![]() |
Quote:
Még a végén belepirulok:rolleyes: Ja és köszi az infót;) |
Quote:
Hmmm:) Ati én nem tom. de a rózsaszinről mindig az a bizonyos csipkés ruhadarab jut eszembe:) Olyan rózsaszin lessz? |
Quote:
|
Quote:
Maradok a zöldnél mert Békésné rájön, hogy nemis fórumozok hanem nosztalgiázom:p |
Sziasztok! Készen van a szép új rózsaszín fórum is, használjátok egészséggel! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
half, pontosan ott tudod beállítani. igen, időrendben. próbáld csak ki:)
|
király ez a rózsaszín, grat:D
|
tényleg jó, de talán még mindig a default a legjobb:) szorosan mögötte van a rózsaszín;)
|
Jézus!:eek: ez a rózsaszin téma elég rémálom:) maradok Goldynál:p
|
Hééé, a rózsaszínről vagy jót vagy semmit! :cool:
|
Quote:
ez a rózsaszínű téma nagyon király;) ennél jobb témát még sohasem láttam!! |
Goldy néne ződje egyre jobban teccik:)
már nem ojjan szemem bántó :D |
ja, akkor csak szokni kell?:P
|
Sziasztok! Készen van az új kék fórum is. Ezt is ajánlom figyelmetekbe és használatotokba! :D
|
Quote:
Nah Roni ez a téma már tényleg tetszik:) csinállj még sokat minden színt:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tudom h nem a te reszortod:) de lehessen már a szmájlikat teljesen kikapcsolni.. nnaaa.. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
úgyis megesz az unalom, mert hazaszegez a betegség :( |
Quote:
Jobbulást! :) |
Quote:
|
én azért használok ébresztőórát, hogy ne aludjak el.
|
Ati, ez a reputation hogy működik? mert ahogy látom van 3 szavazatom és egy rep pontom... nade ez a pont a zöld kockát jelöli, és amelyik zöld a kapott rep-eknél az azt jelöli hogy melyiknél kaptam meg a zöld kockát, és a többi szürke a töltelék, vagy a 1+ rep pont a zöld, és a töbib bug-os és azért nem + pont? (mert a piros gondolom -, de olyanom még nem akadt hálég, és azt nem tom ezért hogy hogy jelenik meg... (ne is mutassátok meg!!, nem akarom azért annyira a saját bőrömon tapasztalni :p :)))
nemértem... :confused: |
Quote:
|
Quote:
Köszönöm a válaszod! |
De jó, pont ezt akartam kérdezni :D
|
Csak egy kerdesem/keresem lenne Ati hozzad:
A hirnevnel nem lehetne hogy a rendszer kiirna hogy ki kuldi? En pl szeretnem tudni hogy miert lett a pirosam...Arra kaptam mert megkerdeztem kinek mi a velemenye a McAfee rol... Erre ki ad pirosat? Csak szeretnek eltarsalogni az illetovel egy ablaktalan szobaban...:( Amugy meg igencsak moralronto hatasa van a hirnevnek....es masok is ugy vannak vele ahogy latom...(Csokibacsi) Pl. most is mar ugy voltam hogy torlok es nem fogok toobet ide irni... Lesz erre valami vagy csak akkor tegyek egy szivesseget mindenkinek es toroljem magam? |
Quote:
Ennél nagyobbat soha ne élvezzen, én meg most segítettem utoljára :) Emiatt nem idejárni/törölni marhaság. |
Igen rosszul fejeztem ki magam: tobbet irni nem lesz kedvem..
azert hogy csak sunyin leszoljak az embert...:( |
Quote:
|
az új smileyekről...
szánom bánom még nem sokat foglalkoztam az új smileyekkel, a szórakozás elragadott, de a héten csinálok párat ami lecserél, meg pár újat... talán 2-5 közötti mennyiségű születik majd, csak buzdítsatok :D
|
Quote:
|
Quote:
Koszi Ati azt nagyon ertekelnem...:) |
Az új fórumban ügye nem baj a ha mástól aki szokott fórumozni fórumozok?? mint most is?
|
Csak kötekszek...
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:27. |