritka kivétel, de kb. igazad van. :)
én is az oriast javaslom tamagocsizni. de szerintem jó lenne ez a hadignóm, ha szövis lennél íjj-ló felállásban kicsivel több bankkal. |
Quote:
amúgy meg nem hiszem, hogy ez a lényeg, hogy ha megkérdi milyen legyen az orija gnóm hadi mf-ként, akkor fél-elf-et akarsz belőle csinálni. azt meg be üthetik fosztásra és elviszik a gabonát nem???;) |
Quote:
toli variként nem látja hogy hogy vannak felépitkezve a környék védekező orijai??? a fél-elfet csak azért mondta hogy azzal könnyeben belát a tamagocsis orikba... |
nem arra mondtam, azt én is furcsállom, mert amit most akar az könnyebb. én arra mondtam, hogy ő azt mondta, hogy szerinte ez nem jó és legyen fél-el azért, hogy jobban belásson más orikba. csakhogy, ha itt is megkérdezheti és nem kerül semmibe minek választana csak azért fajt egy egész szintre, hogy ezt meglássa...
|
Quote:
|
Quote:
2. Fél-elffel bajos ügyködni, mert szétkapják, mint majom a zsebórát. 3. Játszhat valaki végig tanya nélkül is, bár tanyával sztem egyszerűbb, semmi értelme nincs fikáznod azt, aki 3 hasáb marhaság helyett jó tanácsokat kért |
Quote:
és ez mostanában már a sokadik amit látok... |
Quote:
Őőőő kire is gondolsz? :D Én csak 1re reagáltam, mert ott díszelget a másik topik végén. :D És azt nem hagyhattam, hogy mint valami zárszó, vagy végkonklúzió tegye ezt, hozzászólatlanul. :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:14. |