Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Ország törlése nehezítés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=911)

Kisbér 12-04-2006 15:25

[quote=Hüpike;50421]
Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 50308)
De okos vki..... Ott szo nincs ilyen rendszeres belepkedesrol.

nézd, én nem akarok vitatkozni veled, javasoltam h olvasd el. én ezt találtam benne:
Ez nem egy túl szerencsés felállás. Ha mindenképpen muszáj, akkor védővarázslatok felrakása, piacozás a maximum.

ezt is írtam piacozni + a helytartó funkciói.

Nem tudom most hogy van, de régen ugye úgy volt, hogy büntipontot kaptak az illetők, akik multiztak...
Lehetséges, hogy egy ilyen piacozás 1 büntiponti, és 10-nél egy hónapban repülsz az anarchba. Viszont ha belépsz hozzá, és ártózol, és indítasz támadást tőle, akkor az már szeritem 1ből anarch.
Szóval gondolom szemet húny felette Ati egy darabig... (illetve a multiszűrője)

Pl én megkérdeztem tőle, hogy bemehetek-e a klántársamhoz, hogy befizessek neki Angolban vip-et. Azt mondta, hogy ez belefér. - mivel máshogy nem lehet megoldani a vip-elést. És ha lehet a bankkártyám kódja fontosabb, mint a belépőm :D

Kisbér 12-04-2006 15:31

Ja, még 1 dolog...

5-6 éve kb az egyik srác a koleszból (amikor még koleszos voltam ugye) azzal szórakozott, hogy minél több orit feltörjön...
Nem kell progikra gondolni. Látott mondjuk egy olyan orit, hogy Kabeland. :)
Hmm....
Próbáljuk meg kabe/kabe hátha. Ha jó a júzernevet eltaláltad, azt már látod. Onnan meg pár default jelszóval próbálkozhatsz... Aztán vagy bejön, vagy nem...
Így minden 10. országot fel tudta törni átlagosan...
Volt olyan csoport, hogy van 50 ország kódját tudta...
És éjszakánként átnyomott egy kevés pénzt, vagy ha gnóm volt, akkor 1 körösen feltette a kulcsot, lelopta, aztán visszarakta, gömbözött magának, stb, stb...
De akár bármikor törölhette is volna őket...
Ami talán nagyobb szívás az ori tulajának.

Főleg, ha több éves oriról van szó...

Én támogatom a mail-címes kódvisszaírást...!

Justice 12-04-2006 16:17

Sziasztok
Nekem csak egy kérdésem lenne,akik nyiltan elismerik hogy belépkednek mások orijába azok mit keresnek még a csoportjaikban?Az anarchba nincs már hely?
Olvastam a szabálykönyvet és abszolut nem tesz emlitést hogy bármiért is belehet lépni más orijába.......
Ez csak 1 vélemény....
Köszi ha elolvasátok...

porika 12-05-2006 09:48

én kicsit más okot mondanék a törlés nehezítésére illetve 1-2 kör elhalasztására. többször előfordult és rettentően idegesít a dolog, hogy ütésváltás közben vagyunk és mielött becsapódok azelött törli magát. tehát ha megnyomja a törlés gombot, akkor még 1-2 körig maradjon "életbe" az orija, hogy a már elindított támadások befejeződjenek. Nem az extrém dolgokra gondolok, hogy 688 körről indít egy támadást, hogy ne tudjon törölni. Csak 1-2 körről lenne szó.
Más. Mi is beleszaladtunk egy ilyen baráti országfeltörésbe. A seregeink 17 körre küldték támadni, majd utánna rögtön jöttek a támadó seregek, tehát tudták mit csinálnak. Úgy védekezünk ellene, hogy időnként jelszót váltunk. Mondjuk jó lenne ha lenne lehetőség bejelentkező nevet is változtatni.

Ha nehezítünk a törlésen inkább az első lenne szerintem a legjobb ok.

Synkel 12-05-2006 13:26

Quote:

Originally Posted by porika (Post 50752)
én kicsit más okot mondanék a törlés nehezítésére illetve 1-2 kör elhalasztására. többször előfordult és rettentően idegesít a dolog, hogy ütésváltás közben vagyunk és mielött becsapódok azelött törli magát. tehát ha megnyomja a törlés gombot, akkor még 1-2 körig maradjon "életbe" az orija, hogy a már elindított támadások befejeződjenek. Nem az extrém dolgokra gondolok, hogy 688 körről indít egy támadást, hogy ne tudjon törölni. Csak 1-2 körről lenne szó.
Más. Mi is beleszaladtunk egy ilyen baráti országfeltörésbe. A seregeink 17 körre küldték támadni, majd utánna rögtön jöttek a támadó seregek, tehát tudták mit csinálnak. Úgy védekezünk ellene, hogy időnként jelszót váltunk. Mondjuk jó lenne ha lenne lehetőség bejelentkező nevet is változtatni.

