![]() |
Quote:
2. már ecseteltem vhol h a tolinak sokkal de sokkal nagyobb az anyagi bázisa. egy átlag vari és egy átlag toli orinál is nagyon nagy ez a különbség. |
Quote:
De mi van akkor,ha a tolis nem talál olyan orit ahonnét elég pénzt tud lopni? Mert ugye hiába van vkinek sok pénze,ha tele van bankkal,és ez általában így is van... |
Mindenki, hogy toliölés ...
Csúnyát mondok: készültségcsökkentés Atomgazdag tolisok ezt nem pótolják a piacról :) |
Quote:
Megfelelő pillanatban készicsökkentés és onnantól már a tolit lopják, de veszettül :D |
Quote:
|
na jó nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem a szívemhez legközelebb álló faj : *dobpergés* a NŐK :D:D:D Ezt überrelje valaki :D
|
Mondom faj :)
|
A nőknek mi a spec. faji varijuk?Talán az állandó hiszti amit automatikusan felrakodik mikor "betámadnak"?:)
|
Quote:
Egy jó varisnál van annyi vari, hogy 2-3 készülis ölés után is tud ártózni egy sima tolvaj országot. Számokkal pl: ha van a varisnál 50k vari, és abból te leölsz 3k-t, akkor ő még mindig 47k varival lesz, és ezzel még simán leártóz téged. Amúgy mit kell tenni, ha ölik a varid? Tolsz rajta minden körben egyet-kettőt, és ölsz is egyet, közben a hadik mészárolnak a tolisnál. A készülije így nem jön vissza, hiszen leölte magát nálad, s közben még tolit is veszíthet (nem tud majd távollévő sereget nézni, éplistát, és szövilistát, pedig ez a fontosabb, nem a tekilopás, vagy az öldösés). Hidd el egy tolis országnak sokkal nagyobb kár az, ha nem tudja a tolijait használni, mint az, hogy a varis veszít pár varit. Varázsló kapható a piacon, készültség nem. |
egyrészt mf-ről volt szó 1 az 1 ellen. másrészt ha egy varinak van 50 k varija bekell lásd nem 3k fog elhullani, hanem ennek kb 3-4*-ese. de hát mint minden ez is helyzet függő:)
|
Quote:
|
meglep h a törpe nem startolt az élcsapathoz.
|
Quote:
|
Adtam egy szavazatot a torpenek, mert en szerettem jatszani vele, igaz csak gyors csoportban, es 3-2-1 szinteken!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval nem egyszerű eldönteni Azt hozzátenném, hogy nagyon jó a fajok beállítása az utolsó (már vagy két éves) változások óta! |
Első fajom elf volt és sztem kezdőként nem is választhattam volna jobbat/betoníjj,fantomsereg/mert így nem is ütötek nagyon csak még a legelején:D
Azóta az óriás és a gnóm azok amelyek megfogtak! |
Hát igazság szerint tul sok fajt még nem próbáltam, de a gnómokat nagyon szeressem:D :D
|
Quote:
|
Gyulus :)
Én maradok a fél-elfnél :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De nem tudok mással játszani :D nekem ez tetszik a legjobban, meg az óriás :) de csak egyre lehetett szavazni :) |
Quote:
|
Na akkor valaki tanítson meg játszani :)
Vagy valakik :) Akinek kedve van hozzá :) |
Never :)
Neked melyik? Gnóm? :) |
Quote:
(Persze Te és Ditke kivételek vagytok. Nevernek meg mindegy mivel játszik egyik fajjal sem tud ) |
Quote:
Na persze, a kis kivételek ;) ne bántsátok egymást :) |
Quote:
szerintem az a legjobb tolvaj :) és különben is :p minek nehezítsem az életem, ha lehet könnyebben is :D |
Quote:
De ha már lopni kell,akkor fél-elf. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem ugyanaz. |
Quote:
anarhban nekem is volt félelfem, ott jó volt de a normálban nem szeretem :) |
Quote:
|