Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Néhány szó az új fórumról (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=9)

Cassandra 01-28-2006 18:04

Quote:

Originally Posted by Nagyi
a hozzászolás számaa mellett találsz 1 mérleget ott tudod az elismerést adott személynek megadni:)
pacis:p

Szóval akkor te voltál az egyik
Még a végén belepirulok:rolleyes:
Ja és köszi az infót;)

Békés 01-28-2006 18:16

Quote:

Originally Posted by Ati
A "Goldy-zöld" után készül már a "Roni-rózsaszín" is, hamarosan ezt is lehet használni. :)

Hmmm:)

Ati én nem tom. de a rózsaszinről mindig az a bizonyos csipkés ruhadarab jut eszembe:)
Olyan rózsaszin lessz?

Ati 01-28-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by Békés
Hmmm:)

Ati én nem tom. de a rózsaszinről mindig az a bizonyos csipkés ruhadarab jut eszembe:)
Olyan rózsaszin lessz?

Olyan, úgyhogy csupa jó emlékek juthatnak majd fórumozás közben az eszedbe :))))))))))))))

Békés 01-28-2006 18:34

Quote:

Originally Posted by Ati
Olyan, úgyhogy csupa jó emlékek juthatnak majd fórumozás közben az eszedbe :))))))))))))))

Maradok a zöldnél mert Békésné rájön, hogy nemis fórumozok hanem nosztalgiázom:p

Roni 01-28-2006 22:27

Sziasztok! Készen van a szép új rózsaszín fórum is, használjátok egészséggel! :D

Senki 01-28-2006 22:34

Quote:

Originally Posted by Roni
Sziasztok! Készen van a szép új rózsaszín fórum is, használjátok egészséggel! :D

Atyaég... ez nagyon üt! :cool:

Roni 01-28-2006 22:37

Quote:

Originally Posted by Senki
Atyaég... ez nagyon üt! :cool:

Igyekeztem ;)

director 01-29-2006 00:15

half, pontosan ott tudod beállítani. igen, időrendben. próbáld csak ki:)

Nikol 01-29-2006 10:01

király ez a rózsaszín, grat:D

director 01-29-2006 14:51

tényleg jó, de talán még mindig a default a legjobb:) szorosan mögötte van a rózsaszín;)

lll 01-29-2006 15:05

Jézus!:eek: ez a rózsaszin téma elég rémálom:) maradok Goldynál:p

Roni 01-29-2006 17:17

Hééé, a rózsaszínről vagy jót vagy semmit! :cool:

lll 01-29-2006 17:38

Quote:

Hééé, a rózsaszínről vagy jót vagy semmit! :cool:

jajj bocsi Roni:)

ez a rózsaszínű téma nagyon király;) ennél jobb témát még sohasem láttam!!

puma 01-29-2006 17:41

Goldy néne ződje egyre jobban teccik:)
már nem ojjan szemem bántó :D

MiKoR 01-29-2006 18:34

ja, akkor csak szokni kell?:P

Roni 01-29-2006 21:53

Sziasztok! Készen van az új kék fórum is. Ezt is ajánlom figyelmetekbe és használatotokba! :D

lll 01-29-2006 23:25

Quote:

Sziasztok! Készen van az új kék fórum is. Ezt is ajánlom figyelmetekbe és használatotokba! :D

Csacsi!!