Ha nehezítünk a törlésen inkább az első lenne szerintem a legjobb ok.

A loginváltás is megoldás lenne bizonyos esetekre, de az általam felvetett problémát tuti nem orvosolja. Elvégre én adtam neki engedélyt a belépéshez.
Most elég ha beírja az emilcímet, ha megvalósilna egy ilyen nehezítés, akkor fel kéne törje azt is, hogy az oda érkező kódot bemásolhassa...

porika 12-05-2006 14:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 50879)
A loginváltás is megoldás lenne bizonyos esetekre, de az általam felvetett problémát tuti nem orvosolja. Elvégre én adtam neki engedélyt a belépéshez.
Most elég ha beírja az emilcímet, ha megvalósilna egy ilyen nehezítés, akkor fel kéne törje azt is, hogy az oda érkező kódot bemásolhassa...

nem értek egyet olyan szabálymódosítással, amit a játékos szabálytalansága idézett elő. teljes biztonság nincs, csak csökkenteni lehet a kockázatot. ha máshonnan közelítjük meg akkor szerintem lehet elérni valamit.

Nightmare 12-21-2006 16:31

Neked igazad van. Most erre mit lehet mondani??

TDK 12-21-2006 17:27

Be lehetne vezetni a biztonság növelésére egy régi események szerü menüpontot, ahol az van logolva, mikor léptek ki-be az oriba, esetleg még a hibás probálkozásokat is.
igy legalább azok nagyobb biztonságban lennének akiknek az oriját NEM belépöátadás utján törik fel. Pl. ha látja, hogy valaki belépett mikor arra se járt, vagy valaki probálkozott nála tucatszor hibás jelszoval.

mondjuk ebben bennevan az a veszély, hogyha egyszer bejutottak az oriba, akkor tisztában lesznek a belépési szokásaiddal is.

csukja 01-20-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 34980)
Es vannak olyanok akiknek a usernev a kodjuk, es vannak olyanok akik leirjak papirra a kodjukat, es vannak olyanok akik elmondjak mindenkinek. User error ellen tenni nem lehet, ezt te is tudod.

Nekem egyaltalan nem okozna gondot, de nem errol van szo. Ellenervnek pl ott van, amit Ati irt, elgepelted az emailod, akkor most ne torolhess?
(egy hetig)

Es a bokkeno epp itt van. Ha fontos neked az orid, vedd a faradtsagot hogy regelj egy darab barmilyen emailt, amit nem mondasz meg senkinek, arra rakod osszes orid. Innentol vedve vagy.

(Ez szol csunyabogarnak is). Msnes emailra rakni az orit meg egyenesen felelotlenseg :P

Szoval, osszefoglalva: Ha egy csepp biztonsagerzeted is van, ez a konnyites csak felesleges plusszmunka szamodra. Ezenkivul elgepeleskor gond van.
Ha meg nincs biztonsagerzeted, ez ugysem fog segiteni.

Szerintem.

amúgy tudom hogy ez a téma elején van írva de hozzátenném hogy ha nem vezetjük be ezt a módosítást akkor is gond van ha elgépelted az e-mail és nem emlékszel hogy mit gépeltél el benne szóval Ati-nak ez az érve el van vetve!:D

Cece 01-20-2007 11:09

Nos... szerintem :D Most egy kicsit kekeckedni fogok :p
Először is Atihoz szólok, szerintem neked sem az a problémád, hogy az emlegetett megoldással nehezítenék a "többi játékos" munkáját is, hanem inkább olyan... hogy is mondjam, azt a politikát folytatod, miszerint 1játékos csak a saját orijával foglalkozzon és ne a klán/szövetség más tagjának(tagjainak) orijával(orijaival) is. Azért nem támogatod az 5letet, mert mindig vannak olyanok, akik hajlamosak hazavágni mások szórakozását, csak mert teszem azt megsértődtek és ez álltal a Te nézeteid igazolódnak be. Ha bekerülne ez a kis biztonsági óvintézkedés, akkor kicsit bátrabban vagdalóznának az emberkék a jelszavaikkal és ezt természetesen ez a Te Hódítófilozófiáddal ellentétbe kerülne :)
A jelen állás szerint + azért ott van mindenkiben az, mi van ha kiszúrnak velem és ugrik x év munkája? -ami mondanom sem kell téged igazol.

