![]() |
[quote=Hüpike;50421]
Quote:
Lehetséges, hogy egy ilyen piacozás 1 büntiponti, és 10-nél egy hónapban repülsz az anarchba. Viszont ha belépsz hozzá, és ártózol, és indítasz támadást tőle, akkor az már szeritem 1ből anarch. Szóval gondolom szemet húny felette Ati egy darabig... (illetve a multiszűrője) Pl én megkérdeztem tőle, hogy bemehetek-e a klántársamhoz, hogy befizessek neki Angolban vip-et. Azt mondta, hogy ez belefér. - mivel máshogy nem lehet megoldani a vip-elést. És ha lehet a bankkártyám kódja fontosabb, mint a belépőm :D |
Ja, még 1 dolog...
5-6 éve kb az egyik srác a koleszból (amikor még koleszos voltam ugye) azzal szórakozott, hogy minél több orit feltörjön... Nem kell progikra gondolni. Látott mondjuk egy olyan orit, hogy Kabeland. :) Hmm.... Próbáljuk meg kabe/kabe hátha. Ha jó a júzernevet eltaláltad, azt már látod. Onnan meg pár default jelszóval próbálkozhatsz... Aztán vagy bejön, vagy nem... Így minden 10. országot fel tudta törni átlagosan... Volt olyan csoport, hogy van 50 ország kódját tudta... És éjszakánként átnyomott egy kevés pénzt, vagy ha gnóm volt, akkor 1 körösen feltette a kulcsot, lelopta, aztán visszarakta, gömbözött magának, stb, stb... De akár bármikor törölhette is volna őket... Ami talán nagyobb szívás az ori tulajának. Főleg, ha több éves oriról van szó... Én támogatom a mail-címes kódvisszaírást...! |
Sziasztok
Nekem csak egy kérdésem lenne,akik nyiltan elismerik hogy belépkednek mások orijába azok mit keresnek még a csoportjaikban?Az anarchba nincs már hely? Olvastam a szabálykönyvet és abszolut nem tesz emlitést hogy bármiért is belehet lépni más orijába....... Ez csak 1 vélemény.... Köszi ha elolvasátok... |
én kicsit más okot mondanék a törlés nehezítésére illetve 1-2 kör elhalasztására. többször előfordult és rettentően idegesít a dolog, hogy ütésváltás közben vagyunk és mielött becsapódok azelött törli magát. tehát ha megnyomja a törlés gombot, akkor még 1-2 körig maradjon "életbe" az orija, hogy a már elindított támadások befejeződjenek. Nem az extrém dolgokra gondolok, hogy 688 körről indít egy támadást, hogy ne tudjon törölni. Csak 1-2 körről lenne szó.
Más. Mi is beleszaladtunk egy ilyen baráti országfeltörésbe. A seregeink 17 körre küldték támadni, majd utánna rögtön jöttek a támadó seregek, tehát tudták mit csinálnak. Úgy védekezünk ellene, hogy időnként jelszót váltunk. Mondjuk jó lenne ha lenne lehetőség bejelentkező nevet is változtatni. Ha nehezítünk a törlésen inkább az első lenne szerintem a legjobb ok. |
Quote:
A loginváltás is megoldás lenne bizonyos esetekre, de az általam felvetett problémát tuti nem orvosolja. Elvégre én adtam neki engedélyt a belépéshez. Most elég ha beírja az emilcímet, ha megvalósilna egy ilyen nehezítés, akkor fel kéne törje azt is, hogy az oda érkező kódot bemásolhassa... |
Quote:
|
Neked igazad van. Most erre mit lehet mondani??
|
Be lehetne vezetni a biztonság növelésére egy régi események szerü menüpontot, ahol az van logolva, mikor léptek ki-be az oriba, esetleg még a hibás probálkozásokat is.
igy legalább azok nagyobb biztonságban lennének akiknek az oriját NEM belépöátadás utján törik fel. Pl. ha látja, hogy valaki belépett mikor arra se járt, vagy valaki probálkozott nála tucatszor hibás jelszoval. mondjuk ebben bennevan az a veszély, hogyha egyszer bejutottak az oriba, akkor tisztában lesznek a belépési szokásaiddal is. |
Quote:
|
Nos... szerintem :D Most egy kicsit kekeckedni fogok :p
Először is Atihoz szólok, szerintem neked sem az a problémád, hogy az emlegetett megoldással nehezítenék a "többi játékos" munkáját is, hanem inkább olyan... hogy is mondjam, azt a politikát folytatod, miszerint 1játékos csak a saját orijával foglalkozzon és ne a klán/szövetség más tagjának(tagjainak) orijával(orijaival) is. Azért nem támogatod az 5letet, mert mindig vannak olyanok, akik hajlamosak hazavágni mások szórakozását, csak mert teszem azt megsértődtek és ez álltal a Te nézeteid igazolódnak be. Ha bekerülne ez a kis biztonsági óvintézkedés, akkor kicsit bátrabban vagdalóznának az emberkék a jelszavaikkal és ezt természetesen ez a Te Hódítófilozófiáddal ellentétbe kerülne :) A jelen állás szerint + azért ott van mindenkiben az, mi van ha kiszúrnak velem és ugrik x év munkája? -ami mondanom sem kell téged igazol. Én ebben a témában tartózkodom :) Semmi esetre sem adnám ki az adataimat, inkább adok telszámot meg minden elérhetőséget ami csak kell, illetve inkább kelek minden éjjel minden körváltásra (ha egy szöviben kihasználtságot érzek a dologban "minek tönöm magam, ha megteszi más" alapon, akkor onnan tipli. Volt már rá példa. ). Az viszont, hogy kiadják egymásnak a belépőkodo növeli a szövetségi morált, összetartást,bizalmat ami erősíti a közösséget :) Nah kb ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz. Ha tévednék a fent felsoroltakkal kapcsolatban, nyugodtan vágjátok a fejemhez... nem fogok megsértődni :) Köszönöm. |