Nah Roni ez a téma már tényleg tetszik:)

csinállj még sokat minden színt:cool:

director 01-29-2006 23:28

Quote:

ez nem lenne rossz, csak az a sárga keret teszi egy kicsit furcsává.. meg a szmájlik szörnyen mutatnak rajta, bár azokat simán is utálom:D

Roni 01-29-2006 23:32

Quote:

Originally Posted by director
ez nem lenne rossz, csak az a sárga keret teszi egy kicsit furcsává.. meg a szmájlik szörnyen mutatnak rajta, bár azokat simán is utálom:D

Sztem pont az a sárga dobja fel. A szmájlik meg nem az én reszortom :D

director 01-30-2006 00:31

Quote:

barátkozgattam vele, de hiába.. pedig esküszöm mindent megtettem.. még mindig a default a legjobb:P

tudom h nem a te reszortod:)
de lehessen már a szmájlikat teljesen kikapcsolni.. nnaaa.. :)

Ati 01-30-2006 08:53

Quote:

Ha rajzolsz újakat, felőlem mehetnek...;)

Senki 01-30-2006 09:01

Quote:

Originally Posted by Ati
Ha rajzolsz újakat, felőlem mehetnek...;)

menjen smiley? televagyok velük... és nem azokra a nagy batár MSN smileyekre gondolok amitől falramászik az ember ;) :rolleyes:

Ati 01-30-2006 09:05

Quote:

menjen smiley? televagyok velük... és nem azokra a nagy batár MSN smileyekre gondolok amitől falramászik az ember ;) :rolleyes:

Csak ha saját rajz, és nem valahonnan lopott.

Senki 01-30-2006 09:12

Quote:

Originally Posted by Ati
Csak ha saját rajz, és nem valahonnan lopott.

saját rajzból kevesebb van, de akkor összedobok jópárat, ha van rá igény, esetleg animáltat is megpróbálok :)
úgyis megesz az unalom, mert hazaszegez a betegség :(

Roni 01-30-2006 13:36

Quote:

saját rajzból kevesebb van, de akkor összedobok jópárat, ha van rá igény, esetleg animáltat is megpróbálok :)
úgyis megesz az unalom, mert hazaszegez a betegség :(

Lesznek új szmájlik? Wow! :)
Jobbulást! :)

Senki 01-30-2006 15:01

Quote:

Lesznek új szmájlik? Wow! :)
Jobbulást! :)

Köszi, és bocsi de lassan készülnek mert egy olyat durmoltam hogy hűűűű! :D Fene akart betegen hajnali őrséget kikapni, de beosztottak aztán ki más végzi el ha nem a beteg egyetemista :p

@kukac@ 01-30-2006 16:58

én azért használok ébresztőórát, hogy ne aludjak el.

Senki 01-31-2006 05:47

Ati, ez a reputation hogy működik? mert ahogy látom van 3 szavazatom és egy rep pontom... nade ez a pont a zöld kockát jelöli, és amelyik zöld a kapott rep-eknél az azt jelöli hogy melyiknél kaptam meg a zöld kockát, és a többi szürke a töltelék, vagy a 1+ rep pont a zöld, és a töbib bug-os és azért nem + pont? (mert a piros gondolom -, de olyanom még nem akadt hálég, és azt nem tom ezért hogy hogy jelenik meg... (ne is mutassátok meg!!, nem akarom azért annyira a saját bőrömon tapasztalni :p :)))
nemértem... :confused:

Ati 01-31-2006 09:24

Quote:

Ati, ez a reputation hogy működik? mert ahogy látom van 3 szavazatom és egy rep pontom... nade ez a pont a zöld kockát jelöli, és amelyik zöld a kapott rep-eknél az azt jelöli hogy melyiknél kaptam meg a zöld kockát, és a többi szürke a töltelék, vagy a 1+ rep pont a zöld, és a töbib bug-os és azért nem + pont? (mert a piros gondolom -, de olyanom még nem akadt hálég, és azt nem tom ezért hogy hogy jelenik meg... (ne is mutassátok meg!!, nem akarom azért annyira a saját bőrömon tapasztalni :p :)))
nemértem... :confused:

A szürke a nulla pontnyi változás. Van, aki hiába próbál még adni, nem fog számítani. Pl új ember, negatív hírnevű stb. Minél régebbóta van valaki a fórumon (időbelileg), minél többet írt, és minél magasabb a saját reputation-ja, annál többet nyom a latban.