Én ebben a témában tartózkodom :) Semmi esetre sem adnám ki az adataimat, inkább adok telszámot meg minden elérhetőséget ami csak kell, illetve inkább kelek minden éjjel minden körváltásra (ha egy szöviben kihasználtságot érzek a dologban "minek tönöm magam, ha megteszi más" alapon, akkor onnan tipli. Volt már rá példa. ).
Az viszont, hogy kiadják egymásnak a belépőkodo növeli a szövetségi morált, összetartást,bizalmat ami erősíti a közösséget :)

Nah kb ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz. Ha tévednék a fent felsoroltakkal kapcsolatban, nyugodtan vágjátok a fejemhez... nem fogok megsértődni :)
Köszönöm.

Viz 01-20-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67317)
amúgy tudom hogy ez a téma elején van írva de hozzátenném hogy ha nem vezetjük be ezt a módosítást akkor is gond van ha elgépelted az e-mail és nem emlékszel hogy mit gépeltél el benne szóval Ati-nak ez az érve el van vetve!:D

Ha elgépelted a mailed azonosítani se tudsz és törölnek, erre se gondoltál mmég?:)

csukja 01-20-2007 13:19

akkor is csak 1 héten belül törlődik és ha tudná mit rontott el az e-mail címbe akkor is tudná törölni az azonosítás előtt de ha nem ........:cool:

Viz 01-20-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67400)
akkor is csak 1 héten belül törlődik és ha tudná mit rontott el az e-mail címbe akkor is tudná törölni az azonosítás előtt de ha nem ........:cool:

1 hónap az email változtatás...:D

csukja 01-20-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67425)
1 hónap az email változtatás...:D

azt én is tom de 1 héten belül valaki nem lép be az orijába akkor automatikusan törlődik az ori bocsi víz de most te buktad be!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Burning 01-20-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67466)
azt én is tom de 1 héten belül valaki nem lép be az orijába akkor automatikusan törlődik az ori bocsi víz de most te buktad be!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

ha gyors csopiban van;)

csukja 01-20-2007 14:56

abba de ez végképp nem ide tartozik

Viz 01-20-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67469)
abba de ez végképp nem ide tartozik

Aha, de ez végképp is ide tartozik, gyorscsopiban 5 nap amúgy ez:D
Szóval ne örülj magadnak:)

Valezius 01-20-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67527)
Aha, de ez végképp is ide tartozik, gyorscsopiban 5 nap amúgy ez:D
Szóval ne örülj magadnak:)

valakinek 5nap az egyhét, főleg iskolaidőben :D

Viz 01-20-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 67560)

Ez tetszik:)
Hozzáteszem 12 éves az arc ezért még lehet van is benne vmi:D

csukja 01-20-2007 20:59

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 67560)

hát cumi a súgóból idézem (kivételesen utána olvastam a dolognak!):

Mi történik, ha nem azonosítom időben az országot?
A 72. óra letelte után, ha az ország még nincsen azonosítva, nem fejlődik tovább. Ha az országot 1 hétig nem azonosítod, akkor azt automatikusan töröljük, és ha játszani szeretnél, akkor új országot kell regisztrálnod. Ebben az esetben nyugodtan használhatod azokat az adatokat, amiket előző országodkor megadtál. A törölt ország visszaállítására nincsen lehetőség.

ebböl kiemelném az "1 hetet" és lezártam :D :D :cool: :cool: ;) ;) :rolleyes: :rolleyes:

Viz 01-20-2007 21:58

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67466)

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67607)
hát cumi a súgóból idézem (kivételesen utána olvastam a dolognak!):

Mi történik, ha nem azonosítom időben az országot?
A 72. óra letelte után, ha az ország még nincsen azonosítva, nem fejlődik tovább. Ha az országot 1 hétig nem azonosítod, akkor azt automatikusan töröljük, és ha játszani szeretnél, akkor új országot kell regisztrálnod. Ebben az esetben nyugodtan használhatod azokat az adatokat, amiket előző országodkor megadtál. A törölt ország visszaállítására nincsen lehetőség.