Quote:
|
akkor is csak 1 héten belül törlődik és ha tudná mit rontott el az e-mail címbe akkor is tudná törölni az azonosítás előtt de ha nem ........:cool:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
abba de ez végképp nem ide tartozik
|
Quote:
Szóval ne örülj magadnak:) |
Quote:
|
Quote:
Hozzáteszem 12 éves az arc ezért még lehet van is benne vmi:D |
Quote:
Mi történik, ha nem azonosítom időben az országot? A 72. óra letelte után, ha az ország még nincsen azonosítva, nem fejlődik tovább. Ha az országot 1 hétig nem azonosítod, akkor azt automatikusan töröljük, és ha játszani szeretnél, akkor új országot kell regisztrálnod. Ebben az esetben nyugodtan használhatod azokat az adatokat, amiket előző országodkor megadtál. A törölt ország visszaállítására nincsen lehetőség. ebböl kiemelném az "1 hetet" és lezártam :D :D :cool: :cool: ;) ;) :rolleyes: :rolleyes: |
Quote:
Quote:
Belép és nem azonosít, nos, az elég más dolog:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Először arról beszél hogy ha nem lépsz be az oridba, 1 hét alatt törlődik. Másodszor meg beidézi s úgóból, hogy akár belépsz akár nem 1 hét alatt törlődik ha nem azonosítod. Na most ez ugyanaz szerinted? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az én bajom az, hogy minden normális törvény megköveteli, hogy ha valaki le szeretne valahonnan iratkozni, akkor azt a lehető legegyszerűbb módon megtehesse. Például körlevelekben a levélben elhelyezni a leiratkozás módját, stb. (Más kérdés, hogy Magyarországon is egyre gyakoribb, hogy legálisan működő cégek a törvényeket nagyívben lesza... szóval kikerülik. ;)) Ezért ha valaki ki szeretne lépni a Hódítóból, minden ehhez szükséges adatot ismerve, ezzel bizonyítva, hogy nem más nevében szórakozik, és ezt nem hagyom, vagy a szükségesnél jobban megnehezítem, akkor ezzel már valamelyest a törvényi határokat súrolom, ami nyilván nem cél. |
Quote:
Quote:
De természetesen értve és elfogadva a dolog :) |
Joban átgondolva nem csak törléssel lehet elrontani valaki játékát-,
pl. lefokoz mindent aztán lebont közbe küld pár szép szavakkal megáldott zöldet esetleg még a fórumra is bevág egy necces hozzászólást és végűl a szövifórumon is anyázik egyett az illető aki nem tudott törölni,mert várni kell xx időt. Szóval fölösleges nehezíteni egy idegen dolgát aki törölni akar! Több módja van ,hogy tönkretegyünk egy orit. |
Quote:
Azért, mert bemegyek a szövim orijába, és felteszem a védelem varázslatot miért nem kapok anarcht?! Nem egyszer fordult már elő, hogy támadtam valakit, tudtam, hogy nincs a gépénél, és mégis bevásároltak neki íjászt a szövik, vagy bontottak épületet... Ez úgy gondolom elfogadhatatlan! A védelem varázslat ugyanaz... Mivel soha nem jelentettem fel senkit, és nem is fogok ezután sem (én úgy gondolom ezeket a dolgokat magára a játékos lelkiismeretére bízom) így ezeket az embereket sem jelentettem fel... De ettől függetlenül gusztustalannak tartom... Ma éjjel is kaptam egy telefont a szövimtől, hogy gyújtogattak nálam... Felkeltem, gép bekapcsol, házak épít, és visszafeküdtem... Vagy mondjuk látom, hogy visszajött neki 5 millió fa, akkor se léphessek már be hozzá, és pakoljam a piacra bünti nélkül!!! Az egyetlen dolog, amit csináhatna a szövim, az a szabadság gomb megnyomása, illetve angol játékban a vip-elés használata. Semmi más! bocs az offért... |
Quote:
De nem törölt. Ez mennyivel jobb? Ez valójában rosszabb, mert az üres ország miatt a környezet jogtalan előnyhöz jut. |
Quote:
Ami konkrétan felvetette bennem az ötletet az egy A-s ori volt. A-ban nem tudnak olyan kárt tenni egy oriban ami visszavonhatatlan lenne, kivéve a törlést. Ha elbont mindent, mi történik? Pár körig nem fog támadni, termelni, akármit csinálni- a termelés is csak a törpiket teszi tönkre ha bontják a bányáikat. Kövi körben elkezd épülni minden ha 20 sereg megy rá, leverik a morálját, de a helyén marad. Ha nekünk akkor csak ennyi történik lehet nem izgatna ennyire a dolog. És lentebb se lehet egy orit törlés nélkül véglegesen tönkretenni. Ha más nem, újrázik a tulaj, de megmaradt az országa amibe nem kevés időt, és pénzt ölt míg lefordította esetleg nem is egyszer... |
All times are GMT +1. The time now is 06:16. |