Senki 01-31-2006 09:30

Quote:

Originally Posted by Ati
A szürke a nulla pontnyi változás. Van, aki hiába próbál még adni, nem fog számítani. Pl új ember, negatív hírnevű stb. Minél régebbóta van valaki a fórumon (időbelileg), minél többet írt, és minél magasabb a saját reputation-ja, annál többet nyom a latban.

aháá! értem! :)
Köszönöm a válaszod!

Cassandra 01-31-2006 10:48

De jó, pont ezt akartam kérdezni :D

Mike zoostorm 02-06-2006 19:31

Csak egy kerdesem/keresem lenne Ati hozzad:
A hirnevnel nem lehetne hogy a rendszer kiirna hogy ki kuldi? En pl szeretnem tudni hogy miert lett a pirosam...Arra kaptam mert megkerdeztem kinek mi a velemenye a McAfee rol... Erre ki ad pirosat?
Csak szeretnek eltarsalogni az illetovel egy ablaktalan szobaban...:(
Amugy meg igencsak moralronto hatasa van a hirnevnek....es masok is ugy vannak vele ahogy latom...(Csokibacsi) Pl. most is mar ugy voltam hogy torlok es nem fogok toobet ide irni...
Lesz erre valami vagy csak akkor tegyek egy szivesseget mindenkinek es toroljem magam?

Csokibácsi 02-06-2006 19:42

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
A hirnevnel nem lehetne hogy a rendszer kiirna hogy ki kuldi? En pl szeretnem tudni hogy miert lett a pirosam...Arra kaptam mert megkerdeztem kinek mi a velemenye a McAfee rol... Erre ki ad pirosat?
Amugy meg igencsak moralronto hatasa van a hirnevnek....es masok is ugy vannak vele ahogy latom...(Csokibacsi) Pl. most is mar ugy voltam hogy torlok es nem fogok toobet ide irni...
Lesz erre valami vagy csak akkor tegyek egy szivesseget mindenkinek es toroljem magam?

Engem különösebben nem zavar, csak furcsáltam, hogy egy segítő-építő hozzászólásomra dobott valaki egy negatívot :)
Ennél nagyobbat soha ne élvezzen, én meg most segítettem utoljára :)
Emiatt nem idejárni/törölni marhaság.

Mike zoostorm 02-06-2006 19:45

Igen rosszul fejeztem ki magam: tobbet irni nem lesz kedvem..
azert hogy csak sunyin leszoljak az embert...:(

Ati 02-06-2006 20:39

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm

Végülis állítható, hogy lehessen-e látni, hogy ki adja......... Nyitok egy topicot rá szavazással. :)

Senki 02-06-2006 20:52

az új smileyekről...

szánom bánom még nem sokat foglalkoztam az új smileyekkel, a szórakozás elragadott, de a héten csinálok párat ami lecserél, meg pár újat... talán 2-5 közötti mennyiségű születik majd, csak buzdítsatok :D

Csokibácsi 02-06-2006 20:55

Quote:

szánom bánom még nem sokat foglalkoztam az új smileyekkel, a szórakozás elragadott, de a héten csinálok párat ami lecserél, meg pár újat... talán 2-5 közötti mennyiségű születik majd, csak buzdítsatok :D

Akkor hajrá :)

Mike zoostorm 02-06-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by Ati
Végülis állítható, hogy lehessen-e látni, hogy ki adja......... Nyitok egy topicot rá szavazással. :)

Koszi Ati azt nagyon ertekelnem...:)

Half 02-10-2006 19:14

Az új fórumban ügye nem baj a ha mástól aki szokott fórumozni fórumozok?? mint most is?

Senki 02-11-2006 06:40

Csak kötekszek...

Quote:

Originally Posted by Half
Az új fórumban ügye nem baj a ha mástól aki szokott fórumozni fórumozok?? mint most is?

Half, magyarul fake-elni akarsz egy másik felhasználót..... ehh... huncut vagy.... :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 17:27.