ebböl kiemelném az "1 hetet" és lezártam

Kell még valamit hozzáfűzzek?:)
Belép és nem azonosít, nos, az elég más dolog:)

csukja 01-21-2007 06:52

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67630)
Kell még valamit hozzáfűzzek?:)
Belép és nem azonosít, nos, az elég más dolog:)

hát nem mert ha valaki elrontja az e-mailjét és nem kapja meg az azonosítót akkor nem tud azonosítani ezért törlődik 1 hét alatt!:D :D :D

Synkel 01-21-2007 10:01

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67709)
hát nem mert ha valaki elrontja az e-mailjét és nem kapja meg az azonosítót akkor nem tud azonosítani ezért törlődik 1 hét alatt!:D :D :D

Ez így igaz. Ha elgépeled az emilt, az ori létezik, de az életbe nem fogod azonosítani, azaz törlődik 1 hét múlva.

Viz 01-21-2007 10:14

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 67741)
Ez így igaz. Ha elgépeled az emilt, az ori létezik, de az életbe nem fogod azonosítani, azaz törlődik 1 hét múlva.

olvasd el megint a dolgot.
Először arról beszél hogy ha nem lépsz be az oridba, 1 hét alatt törlődik.
Másodszor meg beidézi s úgóból, hogy akár belépsz akár nem 1 hét alatt törlődik ha nem azonosítod. Na most ez ugyanaz szerinted?

csukja 01-21-2007 10:25

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67750)
olvasd el megint a dolgot.
Először arról beszél hogy ha nem lépsz be az oridba, 1 hét alatt törlődik.
Másodszor meg beidézi s úgóból, hogy akár belépsz akár nem 1 hét alatt törlődik ha nem azonosítod. Na most ez ugyanaz szerinted?

emlékszel amikor az először beleszoltam a témába és bemásoltam ati szövegét és azt mondtam hogy nem jó az érve! nem írom le mégegyszer és akkor mondtad hogy ha elgépelted a e-mailod se törölni se azonosítani nem tudsz na én erre mondtam hogy 1 hét alatt törlődik az ori ha nem azonosítod de ezt nem írtam oda gondoltam ez egyértelmű!:p

Viz 01-21-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67752)
emlékszel amikor az először beleszoltam a témába és bemásoltam ati szövegét és azt mondtam hogy nem jó az érve! nem írom le mégegyszer és akkor mondtad hogy ha elgépelted a e-mailod se törölni se azonosítani nem tudsz na én erre mondtam hogy 1 hét alatt törlődik az ori ha nem azonosítod de ezt nem írtam oda gondoltam ez egyértelmű!:p

ez két külön dolog, akkor egybe írd le.

csukja 01-21-2007 11:11

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67755)
ez két külön dolog, akkor egybe írd le.

akkor legközelebb leírom hogy mire írtam jó de azért gondoltam hogy egyértelmű mert előttearról volt szó és én is ahoz írtam.:D :D ;) ;)

Viz 01-21-2007 11:16

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67768)
akkor legközelebb leírom hogy mire írtam jó de azért gondoltam hogy egyértelmű mert előttearról volt szó és én is ahoz írtam.:D :D ;) ;)

jó, így hogy megmagyaráztad már visszaolvasva értem mire írtad.

Pajki 01-24-2007 06:53

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 34978)
nem kell megmondani... MSN-en biztosan tartják a klántagok a kapcsolatot. lefogadom, hogy 1 csomó játékosnak arra a címére vannak regelve orik, amire az MSN is van...

ez bíz így igaz

Ati 01-26-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 35019)
Ha elgépelted az emiled, nem fogod tudni törölni semikorse, hacsak véletlen el nem találod, melyik betűt ütötted félre... Azaz elgépelt emilről regelve nem tudod megejteni a 24 órás azonosítást, és egy hét múlva magától törlődik az ori...

Adatvédelmi okból játékon belül egyetlen alkalommal van megmutatva az e-mail cím, amin az ország van: a 24 órás azonosításkor. Akkor láthatod, ha elgépelted, és pontosan tudod milyen címet kell beírni a törléshez, hogy aztán a jó címmel új országot indíthass.

Ati 01-26-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 50280)
a szövik átlépkedhetnek egymáshoz piacolni + a helytartó funkcióit ellátni a szabályok szeritn

Erre azt akartam mondani, hogy "Maradjunk annyiban, hogy ezért még nem került senki anarchba", de ez nagyon nem igaz, mert iszonyat sokan kerültek emiatt anrchba már... No nem azért, mert feltették a szövinek a védelem varit, hanem mert ha már ott volt, és a szövi úgyis jobb varis, akkor csinált pár gömböt, elvégre a szövi is biztosan megtenné, ha épp ott lenne. Igen, de nincs ott, úgyhogy az ilyenért szépen repülnek az országok anarchba, hiszen nem egy, hanem több országot irányítasz. A szövid pedig majd csak néz, hogy dehát ő nem is csinált semmit. Ő nem is, helyette csinált más.

Ati 01-26-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by porika (Post 50752)

Ez megint nonszensz, ha valaki nem akar többet játszani, akkor had törölje már magát akkor, amikor akarja, nem akkor, amikor már mégjobban szétszedték...

Ati 01-26-2007 20:10

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 57920)
Be lehetne vezetni a biztonság növelésére egy régi események szerü menüpontot, ahol az van logolva, mikor léptek ki-be az oriba, esetleg még a hibás probálkozásokat is.
igy legalább azok nagyobb biztonságban lennének akiknek az oriját NEM belépöátadás utján törik fel. Pl. ha látja, hogy valaki belépett mikor arra se járt, vagy valaki probálkozott nála tucatszor hibás jelszoval.

mondjuk ebben bennevan az a veszély, hogyha egyszer bejutottak az oriba, akkor tisztában lesznek a belépési szokásaiddal is.

Ilyen biztonsági lehetőségek vannak a Hódítóban.

Ati 01-26-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 67317)

Lásd előző beírásaim egyike. :) Úgyhogy ez nincs elvetve. :)

Ati 01-26-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 67330)
Először is Atihoz szólok, szerintem neked sem az a problémád, hogy az emlegetett megoldással nehezítenék a "többi játékos" munkáját is, hanem inkább olyan... hogy is mondjam, azt a politikát folytatod, miszerint 1játékos csak a saját orijával foglalkozzon és ne a klán/szövetség más tagjának(tagjainak) orijával(orijaival) is. Azért nem támogatod az 5letet, mert mindig vannak olyanok, akik hajlamosak hazavágni mások szórakozását, csak mert teszem azt megsértődtek és ez álltal a Te nézeteid igazolódnak be. Ha bekerülne ez a kis biztonsági óvintézkedés, akkor kicsit bátrabban vagdalóznának az emberkék a jelszavaikkal és ezt természetesen ez a Te Hódítófilozófiáddal ellentétbe kerülne :)

Nem ez az én bajom ezzel.

Az én bajom az, hogy minden normális törvény megköveteli, hogy ha valaki le szeretne valahonnan iratkozni, akkor azt a lehető legegyszerűbb módon megtehesse. Például körlevelekben a levélben elhelyezni a leiratkozás módját, stb. (Más kérdés, hogy Magyarországon is egyre gyakoribb, hogy legálisan működő cégek a törvényeket nagyívben lesza... szóval kikerülik. ;))

Ezért ha valaki ki szeretne lépni a Hódítóból, minden ehhez szükséges adatot ismerve, ezzel bizonyítva, hogy nem más nevében szórakozik, és ezt nem hagyom, vagy a szükségesnél jobban megnehezítem, akkor ezzel már valamelyest a törvényi határokat súrolom, ami nyilván nem cél.

Cece 01-26-2007 20:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 69527)
Nem ez az én bajom ezzel.

Az én bajom az, hogy minden normális törvény megköveteli, hogy ha valaki le szeretne valahonnan iratkozni, akkor azt a lehető legegyszerűbb módon megtehesse. Például körlevelekben a levélben elhelyezni a leiratkozás módját, stb. (Más kérdés, hogy Magyarországon is egyre gyakoribb, hogy legálisan működő cégek a törvényeket nagyívben lesza... szóval kikerülik. ;))

Nem csak Magyarországon. Ez mindenhol így van, csak van ahol többet másutt pedig kevesebbet beszélnek róla.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 69527)
Ezért ha valaki ki szeretne lépni a Hódítóból, minden ehhez szükséges adatot ismerve, ezzel bizonyítva, hogy nem más nevében szórakozik, és ezt nem hagyom, vagy a szükségesnél jobban megnehezítem, akkor ezzel már valamelyest a törvényi határokat súrolom, ami nyilván nem cél.

Ha csak súrolod az még nem baj :)
De természetesen értve és elfogadva a dolog :)

Atiii 01-31-2007 08:05

Joban átgondolva nem csak törléssel lehet elrontani valaki játékát-,
pl. lefokoz mindent aztán lebont közbe küld pár szép szavakkal megáldott zöldet esetleg még a fórumra is bevág egy necces hozzászólást és végűl a szövifórumon is anyázik egyett az illető aki nem tudott törölni,mert várni kell xx időt.
Szóval fölösleges nehezíteni egy idegen dolgát aki törölni akar!
Több módja van ,hogy tönkretegyünk egy orit.

Kisbér 01-31-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 69520)
Erre azt akartam mondani, hogy "Maradjunk annyiban, hogy ezért még nem került senki anarchba", de ez nagyon nem igaz, mert iszonyat sokan kerültek emiatt anrchba már... No nem azért, mert feltették a szövinek a védelem varit, hanem mert ha már ott volt, és a szövi úgyis jobb varis, akkor csinált pár gömböt, elvégre a szövi is biztosan megtenné, ha épp ott lenne. Igen, de nincs ott, úgyhogy az ilyenért szépen repülnek az országok anarchba, hiszen nem egy, hanem több országot irányítasz. A szövid pedig majd csak néz, hogy dehát ő nem is csinált semmit. Ő nem is, helyette csinált más.

Ez egy kicsit off, de Ati kezdte :D

Azért, mert bemegyek a szövim orijába, és felteszem a védelem varázslatot miért nem kapok anarcht?!
Nem egyszer fordult már elő, hogy támadtam valakit, tudtam, hogy nincs a gépénél, és mégis bevásároltak neki íjászt a szövik, vagy bontottak épületet... Ez úgy gondolom elfogadhatatlan! A védelem varázslat ugyanaz...

Mivel soha nem jelentettem fel senkit, és nem is fogok ezután sem (én úgy gondolom ezeket a dolgokat magára a játékos lelkiismeretére bízom) így ezeket az embereket sem jelentettem fel... De ettől függetlenül gusztustalannak tartom...
Ma éjjel is kaptam egy telefont a szövimtől, hogy gyújtogattak nálam... Felkeltem, gép bekapcsol, házak épít, és visszafeküdtem...

Vagy mondjuk látom, hogy visszajött neki 5 millió fa, akkor se léphessek már be hozzá, és pakoljam a piacra bünti nélkül!!!

Az egyetlen dolog, amit csináhatna a szövim, az a szabadság gomb megnyomása, illetve angol játékban a vip-elés használata. Semmi más!

bocs az offért...

Ati 01-31-2007 09:44

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 70386)
Joban átgondolva nem csak törléssel lehet elrontani valaki játékát-,
pl. lefokoz mindent aztán lebont közbe küld pár szép szavakkal megáldott zöldet esetleg még a fórumra is bevág egy necces hozzászólást és végűl a szövifórumon is anyázik egyett az illető aki nem tudott törölni,mert várni kell xx időt.
Szóval fölösleges nehezíteni egy idegen dolgát aki törölni akar!
Több módja van ,hogy tönkretegyünk egy orit.

Ismét egy lényeges kérdés, valóban. Nem engedjük neki, hog ytörölje az országot. Oké, cserébe elad mindent olcsón, ott marad üresen az ország, esetleg beszól a fórumra pár érdekes mondatot.

De nem törölt.

Ez mennyivel jobb? Ez valójában rosszabb, mert az üres ország miatt a környezet jogtalan előnyhöz jut.

Synkel 01-31-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 70424)
Ismét egy lényeges kérdés, valóban. Nem engedjük neki, hog ytörölje az országot. Oké, cserébe elad mindent olcsón, ott marad üresen az ország, esetleg beszól a fórumra pár érdekes mondatot.

De nem törölt.

Ez mennyivel jobb? Ez valójában rosszabb, mert az üres ország miatt a környezet jogtalan előnyhöz jut.

Ami konkrétan felvetette bennem az ötletet az egy A-s ori volt. A-ban nem tudnak olyan kárt tenni egy oriban ami visszavonhatatlan lenne, kivéve a törlést.
Ha elbont mindent, mi történik? Pár körig nem fog támadni, termelni, akármit csinálni- a termelés is csak a törpiket teszi tönkre ha bontják a bányáikat. Kövi körben elkezd épülni minden ha 20 sereg megy rá, leverik a morálját, de a helyén marad.
Ha nekünk akkor csak ennyi történik lehet nem izgatna ennyire a dolog.

És lentebb se lehet egy orit törlés nélkül véglegesen tönkretenni. Ha más nem, újrázik a tulaj, de megmaradt az országa amibe nem kevés időt, és pénzt ölt míg lefordította esetleg nem is egyszer...

All times are GMT +1. The time now is 06:16.